.
Отговор в тема
Страница 13 от 78 ПървиПърви ... 3910111213141516172363 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 1945

Hybrid View

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Преди малко гледах трейлъра на Новолуние и само в него открих доста измемени неща от книгата... Представям си в целият филм колко разлики ще има ама въпреки това и аз изгарям от нетърпение да излезне!
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

дааа трейлъра е хубав,ама... филма пак няма да е като книгата... и къщата не е същата. предната по ми харесваше,беше по-светла.

дааа трейлъра е хубав,ама... филма пак няма да е като книгата... и къщата не е същата. предната по ми харесваше,беше по-светла.

Значи не ме разбирайте погрешно - филма не ми се струва никак лош Но не мога да разбера защо е всичката тази мания около него Не вярвам да е историята вампири\върколаци защото тя във филма е загатната леко а и има много по добри филми на тая свръхестествена тематика.. любовната история не е лоша, но не е и единствена по рода си Пак казвам не се заяждам
    Та това, което искам да ви попитам е какво точно ви заинтригува в този филм и какво ви зариби до такава степен по него?

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    r0ssk0 , чак супер зарибена не съм, но наистина доста се кефя на филмчето
    Главно ме впечатли това, че въпреки че случката човек да се влюби във вампир не може да се срещне в реалният живот, са се постарали да покажат, че за истинската любов няма и не трябва и да има пречки Общо взето това е нещото, което най-много ми хареса и ме впечатли ...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    r0ssk0 , чак супер зарибена не съм, но наистина доста се кефя на филмчето
    Главно ме впечатли това, че въпреки че случката човек да се влюби във вампир не може да се срещне в реалният живот, са се постарали да покажат, че за истинската любов няма и не трябва и да има пречки Общо взето това е нещото, което най-много ми хареса и ме впечатли ...
    Мхм, съгласен съм с теб Типичния вътрешен конфликт "искам, ама ме е страх" (съответно при всеки от двамата е различен). BTW няма да крия че главната героиня ми хареса много .. самата актриса направи готина роля ;]
    PS - Само Левски :]

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    въпрос - кога ще излезе четвъртата книга на бг ?
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

да попитам ... книгите много по-добре ли са от филма? ако е така ще си ги КУПЯ и ще ги прочета. стига да ги намеря по книжарниците

и понеже прочетох много коментари за книгите и тегленето и ... не е ли по-добре да си ги купите??? на мен ми доставя по-голямо удоволствие да държа книгата в ръцете си а не да се кйоря в екрана.. и естествено по ред други приничи смятам че е много по добре да купуваме книги вместо да ги теглим от интернет...
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Книгата е в пъти е по-добра от филма.И това не е само за поредицата Зрач ами за всички други книги.Не бих чела каквато и да било книга от компа.Освен,че ужасно ще ме заболят очите ами не е същото като да си я държиш в ръце и да се излегнеш някъде удобно.
    Четвъртата книга би трябвало да излезе или август,или септември.Те досега са излзиали през 2 месеца.

Определено книгата е много по-хубава от филма, аз лично съветвам всеки преди да гледа филма да прочете книгата. Все пак във филма не биха могли на включат цялото съдържание на книгата, да не говорим че едно е чувството да прочетеш нещо на книга съвсем друго е да го гледаш във филм.
    А относно книгата и компютъра, от опит ще ви кажа че е по-добре да прочетете книгата, на мене ми се изгледаха очите на компютъра, но въпреки това си взех и книгите и просто е 100 пъти по-удобно с книга

Боже... ужасен трейлър на Новолуние
    Едуард е много по-рзличен от колкото в Здрач- изобщо не прилича на вампир.Когато Бела пада в/у масата играта й е толкова зле, че няма на къде- вапир се опитва да я нападне, тя пада и си срязва ръката, а изражението й е толкова спокойно все едно е видяла майка си.... + тва сцената с Лорън е съвсем различна тук ... Еба*ти Докато четях и си представях в мислите ми изглеждаше толкова по-добре :\ Абе направо съжалявам, че го гледах...

Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    Едуард е много по-рзличен от колкото в Здрач- изобщо не прилича на вампир.Когато Бела пада в/у масата играта й е толкова зле, че няма на къде- вапир се опитва да я нападне, тя пада и си срязва ръката, а изражението й е толкова спокойно все едно е видяла майка си.... + тва сцената с Лорън е съвсем различна тук ... е***ти Докато четях и си представях в мислите ми изглеждаше толкова по-добре :\ Абе направо съжалявам, че го гледах...
    Може ли да ми кажеш къде точно си гледал трейлъра, защото в този който аз гледах я няма сцената с масата

Има я.Едуард я блъска и след това я дават вече на земята и от ръката и течеше кръв.

Град
    Непостоянно
    ООООООООООООО ТАЙЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ЙЙЙДДДД

ОБИЧААМММ ЕДУУУААРДДД НЕ ИЗДЪЪРЖАААММММ

о м г
    .!.

Цитирай Първоначално написано от sexy___girl
    Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    Едуард е много по-рзличен от колкото в Здрач- изобщо не прилича на вампир.Когато Бела пада в/у масата играта й е толкова зле, че няма на къде- вапир се опитва да я нападне, тя пада и си срязва ръката, а изражението й е толкова спокойно все едно е видяла майка си.... + тва сцената с Лорън е съвсем различна тук ... е***ти Докато четях и си представях в мислите ми изглеждаше толкова по-добре :\ Абе направо съжалявам, че го гледах...
    Може ли да ми кажеш къде точно си гледал трейлъра, защото в този който аз гледах я няма сцената с масата
    http://www.youtube.com/watch?v=SJ9afRgToxE

Героинята Изабела "Бела" Суон навършва осемнадесет години и по този повод й е организиран купон от Алис и Едуард Кълън - вампирът, когото тя обича, както и от останалите членове на неговото семейство. Докато разопакова един подарък, Бела се порязва на хартията. Братът на Едуард - Джаспър Хейл, въпреки че е на "нечовешка" диета (т.е. не пие кръв от хора), е завладян от миризмата на кръв и се опитва да атакува Бела. В опит да я опази от света на вампирите, Едуард казва на Бела, че той и останалите от семейството му напускат града, защото той вече не я желае. Бела изпада в тежка депресия и търси утеха при Джейкъб Блек, стар семеен приятел, който й помага да се справи с болката от загубата на Едуард.

Бела и Джейкъб започват да прекарват много време заедно, и Бела скоро открива, че притокът на адреналин, когато е в опасна ситуация, стимулира халюцинации с гласа на Едуард. Бела започва да търси опасни преживявания, за да подсили илюзиите. Междувременно, Джейкъб открива, че е върколак и разкрива тайната на Бела. Върколаците започват да пазят момичето от преследването на вампирката Виктория, която търси отмъщение за смъртта на своя мъж - Джеймс, който е убит от Кълънс в Здрач. След като Бела прави опит да скочи във водата от една скала, близо до Ла Пуш, Вашингтон, тя попада в силно течение и е спасена от Джейкъб.

В същото време, Алис Кълън, сестрата-вампир на Едуард, която има видения за бъдещето, получава видение как Бела скача от скалата. Решавайки, че е Бела е мъртва, Алис тръгва към Форкс, за да се види с Чарли Суон - бащата на Бела, докато Едуард се опитва да позвъни в дома им. Джейкъб отговаря и казва на Едуард, че Чарли е на погребение, но не уточнява, че е погребение на един човек от града, получил инфаркт. Едуард решава, че погребението е на Бела. Отчаян, мислейки, че тя е мъртва, Едуард отлита за Италия, за да се срещне с Волтури, клан вампири, пазители на мира, които могат да убият Едуард, спасявайки го от света, в който иначе трябва да живее без Бела.

Бела и Алис бързат за Италия да спрат Едуард, и успяват да го спасят преди да е твърде късно. Преди да напуснат Италия, Волтури им казват, че Бела - човек, знаещ за съществуването на вампири - трябва или да бъде убита или самата тя да бъде превърната във вампир. След завръщането им във Фокс, Едуард обяснява на Бела, че я е изоставил само, за да я предпази и тя му прощава. Книгата завършва с решението на клана Кълънс да превърнат Бела във вампир след като тя се дипломира - нещо, което е особено неприятно за Едуард.

Този който напада Бела е брат на Едуард, а той я изблъсква за да я спаси и тя се удря.

