.
Отговор в тема
Страница 18 от 78 ПървиПърви ... 81415161718192021222868 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 1945
    Голям фен Аватара на unicorn_f
    Цитирай Първоначално написано от JustLikeHeaven
    Какво като се вживявам...Вие като сте влюбени,мислите само за момчета....
    нищо просто отбелязвам

Мега фен Аватара на xoxi
    Какво като се вживявам...Вие като сте влюбени,мислите само за момчета....
    а така.. подреди ни..
    ти в Едуард ли си влюбена ?
    И спря да се върти за миг земята..

Абе влюбена на кукуво лято...Просто много искам да има такива мъже в реалния живот,а не в някаква забутана и мрачна гора...Там кой знае какви ги има

И колко пъти да повтарям.Робърт ми е противен,не ми харесва,не го искам...Вие само си мислите,че го харесвам Ще спра да пиша тук!

Мега фен Аватара на xoxi
    И колко пъти да повтарям.Робърт ми е противен,не ми харесва,не го искам...Вие само си мислите,че го харесвам Ще спра да пиша тук!
    Недей..
    аз за първи път май те виждам тук и не знам какво си казвала
    Май ти схванах идеята обаче..
    Аз мисля, че има момчета като Едуард (като изключим това, че Ед е вампир) .. Просто са рядкост и не всяка има късмета да намери такова момче

Мега фен Аватара на xoxi
    какво ?

Ааа,нищо,просто много хора се запалиха по филма,надявам се Новолуние да е ощи по-добър

Мега фен Аватара на xoxi
    От това, което се вижда, явно ще е по-добър

Град
    SunCity
    от трейлъра като видях джейк и как се превръща във вълк ии направо...щях да раздера монитора и да влезна при него мн е сладък и с онези го0олеми мускули и къса прическа... просто вече нз как ще издържа до 20ти ноември или до по-късно

Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!

Да го бяха пуснали през август.....Толкова късно не ми се чака,че ще взема да отида в Лос Анжелис и да открадна лентата

Град
    SunCity
    и аз съм с теб

Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!

Мега фен Аватара на teenems
    а другите филми докато излязат
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

"Затъмнение" през 2010,а "Зазоряване"-след 2 години -2011....Дотогава ще ми омръзне да чакам и ще го забравя

ЗДРАЧ ЗАВИНАГИ

Филмът е невероятен, книгите също. С нетърпение чакам премиерата на "Новолуние", интересна ще ми Дакота Фанинг, в ролята на Джейн!

Цитирай Първоначално написано от kattetty95
    от трейлъра като видях джейк и как се превръща във вълк ии направо...щях да раздера монитора и да влезна при него мн е сладък и с онези го0олеми мускули и къса прическа... просто вече нз как ще издържа до 20ти ноември или до по-късно
    Аз докато го гледах и настръхнах цялата.Много се радвам,че ще го дават в почти целия филм.

Да бе,в "Новолуние" присъства повече Джейкъб .......Ама Едуард,Бела и Джейкъб са главните роли,а останалите-поддържащи!

Алис също много я има.

Да бе,в "Новолуние" присъства повече Джейкъб .......Ама Едуард,Бела и Джейкъб са главните роли,а останалите-поддържащи!
    ами ако си чела Браво мисля че там беше пишеше,че всички си мислят че Едуард почти няма да го има във филма,но всъщност всеки път когато Бела го сънува,чува гласа му,или си го спомня по какъвто и да е начин,ще го показват :P а ии мн се радвам че Джейк ще е с къса коса ии ще е е страхотен в Новолуние нямам търпение да излезе

Джейк определено с къса косичка е много по-сладък.Обаче май в Затъмнение пак ще е с дълга,защото така беше в книгата.А аз не искам така

Аз списания от рода на "Браво" не чета,затова не знам...Просто казвам,че книгата е предимно за Едуард и Бела,и Джейкъб,нали....Това имам впредвид,а вече другите са малко по-встрани...Аз много харесвам и тази Ашли Грийн,но не ми допада героинята на Ники Рийд...Прекалено горделива ми се струва,иначе Едуард си е Едуард-темата ми за него се изчерпа в добрия смисъл,Бела за мене си е най-готината и хубавата,просто Джейкъб и Розали някак не ми допадат...

И аз Розали не я харесвам.Първо,че самата актриса не блести с такава красота,както в книгата и в самия филм тази нейна надменост много дразни..

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    И аз Розали не я харесвам.Първо,че самата актриса не блести с такава красота,както в книгата и в самия филм тази нейна надменост много дразни..
    Алис ми изглежда симпатяга и във филма,и на снимките извън него...Ники Рийд просто.....Как да кажа....Ужасна ми е,а и с тази коса на блондинка убива рибата Много правилно каза-Прекалено надменна и горделива,владее света...И се държеше гадно с Бела...

JustLikeHeaven,един съвет - спри да пишеш в Анти фен темата,остави ги да пишат каквото си искат , прави са и те имат право на мнение,просто не си хаби нервите с тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си