.
Отговор в тема
Страница 21 от 78 ПървиПърви ... 111718192021222324253171 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 1945
    Цитирай Първоначално написано от unicorn_f
    Цитирай Първоначално написано от Eclipse22
    Tva e ynikalen film,a i novolunie 6te e super gotin....No iam edin vupros otnosno 5-tata kniga: dali 6te q izdadat???
    има 12 глави пуснати в интернет,но никой не знае дали писателката ще допише книгата,всечки казват различни работи,според мен няма да я довърши
    Тя не иска да я довърши, защото тея 12 глави са пуснати в нета...
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Цитирай Първоначално написано от BloomF
    Tva e ynikalen film,a i novolunie 6te e super gotin....No iam edin vupros otnosno 5-tata kniga: dali 6te q izdadat???
    има 12 глави пуснати в интернет,но никой не знае дали писателката ще допише книгата,всечки казват различни работи,според мен няма да я довърши
    еми като е проста как ще иска

еми като е проста как ще иска

Е да, спрямо нас е кофти, че няма да я довърши. Лично аз искам и останалите три книги да ги има от името на Ед. Ноо пък спрямо нея е гадно, че половината книга вече е в нета и вече всички фенове са я прочели..
    Над равноширнатия път
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Е да ама ако я напише,това ще значи че мисли за феновете и за себе си.Ние ще се радваме на книгата,а тя ще си печели паричките...
    Според мен обаче 5тата трябва да е за живота им им когато Ренезме вече е голяма и да спре до 5та книга,щото да пише всички наново от името на Едуард ще е ебаси скучното....

Цитирай Първоначално написано от DiScOnEcTeD
    бела си е мн готина само е много стисната ама иначе си е супер
    На Бела никакви положителни качества не виждам единственият изграден характер във филма за мен е Алис,защото книгите не съм чела и не мога да кажа но иначе Бела ми стои като дупка в цялата история

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Ami purvo pro4eti knigite i togava govori

На мен Бела ми е грозна.То ясно,че в книгата е невзрачна,ама можеха да изберът къде,къде по-хубаво момиче от нея.

Е да ама ако я напише,това ще значи че мисли за феновете и за себе си.Ние ще се радваме на книгата,а тя ще си печели паричките...
    Според мен обаче 5тата трябва да е за живота им им когато Ренезме вече е голяма и да спре до 5та книга,щото да пише всички наново от името на Едуард ще е ебаси скучното....
    Тя е написала книга за живота им/след като Бела вече е вампир и т.н./, още преди да напише Новолуние, Затъмнение и Зазоряване, но каза, че едва ли ще я издаде, защото книгата съдържа много сексуални моменти/на Бела желанието още не е стихнало / иии изобщо живота на двама лудо лудо влюбени... Но и аз искам да я издаде де! Ще бъде супер!
    Над равноширнатия път
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    На мен Бела ми е грозна.То ясно,че в книгата е невзрачна,ама можеха да изберът къде,къде по-хубаво момиче от нея.
    Хах нали? И мене Бела не ми е симпатична/дразни ме!!/. Едуард толкова й даде, а тя после хоп, и Джейкъб била харесвала.
    Над равноширнатия път
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Ami purvo pro4eti knigite i togava govori
    !!!не се заяждай,не всеки на тоя свят ти харесва героите,или ти живееш в книгата и филма и си мислиш,че всеки трябва да обича Едуард и Бела.Незнам дали си ме разбрала,но като някой не ти харесва част от героите не се заяждай,всеки си има мнение.Или вие не гледате мненията и сте готови да обиждате тези които не ги харесват.Аз не споря по твоето мнение,и ти препоръчвам да пишеш на кирилица!!!!

Фен Аватара на Eclipse22
    Град
    sofia
    А пък Джейкъбчоо си е най-добре... него в 3-тата книга яко те тресат хормоните
    To see a world in a grain of sand
    And a heaven in a wild flower,
    Hold infinity in the palm of your hand
    And eternity in an hour.

