- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Здрач
има ли някъде линк към наградите ?Първоначално написано от lipstik
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Странно как така Едуард си "пое въздух", "издиша шумно " и т.н. след като е вампир, а при вампирите всички жизнени процеси са спряли, включително и дишането. А и четох, че с Бела ще имат дете... някак не е доизмислена както трябва тая история...
Олелеле..Моята голяма мания..Направо ми се разтъптя сърцето.Тая мания ме държи от октомври месец..
Да,ще имат дете..Голямо ангелче е - Неси.
Та мнението ми..За мен филма честно казано е ужасен. Много, много, много слаба актьорска игра, лоши ефекти, пък сценария е повече от ужасен. Много муден, с много пропуски, и много незначителни моменти, които точно му придават тази мудност. Чудна за песимистичен човек като мен, имах много голени очаквания по този филм, макар че си знаех, че няма да е кой знае колко добър, защото се прави по книга, мислех че ще бъде впъти по - добър. Но ето, че непоготвените актьори ( без Питър Фачинели и Патинсън, които са си брилянтни по природа) си казаха думата, както и безумно слабата режисура. Кристен пък, която има по - голям опит в киното от Роб си изигра ролята по - зле и от него. А Джаксън стоеше като напикан през целия филм, не че има какво друго да прави, но не можа да пресъздаде емоциите на Джаспър. Моге още да критикувам, но нека минем към хубавата част. Имаше добри попадения във филма, като бейз сцената. Ефектите бяха на ниво, нито малко, нито много, актьорите играха много силно тогава. Също и файт сцената не беше зле, но не заради Кристен, а зради Кам, той игра доста добре, впечатляващо дори.
И все пак филма беше много чакане за нищо. Интересно ми е какво ще стане с "Новолуние", въпреки това, че режисьора е по - добър, не е от най - добрите, пък и като ще се нагледаме на аматьорската игра на Тейлър... И няма до пропусна това, че се съмнявам Кристен да предаде емоциите на Бела.Мисля така от една страна ,защото първо явно четох книгите...
Колко любов може да побере сърцето преди умът да я забрани?
Last FM ===> http://www.last.fm/user/MysteryLove
Аз съм ужасно зарибена...Просто нямам търпение за новолуние...Как ще чакаме 6 месеца до тогава![]()
А относно критиките за филма- до някъде е така,но не съм напълно съгласна.Иначе книгите наистина са супер(успях да прочета всички
и пак мисля да ги чета),но не може в един двучасов филм да се покаже всичко от книгата.Пък и кой филм,правен по книга,не е променен?Но пък и в книгите има някои неточности - Едуард нали е вампир и всичко в него е замръзнало и как така успя да направи бебе на Бела?
Това е малко странно... А трейлъра на Новолуние е супер,според мен.Много искам да видя как Тейлър ще си изиграе ролята и какви прелести ще покаже
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!![]()
Наистина трейлъра е страшно внушаващ..Ама пак не ми хареса ,че тоя Джейкъб е направен като анимационно куче.Мислех го за огромен...Ако другото е хубаво то това ще е незначително.
На никой друг ли не му е странно?????????????????????Първоначално написано от TeenSpirit
на мен ми е странно само за детето,щото те за дишенете обясняват че могат и без да дишат
Могат да дишат и без да дишат.Едуард диша ,защото понякога ,ако не диша му се струва ,че не може да усети аромата на нищо.
Иначе за Неси е странно.Четох книгата октомври на английски и не мога точно да цитирам ,но мисля някаква течност се бе запазила в Едуард и така станало бебето.Иначе е супер брутално когато той го вади от корема на Бела.![]()
абе чак толкова не се задълбочавайте - дишали, не дишали. Писателката е решила така да го предаде в нейните си представи![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
анти
ами не при положение че си има точно обяснение за детето .. и предполагам фактически те не дишат но се налага да извършат дейност наподобяваща това за да се прикриватПървоначално написано от TeenSpirit
Не съм чела последната книга, не съм толова информирана за създаването на малкото вампирче.Първоначално написано от puhen0to
Вампирите могат да дишат, а могат и да не дишат, но за да изглеждат правдоподобно, Кълън дишат. Освен това всички вампири "надушват" следите на жертвите си =>![]()
Джейкъб наистина трябва да изглежда по-...огромен! Дребното вампирче е без отрова и се казва Ренесме, но друго мога само да гадая. Чакам "Зазоряване". ;]
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Аз прочетох "Новолуние" и ми беше много интересно и ще почна и "Затъмнение"!![]()
Затъмнение е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО безинтересна... поне за мен ... даже не мисля да я довършвам.
И за мен беше безнтересна..Най-глупавата за мен книга от поредицатаПървоначално написано от TeenSpirit
..
Да, съгласна съм, но до този момент едвам-едвам я четях. После беше по-готина.Първоначално написано от lipstik
P.S. Сори за поправката, но ще кандидатствам и страшно ми бодат очите всички грешки.![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Съгласна съм. И на мен Затъмнение ми беше най-скучната книга от поредицата
Аз сега почвам да чета "Затъмнение". Дано да бъде интересна.![]()
Защо бе хора? ^ ^
На мен Затъмнение ми е любимата книга от поредицата. Не е предсказуема като всички останали,или поне като последната(най-вече) и има действие. А и има по равно от Джейкъб и Едуард. :P
На мен лично Бела не ми харесва в тази книга. Уж е с Едуард, а постоянно търси Джеикъб, добре приятели са, но то и приятелството си има граници. Чудя и се защо и е толкова трудно да избере. Но пък те двамата направо ми скъсаха нервите, аз ако бях на тяхно място да съм я зарязала (въпреки че няма как да съм на тяхно място, защото съм момиче)
Но това си е лично мое мнение
да и мен с-р мн ме дразни,обича единия обича другия ту при единия ту при другия,а те простаците я търпятПървоначално написано от sexy___girl
![]()
Не е предсказуема ли ?!?Първоначално написано от G00fy
![]()
По-предсказуема книга не съм чела.
Ох,ами мен изключително много ме нерви Джейкъб ,а още повече Тайлър...Иначе според мен Бела се държи нормално - всяко едно момиче може да изпадне в такава ситуация.