- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Здрач
нищо просто отбелязвамПървоначално написано от JustLikeHeaven
![]()
а така.. подреди ни..Първоначално написано от JustLikeHeaven
![]()
ти в Едуард ли си влюбена ?![]()
И спря да се върти за миг земята..
Абе влюбена на кукуво лято...Просто много искам да има такива мъже в реалния живот,а не в някаква забутана и мрачна гора...Там кой знае какви ги има![]()
И колко пъти да повтарям.Робърт ми е противен,не ми харесва,не го искам...Вие само си мислите,че го харесвамЩе спра да пиша тук!
Недей..Първоначално написано от JustLikeHeaven
аз за първи път май те виждам тук и не знам какво си казвала![]()
![]()
Май ти схванах идеята обаче..
Аз мисля, че има момчета като Едуард (като изключим това, че Ед е вампир) .. Просто са рядкост и не всяка има късмета да намери такова момче![]()
Ааа,нищо,просто много хора се запалиха по филма,надявам се Новолуние да е ощи по-добър![]()
От това, което се вижда, явно ще е по-добър![]()
от трейлъра като видях джейк и как се превръща във вълк ии направо...щях да раздера монитора и да влезна при негомн е сладък и с онези го0олеми мускули и къса прическа...
просто вече нз как ще издържа до 20ти ноември или до по-късно
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!![]()
Да го бяха пуснали през август.....Толкова късно не ми се чака,че ще взема да отида в Лос Анжелис и да открадна лентата![]()
и аз съм с теб![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!![]()
а другите филми докато излязат![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
"Затъмнение" през 2010,а "Зазоряване"-след 2 години-2011....Дотогава ще ми омръзне да чакам и ще го забравя
![]()
Филмът е невероятен, книгите също. С нетърпение чакам премиерата на "Новолуние", интересна ще ми Дакота Фанинг, в ролята на Джейн!
Да бе,в "Новолуние" присъства повече Джейкъб.......Ама Едуард,Бела и Джейкъб са главните роли,а останалите-поддържащи!
ами ако си чела Браво мисля че там беше пишеше,че всички си мислят че Едуард почти няма да го има във филма,но всъщност всеки път когато Бела го сънува,чува гласа му,или си го спомня по какъвто и да е начин,ще го показват :P а ии мн се радвам че Джейк ще е с къса коса ии ще е е страхотен в Новолуние нямам търпение да излезеПървоначално написано от JustLikeHeaven
![]()
Аз списания от рода на "Браво" не чета,затова не знам...Просто казвам,че книгата е предимно за Едуард и Бела,и Джейкъб,нали....Това имам впредвид,а вече другите са малко по-встрани...Аз много харесвам и тази Ашли Грийн,но не ми допада героинята на Ники Рийд...Прекалено горделива ми се струва,иначе Едуард си е Едуард-темата ми за него се изчерпа в добрия смисъл,Бела за мене си е най-готината и хубавата,просто Джейкъб и Розали някак не ми допадат...
Алис ми изглежда симпатяга и във филма,и на снимките извън него...Ники Рийд просто.....Как да кажа....Ужасна ми е,а и с тази коса на блондинка убива рибатаПървоначално написано от lipstik
Много правилно каза-Прекалено надменна и горделива,владее света...И се държеше гадно с Бела...
![]()
JustLikeHeaven,един съвет - спри да пишеш в Анти фен темата,остави ги да пишат каквото си искат , прави са и те имат право на мнение,просто не си хаби нервите с тях