- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Здрач
Тя не иска да я довърши, защото тея 12 глави са пуснати в нета...Първоначално написано от unicorn_f
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
еми като е проста как ще искаПървоначално написано от BloomF
![]()
Първоначално написано от unicorn_f
Е да, спрямо нас е кофти, че няма да я довърши. Лично аз искам и останалите три книги да ги има от името на Ед. Ноо пък спрямо нея е гадно, че половината книга вече е в нета и вече всички фенове са я прочели..
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Е да ама ако я напише,това ще значи че мисли за феновете и за себе си.Ние ще се радваме на книгата,а тя ще си печели паричките...![]()
Според мен обаче 5тата трябва да е за живота им им когато Ренезме вече е голяма и да спре до 5та книга,щото да пише всички наново от името на Едуард ще е ебаси скучното....![]()
На Бела никакви положителни качества не виждамПървоначално написано от DiScOnEcTeD
единственият изграден характер във филма за мен е Алис,защото книгите не съм чела и не мога да кажа но иначе Бела ми стои като дупка в цялата история
Ami purvo pro4eti knigite i togava govori![]()
Тя е написала книга за живота им/след като Бела вече е вампир и т.н./, още преди да напише Новолуние, Затъмнение и Зазоряване, но каза, че едва ли ще я издаде, защото книгата съдържа много сексуални моменти/на Бела желанието още не е стихналоПървоначално написано от unicorn_f
/ иии изобщо живота на двама лудо лудо влюбени... Но и аз искам да я издаде де! Ще бъде супер!
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Хах нали? И мене Бела не ми е симпатична/дразни ме!!/. Едуард толкова й даде, а тя после хоп, и Джейкъб била харесвала.Първоначално написано от lipstik
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
!!!не се заяждай,не всеки на тоя свят ти харесва героите,или ти живееш в книгата и филма и си мислиш,че всеки трябва да обича Едуард и Бела.Незнам дали си ме разбрала,но като някой не ти харесва част от героите не се заяждай,всеки си има мнение.Или вие не гледате мненията и сте готови да обиждате тези които не ги харесват.Аз не споря по твоето мнение,и ти препоръчвам да пишеш на кирилица!!!!Първоначално написано от Tiin
А пък Джейкъбчоо си е най-добре...него в 3-тата книга яко те тресат хормоните
![]()
![]()
To see a world in a grain of sand
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand
And eternity in an hour.
и аз искам да я издаде...освен това четох някъде преди време,че имало друга книга,която е била написана само за някоя нейна роднина,но в книгата се разказва същата история, с тази разлика че Едуард никога не напуска Бела,тя не се влюбва в Джейк и върколаците почти не се споменават иииии не помня др какво беше още,но книгата 100% е супер и мн ми се иска да я публикуват и нея,но няма да станеПървоначално написано от BloomF
![]()
ms mnПървоначално написано от SummerMakesMeHappy
ama nz kakvo mu e novoto na treilara?
![]()
Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]
^
дадоха ти стария трейлър![]()
а новия кога трябва да излезе ?
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ау ... я ми кажете колко от вас са си направили труда да купят оригинала а не да го четат от интернет? (нямам предвид авторката на цитата)Първоначално написано от unicorn_f
прочетох книгата Здрач ( като си направих трода да дам 20 лева защото все паК авторката заслужава признание! ) и да ви кажа ... Бела не е никак невзрачна! все пак разказва от страната на човек , как вижда изяществото на един вампир.. естествено че всеки ще предпочете вампира пред нея ! самата тя го предпочита , но това че няма мраморна кожа и опияняващ дъх , или похотката на Алис или Едуард а вместо това е център на всички злощастни инциденти със своята непохватност е точно мотивът върху който авторката акцентира. целта на този контраст е да покаже разликата между хищника и жертвата... пффф то май някои от вас се имат за фенове на книга написана от името на най-невзрачния герой.... не е ли смешно?!?
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Алис е милион пъти по- от Бела.Бела стои като дупка в цялата история
ами аз както разбрах трябва да излезе или днес,или утре^
дадоха ти стария трейлър
а новия кога трябва да излезе ?ама сиг пак ще стане като първия трейлър и ще ни лъжат и ще отлагат датата само
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!![]()
да разбрах за стария трейлър...Първоначално написано от kattetty95
![]()
ооо и дано не отлагат датата....![]()
не съм мн съгласна с това... все пак Бела не е вампир...Първоначално написано от graceless
![]()
Като гледах филма, се натъкнах на нещо неясно за мен.
Първо, откъде намират толкова финанси? В филма е показано как само главата на семейството работи, но против това всички карат новите коли и зверската къща.
Питам главно тези който са чели книгата/те, защото предполагам е по-описано и с повече детайли.
Alis vijda finansovoto poka4vane na borsite...ili ne6to takova be6e mai ne sam mn sig..![]()