- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Здрач
Аз нямам спомени в книгата да се споменава откъде имат толкова пари, ноо то е очевидно от къде. Карлайл работи като лекар от повече от 100 години и тъй като не му се налага да дава пари за храна и сякви човешки нужди те се натрупват. И това със Алис може да е/аз поне не помня това да съм го чела, ама не сичко помняПървоначално написано от machine_shot
/
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Vie ne rabirate li ot fantastica?Tva e kniga vse pak!
e da ama kato ima vapros za6to da ne otgovorim...Първоначално написано от Tiin
![]()
Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]
Моля моля Здрач не е фантастика.Здрач е фентъзи книга,а не сай-фай с космически кораби и извънземни.Междузвездни войни е фантастика а Здрач е фентъзи.Всякакви феи,магии,вещици и вампири се причисляват към фентъзи жанра
"Здрач" е един много добър филм.А Бела е най-готината от всички,просто няма какво да се колебаем!
ок ок... извинявам сеПървоначално написано от unicorn_f
![]()
![]()
Отдавна не сте писали тук...Иначе според мен петата книга е малко вероятно да бъде завършена,но все пак да не даваме предварителни отзиви,защото просто Майър може да реши в последния момент.Аз лично много ще се радвам да има даже и шеста книга,но ако може в нея да разказва Ренесме,защото ще се проточи както петата книга,която е леко скучна,поради факта,че не я разказва Бела,а Едуард.Все едно е "Здрач" 2.Затова да не вземе да напише шеста книга,в която Розали да разказва случките от "Здрач",че тогава ще намразя съвсем книгите![]()
5тата книга си е точно Здрач 2,аз искам направо 5та да си е за Ренезме ама сиг няма да е така :P ти кога се връщаш бе :PПървоначално написано от JustLikeHeaven
След 1 седмица се връщам,тук е приятно,не скучая,както предположих.Запознах се с една симпатяга,момиче и така...
Непременно...Днес си седя случайно на терасата и цъкам на компютъра,че нещо се развали...По едно време идва сестра ми и вика:"Трябва да отидеш до супера",а аз и викам,че всичко си имаме тя пак "отиди до супера бе момиче",аз я гледам като застреляна.Отивам аз и що да видя![]()
В магазина на опашка са се наредили да ми искат автографи
Лелееее като се засрамих и тъй се запознах с Линда,така се казва момичето.А сестра ми направила файдата,защото от малка искам да давам автографи и да съм известна
Голям смях иначе,замалко бях famous
![]()
![]()
![]()
![]()
ее поне ти е забавно,защо не останеш още
аз ако бях нямаше да искам да си тръгвам
а ти що не живееш там при сестра си и да учиш там
Не ме пускат,чак като стане време за университет,тогава,не е за друго....Просто САЩ е доста уредена страна-негрите в гетата,богатите в ЛА,средната класа в Джорджия,Вирджиния,тея щати,селяните по Лузиана,Аризона,но в същото време е опасна.Засега искам образованието си тук...Аз ще тръгвам,защото отивам да се къпя в басейна,така че чаоДо утре,ще се радвам ако си тук
Ся тамън прочетох третата книга!![]()
А няма ли да има 5-6 книга?
А във Вашингтон позволено ли им е да карат коли под 18?
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
има 4та и 5та която е пусната в интернет нелегално и са само 11/12 глави,но май авторката няма да я довърши...Първоначално написано от Tiin
а този втори трейлър на новолуние така и така не се появи и сега последно казаха,че ще излезе на 14.08.2009,а до тогава има цял месец![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!![]()
Поправка на 13 юли ше излезе 4-тата книга![]()
А вие кво мислите за Джейкъп
Той е голям веселяк...много ме радва!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пфу!!!!!... Жалко,че е американче![]()
To see a world in a grain of sand
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand
And eternity in an hour.
ще има 6 книга... тя ще се разказва за Ренесме и Джейкъб :P :PПървоначално написано от Tiin
^ а ти от къде знаеш !? .. ест. ще се радвам ако има
JustLikeHeaven ти къде си ,че не успях да схвана![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.