- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Здрач
Не съм съгласна,не ти говоря по премиери и разни други събития как изглеждат,говоря за ежедневието им,как изглеждат когато няма камери около тях,освен това не виждам какво му има на човека,с дълга коса е както и във филма,пак е рошава,само дето има брада,не виждам нищо лошо в това изглежда човека се харесва с брада не е задължително да е от немърливост![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
да и аз сам на това мнение...Първоначално написано от PurpleDream
а и не виждам какво толкова не ви харесва... според мен няма кой знае каква разлика
![]()
Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]
разликата м;у Робърт и Едуард е повече от видима !
блякс аз мразя Робърт ,но Едуард![]()
а някой който си е купил Бравото да каже има ли нещо повече за Здрач и плакати ,за да знам.щото на другите филми не съм фен ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
E,хубаво,де.На мен пък НЕ ми харесва.Всеки има мнение,нали?
Според мен филмът е боза,а според някои други - най-якият филм,който са гледали.Еми,добре.Всеки филм си има и фенове,и антифенове.
С какво Робърт става по хубав в ролята на Ед: с това, че там му скубят веждите и му махат брадата. И кво лошо има като един мъж си ходи брадясал и с неускубани вежди???? И аз мисля, че като Ед е по готин, но има снимки от ежедневието му където е по хубав и от Едуард. А и ние феновете, или поне аз го гледаме и що за човек е. Всеки фен или който и да е чел инетрвюта на Робърт поне малко може да почувства колко е земен и истински, в сравнение на някои 'големи' звезди дето се имат за много. А за такива дето обичат да плюят като си нямат друга работа/че и като имат/ си има антифен тема![]()
Да дода там да ви надувам главата колко е готин Робърт ше се кефите ли?? Не ми пука особено за негативните мнения, но като вляза тука и като почна да чета простотии...
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
различни хора ,различно мнениеПървоначално написано от YouCantStopMe
аз не съмм огромен фен на филма ,колкото на книгата ..![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
и аз така,смисъл аз първо гледах филма и много ми хареса наистина мислех,че е страхотен,но откакто прочетох книгите съм на мнение,че филма кажи-речи не струва...и все пак на мен ми харесва Едуард от книгата,Робърт нз,не съм му фенка,но да кажа,че е грозен-ще излъжа....Първоначално написано от teenems
![]()
да и аз гледах филма и после прочетох книгата
4566564 пъти по-яка
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Куклите са наистина много готини за разлика от. Ще изкажа мнение кога прочета поне 50 странички още.
![]()
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
какво ?! и кукли вечеПървоначално написано от Hysteric_Bitch
![]()
![]()
естествено ,нали тряя най-полуделите фенки да бъдат примамени по някакъв начин .. тцтцт![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ето намерих я
http://twilightladies.com/2009/07/04/rosalie-doll/
да по яка е от актрисатаПървоначално написано от lipstik
![]()
Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]
Според мен куклата изобщо не прилича на Бела а па на Кристин да не говориме![]()
А между другото Робърт се е постригал и е мн по-хубав отколкото с рошава коса поне за мене
искам доказателство снимки има лиПървоначално написано от Ignore
![]()
само аз ли не съм гледал тоя филм ? тва ли на мода сега ?![]()
Вижте Алис и Джаспър![]()
[img]http://api.ning.com/files/tR8vtJAVT0TYEvDP4NreNa857DFkCb3GDcPSkDSTW0NCN*ElD7 bi5NqDrBZhKqiBWQZXUMqUtdJVPRkQbtYxu*IrQd4oWRTX/AliceJasper.jpg[/img]
тво не е истински филм за вампириПървоначално написано от Proudly1912
Гледай такива където вампирите са лошиЕ примерно там Дракула,дрън мън,Истинска кръв