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Хах нали? И мене Бела не ми е симпатична/дразни ме!!/. Едуард толкова й даде, а тя после хоп, и Джейкъб била харесвала.
    + 1

Тя е написала книга за живота им/след като Бела вече е вампир и т.н./, още преди да напише Новолуние, Затъмнение и Зазоряване, но каза, че едва ли ще я издаде, защото книгата съдържа много сексуални моменти/на Бела желанието още не е стихнало / иии изобщо живота на двама лудо лудо влюбени... Но и аз искам да я издаде де! Ще бъде супер!
    и аз искам да я издаде...освен това четох някъде преди време,че имало друга книга,която е била написана само за някоя нейна роднина,но в книгата се разказва същата история, с тази разлика че Едуард никога не напуска Бела,тя не се влюбва в Джейк и върколаците почти не се споменават иииии не помня др какво беше още,но книгата 100% е супер и мн ми се иска да я публикуват и нея,но няма да стане

Цитирай Първоначално написано от SummerMakesMeHappy
    http://www.youtube.com/watch?v=KYBF3HKzrmE

ето линк към трейлъра
    ms mn ama nz kakvo mu e novoto na treilara?
    Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]

Мега фен Аватара на teenems
    ^
    дадоха ти стария трейлър

а новия кога трябва да излезе ?
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

ау ... я ми кажете колко от вас са си направили труда да купят оригинала а не да го четат от интернет? (нямам предвид авторката на цитата)

прочетох книгата Здрач ( като си направих трода да дам 20 лева защото все паК авторката заслужава признание! ) и да ви кажа ... Бела не е никак невзрачна! все пак разказва от страната на човек , как вижда изяществото на един вампир.. естествено че всеки ще предпочете вампира пред нея ! самата тя го предпочита , но това че няма мраморна кожа и опияняващ дъх , или похотката на Алис или Едуард а вместо това е център на всички злощастни инциденти със своята непохватност е точно мотивът върху който авторката акцентира. целта на този контраст е да покаже разликата между хищника и жертвата... пффф то май някои от вас се имат за фенове на книга написана от името на най-невзрачния герой.... не е ли смешно?!?
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Алис е милион пъти по- от Бела.Бела стои като дупка в цялата история

Голям фен Аватара на TrustNobody
    бела failz. : |
    we are rockstars.

Град
    SunCity
    ^
    дадоха ти стария трейлър

ами аз както разбрах трябва да излезе или днес,или утре ама сиг пак ще стане като първия трейлър и ще ни лъжат и ще отлагат датата само

Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!

Цитирай Първоначално написано от padnaloblak
    ау ... я ми кажете колко от вас са си направили труда да купят оригинала а не да го четат от интернет? (нямам предвид авторката на цитата)

прочетох книгата Здрач ( като си направих трода да дам 20 лева защото все паК авторката заслужава признание! ) и да ви кажа ... Бела не е никак невзрачна! все пак разказва от страната на човек , как вижда изяществото на един вампир.. естествено че всеки ще предпочете вампира пред нея ! самата тя го предпочита , но това че няма мраморна кожа и опияняващ дъх , или похотката на Алис или Едуард а вместо това е център на всички злощастни инциденти със своята непохватност е точно мотивът върху който авторката акцентира. целта на този контраст е да покаже разликата между хищника и жертвата... пффф то май някои от вас се имат за фенове на книга написана от името на най-невзрачния герой.... не е ли смешно?!?
    Аз книга до сега от интернет не съм чела,няма и да чета.Купила съм си и трите и сега другата седмица ще си купя и четвъртата.
    Иначе самата Изабела(това Бела почна да ме дразни) се описва невзрачна,даже още от началото на книгата,без да се е запознала с Едуард.

Цитирай Първоначално написано от kattetty95
    ^
    дадоха ти стария трейлър

ами аз както разбрах трябва да излезе или днес,или утре ама сиг пак ще стане като първия трейлър и ще ни лъжат и ще отлагат датата само
    да разбрах за стария трейлър...
    ооо и дано не отлагат датата....

Цитирай Първоначално написано от graceless
    Алис е милион пъти по- от Бела.Бела стои като дупка в цялата история
    не съм мн съгласна с това... все пак Бела не е вампир...

Като гледах филма, се натъкнах на нещо неясно за мен.

Първо, откъде намират толкова финанси? В филма е показано как само главата на семейството работи, но против това всички карат новите коли и зверската къща.

Питам главно тези който са чели книгата/те, защото предполагам е по-описано и с повече детайли.

Ами то не пише,ама според мен те като нямат разходи за храна и за други човешки нужди,парите се натрупват.

Alis vijda finansovoto poka4vane na borsite...ili ne6to takova be6e mai ne sam mn sig..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си