ох,"моята" тема.Аз направооо съм луднала по "Здрач".То не гледах филма по 3 пъти на ден,то не прочетох и 5 книги по 5 пъти,то не беше чудо.Даже вече някои фр ме питат"Ти сиг ли си че си добре?" Дамс,защото по цяла нощ не спя-чета или гледам "Здрач".А пък трейлъра (официалният)тук--- http://www.mtv.com/videos/movie-trai...new-moon.jhtml

Цитирай Първоначално написано от lovey0u
    Героинята Изабела "Бела" Суон навършва осемнадесет години и по този повод й е организиран купон от Алис и Едуард Кълън - вампирът, когото тя обича, както и от останалите членове на неговото семейство. Докато разопакова един подарък, Бела се порязва на хартията. Братът на Едуард - Джаспър Хейл, въпреки че е на "нечовешка" диета (т.е. не пие кръв от хора), е завладян от миризмата на кръв и се опитва да атакува Бела. В опит да я опази от света на вампирите, Едуард казва на Бела, че той и останалите от семейството му напускат града, защото той вече не я желае. Бела изпада в тежка депресия и търси утеха при Джейкъб Блек, стар семеен приятел, който й помага да се справи с болката от загубата на Едуард.

Бела и Джейкъб започват да прекарват много време заедно, и Бела скоро открива, че притокът на адреналин, когато е в опасна ситуация, стимулира халюцинации с гласа на Едуард. Бела започва да търси опасни преживявания, за да подсили илюзиите. Междувременно, Джейкъб открива, че е върколак и разкрива тайната на Бела. Върколаците започват да пазят момичето от преследването на вампирката Виктория, която търси отмъщение за смъртта на своя мъж - Джеймс, който е убит от Кълънс в Здрач. След като Бела прави опит да скочи във водата от една скала, близо до Ла Пуш, Вашингтон, тя попада в силно течение и е спасена от Джейкъб.

В същото време, Алис Кълън, сестрата-вампир на Едуард, която има видения за бъдещето, получава видение как Бела скача от скалата. Решавайки, че е Бела е мъртва, Алис тръгва към Форкс, за да се види с Чарли Суон - бащата на Бела, докато Едуард се опитва да позвъни в дома им. Джейкъб отговаря и казва на Едуард, че Чарли е на погребение, но не уточнява, че е погребение на един човек от града, получил инфаркт. Едуард решава, че погребението е на Бела. Отчаян, мислейки, че тя е мъртва, Едуард отлита за Италия, за да се срещне с Волтури, клан вампири, пазители на мира, които могат да убият Едуард, спасявайки го от света, в който иначе трябва да живее без Бела.

Бела и Алис бързат за Италия да спрат Едуард, и успяват да го спасят преди да е твърде късно. Преди да напуснат Италия, Волтури им казват, че Бела - човек, знаещ за съществуването на вампири - трябва или да бъде убита или самата тя да бъде превърната във вампир. След завръщането им във Фокс, Едуард обяснява на Бела, че я е изоставил само, за да я предпази и тя му прощава. Книгата завършва с решението на клана Кълънс да превърнат Бела във вампир след като тя се дипломира - нещо, което е особено неприятно за Едуард.

Този който напада Бела е брат на Едуард, а той я изблъсква за да я спаси и тя се удря.
    На дали има някой, който да не го знае тва - все пак е ФЕН тема...

Град
    Stara Zagora
    Аз също съм фенка на сагата.А между другото гледах наградите по MТВ и Кристен си изтърва наградата

Цитирай Първоначално написано от Dementia
    Аз също съм фенка на сагата.А между другото гледах наградите по MТВ и Кристен си изтърва наградата
    Мда и все едно гледах героинята и Бела а не Кристен.Явно и в живото си е такава непохватна и завеяна,и само мигаше.Пък да не говорим как беше облечена.

и тва го казва фен на Здрач
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Аз съм фен на Здрач,не на Кристен.Даже тя ми е грозна,ама какво да се прави.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    На мене лично ми е странна тази 'истерия' околко този филм/книга
    ама няма лошо,да си имате там някакви любимци

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Оо..и аз съм фенка, чета Eclipse сега.. и стаята ми е облепена в плакати на Здрач .. Ама от филма..най-мн харесвам Джейкъб
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Мега фен Аватара на teenems
    на мене ми отмина манията по Здрач . Щях да си купувам 2-рата част от книгата ама нещо се отказах ,не ми се дават 20лв и ме мързи да чета дори в нета .както и да е ,ама сигурно ще гледам Новолуние като излезе
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си