- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Здрач
Офф тая Кристен е ебати касметлйкатаа
казвам ви ако межех да я заместя за 1 месец на снимачната площаткааа ма да е със сцена с целувка с Робърт
Аххх![]()
![]()
Аааа аз вчера като разбрах за специалния брой на Бравооо![]()
Нямам търпение!!!!!
![]()
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
А от каде ги вадиш такима снимки за колисите разни такива
ако меже да ми дадеш сайт или нешто такова мерси предварително
ами тази снимка с бела,пол и другите вълци я намерих в един от сайтовете на New Moon http://www.newmoonmovie.org/ ,а тези другите са от един клип ( http://www.twifans.com/photo/photo/s...MD9CCv1c36FHa1 )![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!![]()
И аз да кажа![]()
Филма е добър, но книгата ми допада повечко.![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Някоййй по-напред беше казал,че ще изтрият любовните сцени.Да бе да те ако ги изтрият се губи целия смисъл на филма и съдържанието му а и също така.. тези които не са чели книгата а това си е възможно откъде ще знаят къде идва бебето.То си е ясно от къде идват бебоците ама все пак така хем няма да е интересно хем това е доста важна част доста важна част от книгата така че
За 4тия филм ли говориш?Незнам как може да изтрият любовните сцени и по-точно тези за които говориш-от къде идвало бебетоПървоначално написано от graceless
като дори в книгата тези моменти не са описани подробно....
Edit : но пък ще бъде баси та**к ако във филма ги има тези сцени,а в самата книга ги няма![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
какво му е смешното незнам обаче както казах всеки знае откъде идват бебетата а работата,за която говоря е,че се губи смисъла ако ги махнат,иначе забелязах че не се описват както се коментира футболен мач както казах,просто трябва да вкарат всичко което е в книгата.Властелина на пръстените например е изграден с детайли и всичко е вкарано пряко от книгата,с изклюбение на поне 5-6 маловажни момента,които може да се пропуснат.Ама това пак си е важно,все пак показва раждането,така де създаването на езин нов живот.Пак почнах да говоря по философски ама айде деПървоначално написано от PurpleDream
И както е във властелина,ест могат да махнат 5-6 маловажни момента от Здрачччч
според мен ще се опитат да го направят колкото могат по-добре и да се придържат колкото могат към книгата,но с 1вия филм се изложиха,след няколко месеца ще видим 2рия,а за 4ти не ми се мисли,100% ще се изложат много....както всички филми правени по книги...Първоначално написано от graceless
![]()
офф както и да вие сте си на свой акъл просто казах че това си е важно и има по-маловажни момента които иват правото да премахнат както е в много други адаптации тъй че това иска да кажа вие каквото си искайте казвайте![]()
за това съм съгласна,че има по-маловажни неща които могат да се махнат и да наблегнат на по-съшествените моменти,но съм сигурна,че ще останем разочарованиПървоначално написано от graceless
![]()
п.п. ставам за малко НЕ обсъждайте важни неща докато ме няма![]()
PurpleDream не съм съгласна с твоето мнение.Искаш да кажеш че велики филми като Властелина или Изкуплението Шоушенк са лоши?ооооо те са велики филми,надминали времето.Според мен Списъкът на Шиндлер е велик филм затова не си прав тук.Има много велики филми базиране на книги.Здрач е добър,но на толкова колкото Хари Потър,за което да не се нервират феновете.Ето примерно виж Мълчанието на агнетата!Ако кажеш че е лош не си прав,но да кажеш не не ти е любим ок,Красив Ум изобщо всички и много други такива филми като тези класики.Нервира ме че в днешно време се правят меко казано пумийки за пуканки като Трансформърс.Ще ме извинявате ама има повече специални ефекти отколкото игра.![]()
Мен не ме интересуват много тези любовни сцени.Сега ме интересува как ще направят сватбата и съм почти 100% сигурна,че ще издънят.Нито украсата ще е като в книгата хубава,роклята на Бела ще е ужасна и гадна,както сигурно и самата тя като цяло като булка,после на острова пак ще е оплескано,много мразя така...
горе долу същото исках да кажа и аз,а тва за други филми правени по книги,не казвам че всички са бози просто тези които са повече от 3 ги правят много по-зле от тези които са единични книги.Ти спомена много стари филми за които съм съгласна,че са добри,също спомена и Хари Потър-за мен само 1,2,3 филм са на ниво-другите са бози.За това казвам,че и със тази поредица ще е така...Първоначално написано от lipstik
+Тукс съм съгласна с теб.ако съдим по актьорския талант и оригиналност сватбата може и да е хубава![]()
за това незнам,обаче според мен всички актьори колкото и да са добри просто не могат да пресъсздадат емоциите от книгата,толкова са зле на някои места,че изглеждат неадекватни...давам примери:Първоначално написано от graceless
1.Първият път когато Бела и Едуард си говорят в час,Бела прави някви физиономии,човек може да си помисли,че е бавно развиваща се...
2.На някои места Едуард вместо тъжен,сериозен или ядосан изглежда все едно,че ще се разплаче...
за кво си говорим,може да играят и много по-добре според мен...![]()
Съглана съм с теб ама верно БЕла там в 4ас като си говорат ми е е адски сме6на осбено как издишаа алили сеедно не е дишала години а па и тоя Робърт момче как говори отначало направо аз лично щех да се попикамПървоначално написано от PurpleDream
![]()
мии на мен повече ми харесва как Робърт си изигра ролята,Кристен ми е по такава....в смисъл тя си е яка по-принцип ама тя сякаш най-малко се справя с ролята си...нз с такова впечатление съм останала
Аз пък бия точената кора в едно нещо-по-непохватна съм,за резултат-2 пъти счупване на ръка,1 път ляв крак и белег на вратаБез бъзик тука Белката не мож ме бие
хах май да![]()
![]()
Искали да няма по интмни сцени в четвъртия филм, защото филма трябвало да бъде предназначен за по малки 13-14год. и ако ги има интимните сцени е трябвало да бъде забранен за деца/американски простотии/.. Затова май не се знаеше дали ще има четвърти филм, защото не искат да правят филм, в който да изключват някои от главните неща... Това знам аз!![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
А бе чакайте да видиме къв ше е 2-рия филм па после за 4-тия и 3-тия
ако въобще има такива