- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Здрач
Мда и аз така знам , че 5-тата част е същата от първата ,само че през погледа на Edward CullenПървоначално написано от mysterious93
Заинтригуваща е :P
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
a някой може ли да ми даде линк да си дръпна 4тата книга защото само нея нямам![]()
http://<a href="http://bulgaria.ipbf...owforum=28</a>
Тука ги има всичките книги
Само трябва да се регистрираш и готово![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
Gledah Zdrach na kino,purwo si vikam kva li shte e tupotiq,noo sled tfa kino absolutno vseki den go gledax![]()
Iz4etox i knigata,sega shte si kupuvam i vtorata
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Специалното издание за фенпири излиза на 17 март!
Само за „заразени“!
80 страници - 80% плакати!
В броя очаквай
1 XXL плакат в две части
2 мегаплаката
4 суперплаката
6 плаката
И още:
- Вампирите от А до Я
- Лунен календар
- Рок групите, вдъхновили Стефани Майър
- Любими цитати от „Здрач“ и „Новолуние“
- Тест за фенпири
- Звезди в зоната на „Здрач“
- (Кино)историята на кръвопийците
- Най-добрите сцени от филма
- Вампирска игра за напреднали
- Какво да очакваш през ноември
Цена: 3,40 лв.
![]()
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
www.bgtwilight.com <- Тук пише всичко...
Няма нужда да пренасяш всичко в този форум! И там си го пише![]()
не сме и чували за списание БРАВО....Първоначално написано от mim4ety_sara
Na kwa cena sa tezi knigi
?
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
http://www.egmontbulgaria.com/bravo/issues/0905.htm ето това ще има във специалния брой. доколкото разбрах ще го издават до края на месеца. Вторият филм се снима в момента в Италия!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В Добрич гледах в оная книжарница, до която има музикален магазин, магазин за дрехи, закритото кафене до пощатаПървоначално написано от Adwokat
![]()
и то там някъде даже май имаше и куклен театър кат завиеш...така го обясних нз дали разбра къде
срещу европата се пада.. "Здрач" е на 14 лева и някви стотинки, а "Новолуние" е 19 или 20 лева..
Cruel Intentions
Да разбрах те...ама те не са били скЪпи..
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
http://www.teenproblem.net/stars/g/2...ml#teengallery
Това е постер от втория филм New Moon и е с Робърт Патинсън, значи няма да го сменят, пак той ще си играе![]()
То остана и да го сменят![]()
+1 мн мразя да сменят актьориПървоначално написано от Adwokat
мн трудно привиквам към новостите.. но това са 4-5 части и сигурно все ще сменят някой
![]()
Cruel Intentions
Съмнява ме...но нищо не се знае..
![]()
Ако не бяха тези актьори филмът нямаше да придобие такава известност!! Според мен няма да ги сменят
Днеска случайно гледах филма и много ми хареса с голям интерес го гледах и направо се вльобих в всички. Още се чудя дали да си купя първата книга не знам дали ще ми е интересно .. :S
Вече съм на 21 глава на 4тата книга
емоциите са уникални![]()
![]()
О, повярвай ми ще ти е доста интересно дори и да знаеш какво ще стане накрая. В книгата е предадено всичко по-подробно и във филма липсват някой моменти от книгата . Аз ти препоръчвам да я прочетеш, защото е страхотна и няма да можеш да отлепиш поглед . (Поне аз бях така.) Също и втората излязла . Няма да съжаляваш .Първоначално написано от sLaDkA_gAzArkA
![]()
И аз се чудя... както ме мързи да чета![]()
i az tova se 4udq.. namerix nqkakuv sait v neta i tam q ima knigata i se za4etox.. naistina ima momenti vuv filma koito lipsvat ili koito sa promeneni. I makar da sum gledala filma 5 puti pak mi be6e intПървоначално написано от sLaDkA_gAzArkA
ii mislq v ponedelnika da izlqza i da si vzema knigata 6toto na kompa kato 4eta i posle o4ite mi sa mn izmoreni
![]()
![]()
Cruel Intentions
Аз сега с чудя дали има смисъл да почвам да чета книгата след като вече гледах филма, голямо съм зле, трябваше обратното да направя... защото сега вече имам изградена представа за нещата..мн тъпо![]()
да нали...знам си аз, че зле направих
ще ми се разминат нещата - това което описва книгата и това, което вече ми е насадено от филма...блякс
Съвет към не гледалите филма и не чели - първо четете книгата!
е
а3 нямам книгата.... но гледах филма![]()