- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Здрач
не ми хар особенно мн.... особенно Джаспър...Първоначално написано от harmaiani94
![]()
![]()
Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]
Първоначално написано от PurpleDream
Олее Боже това е побъркващоооо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Коя е думата с наи-много наставки и представки?
- Изпонасрахме се!!!
ето го и Роб постриганнаистина е мн сладък....особено когато се усмихне
btw хора плс help me!зн,че е малко тъпо но не съм отдавна тук и нз как да цитирам някой от темата (т.е. ... написа: ии т.н. ) а не Цитат: ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!![]()
Първоначално написано от lipstik
олее мн мерси![]()
![]()
![]()
![]()
ии да,това е косата му сега,ама не е чак толкова рошав,както преди![]()
![]()
![]()
![]()
Убийствен! Убийствен!Първоначално написано от kattetty95
![]()
![]()
![]()
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Първоначално написано от kattetty95
![]()
![]()
ам като стана въпрос за кукли ето новите на Едуард,Бела(макар че прилича много малко на Кристен),Алис и Джейкъб:
а ето и няколко нови снимки:
- тази е от официалния сайт на New Moon
![]()
![]()
![]()
![]()
май са прекалили с грима около очите ..Първоначално написано от lipstik
новата прическа на Роб не ме кефи много,щото отгоре му стои като калпак![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Гледай кво става...![]()
Какво ревю драги зрители...Има и кукли хем на самите актьори в живота,хем и на героите...
мне, УМОПОМРАЧАВАЩПървоначално написано от BloomF
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
jeez, jeez, jeez..
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
ммдааПървоначално написано от SuNsEt
![]()
Мале като некфи недоразвити са куклитеПървоначално написано от SuNsEt
въобще неми харесват куклите мн тъпо са направени
тея кукли са много грозни ,,блякс
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
единствено куклата на Джейк ми харесва![]()
другите са ужасни,а Робърт ми харесва повече с дългата си и рошава коса,но и така не е зле
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Eе, човек да не ви покаже нещо.
Случайно попаднах на книгата- Здрач в интернет ест и реших да я изтегля и да и хвърля едно око. Оставих настрана Момичето което мечтаеше за една клечка кибрит и туба бензин и почнах не и след като не потърсих в гугъла какво представлява авторката, всеизвесната Стефи Майър, всъщност се заинтересувах след като прочетох първата страница....не е като да прочетеш Интервю с Вампир, а след това Blood Canticle и да се разочароваш все пак има 30 години между двете книги.
Просто тази жена има леко фантазия и може би малко дарба, но защо е толкова дебела!
Продължих да чета до горе- долу средата на книгата- 157 стр- и:
Преди няколко години може би щеше да ме грабне както Хари Потър го направи 7 год. назад.
"опитвах се с всички сили да не мисля за него и въпреки всичко се опитвах да спра тази надежна за пътуването в събота, боейки се от разочарование по-болезнено от другите"
И кой не е изпитвал същото на тази възраст?.
Училище, влюбване или поне харесване и тази надежда да го видиш и разочарованието когато не е дошъл- познато чувство, а на някой да му е чуждо?! Когато той дойде и мислите ти са заети, а когато го няма часовете хващат тъмен цвят.
Ами какво когато вече се сближите и всяка среща е панаир от чувства, а когато мине да те вземе..
Сериозно обмислям, но само докато чета, да оставя приятеля си. Вече бегло помня тези срещи, и миризмата да.
Това че постоянно са заедно- до екскурзията вместо тази в Сиатъл- става скучно и разваля целия романс от началото на връзката.
А изказвания като това- Обещаваш ли ми?, Гледай да не се изгубиш в пералнята и тем подобни са много плитки и доста детински. Или онова сравнение за храбростта с лъвът от М. от Оз и Терминатор.
Първо бях гледала филма, а това доста ми развали героите, столовата и горите.
Не ми харесва книгата,не е като за мен, но ще я допрочета вечерта; щведския роман ме чака.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
ето още един кадър от New Moon![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вижта к'ва снимка напраих на Белчето
Премахнах сенките и торбите под очите,накъдрих косата й,опънах веждите нагоре,сложих й фон дьо теб,намалих устата й и най-накрая боядисах снимката
това може да ви заинтересува(пишеше го в един фен сайт) :
"За наше съжаление Comic Con са били доста стриктни относно снимането на клипчетата и засега още никъде ги няма.
Rotten Tomatoes обаче, са ги преразказали доста подробно. Заслужава си да се прочете.
CLIP 1
Jacob Black (Taylor Lautner) and Bella Swan (Kristen Stewart) are bent over an antique light blue motorcycle. Jacob wears jeans, a brown t-shirt, and his hair is long. As Bella sits on the motorcycle, Jacob guides her hands (touching!) over the handles. "Brake. Clutch. Gas," he reminds her. Bella revs the engine. "Slowly release the clutch," says Jacob.
Suddenly, Bella sees the translucent apparition of Edward, a concerned look on his face, standing in front of her. We can see him, but also see through him. Bella takes off on the bike.
As she zooms down the road, Bella gains speed. She zooms by another apparition of Edward, standing in her path. She speeds by another. Losing focus, Bella swerves and falls from the bike, hitting her head on a rock.
Jacob speeds over to Bella on his own bike, coming to a stop with a flourish. He hops off the bike and rushes to Bella's side. She is bewildered, and blood gushes from a gash on her forehead.
"Are you trying to get yourself killed?" Jacob asks. Bella apologizes for the blood, but it doesn't bother Jacob.
He takes a step back, the camera following his every move. Jacob strips off his shirt, revealing a six-pack, and bends down to dab Bella's wound with it. Their faces come very close.
"You're so beautiful," she tells him. Emotion flashes across his face.
CLIP 2
Alice and Bella are winding through the streets of Volterra, slowed by massive crowds of townspeople in red robes, celebrating the festival. Bella jumps out of the car.
"You're the only one he can't see. He'll be under the clock tower. Go!" says Alice.
Bella races through the crowded city. We see her at times in slow motion.
She fights her way through the crowd, stopping at the fountain in the middle of the square. In slow motion, she looks up to see Edward, slowly unbuttoning his shirt just moments away from revealing himself in the sunlight. He opens his shirt to expose his pale chest. (And his abs. Very nice abs.)
Bella screams out to Edward. "Stop! Stop! No Edward, don't!"
He takes a step forward.
Можете да прочетете цялата статия на сайта на Rotten Tomatoes.
Завиждам им, че са успели да ги видят. А след като прочетох описанието, желанието ми да се появят по-скоро клипчетата се изостри трикратно. Надявам се до утре да са ги качили вече в официалния сайт. "
![]()
![]()
![]()
ооо ако намериш клипчетата дай линкчета![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
ДВА НОВИ КЛИПА ОТ НОВОЛУНИЕ !!!
http://www.youtube.com/watch?v=Lyldf...layer_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=I_EUZ...layer_embedded
п.п. Дано ги няма,ако са качени..не се сърдете![]()
http://www.youtube.com/watch?v=NJNMQ...layer_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=FwqZV...layer_embedded
ето и двете клипчета,но с лошо качество
да се надяваме скоро да излязат и с по-добро![]()
![]()
![]()
![]()
![]()