- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Здрач
хораа този уикенд излиза нов трейлър на новолуние!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!![]()
охоо ,нямам търпение да гледам новия трейлър
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Някой може ли да напише линк към новият трейлър ако е излязъл
da molq vi daite link na noviq treilar...ina4e az sam edin ot nai golemite fenove na zdra4
![]()
![]()
Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]
http://www.youtube.com/watch?v=KYBF3HKzrmE
ето линк към трейлъра![]()
Нямаше логика,беше любов.
Нямам търпение вече да гледам филма![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
а снимките по "Затъмнение" започват на 17 август и продължават до 31 октомври във Ванкувър :P
![]()
![]()
![]()
тази година?Аз иначе знам,че не се снимат по 2 филма от една и съща поредица за 1 година.Откъде го видя това?Първоначално написано от kattetty95
А разбрахте ли, че четвъртата книга "Зазоряване"излиза на 13 юли![]()
![]()
Цитирам:тази година?Аз иначе знам,че не се снимат по 2 филма от една и съща поредица за 1 година.Откъде го видя това?
"МТВ потвърдиха, че снимките по "Затъмнение" ще започнат на 17 август във Ванкувър и ще продължат до 31 октомври. Режисьор ще е Дейвид Слейд, а сценарист ще е отново Мелиса Розенберг. Статията можете да видите : http://moviesblog.mtv.com/2009/06/30...ates-revealed/ "
![]()
![]()
![]()
www.twilight-only.dir.bg <---------Moq sait za Twilight nov e suzdadoh go na 30 juni no sega go pulnq s info
кога ще допише и 5тата книга ...![]()
![]()
![]()
![]()
Ами нямам никаква представа.Ама мисля,че ще е от името на Едуард.![]()
Tva e ynikalen film,a i novolunie 6te e super gotin....No iam edin vupros otnosno 5-tata kniga: dali 6te q izdadat???![]()
![]()
To see a world in a grain of sand
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand
And eternity in an hour.
За 5-тата книга мисля че ще я идават ам нямам представа кога.А вие какво мислите за Бела![]()
От филма,а и и извън него най-много харесвам Ашли Грийн-Алис просто другите като ги погледна,толкова да не ги харесвам,че и филма ми беше скучен.Ашли изглежда сладка и забавна
Allice,Eduward,Bella te sa unikalni drugite ne struvat :P
Хммм...Бела ме радва готина душица е.Алис (Ашли Грийн)най-много ме радва от всички...иначе всички са готини!
![]()
To see a world in a grain of sand
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand
And eternity in an hour.
бела си е мн готина само е много стисната ама иначе си е супер![]()
![]()
When you can live forever, what do you live for?
моляя кое и е стиснатотоПървоначално написано от DiScOnEcTeD
![]()
има 12 глави пуснати в интернет,но никой не знае дали писателката ще допише книгата,всечки казват различни работи,според мен няма да я довършиПървоначално написано от Eclipse22