- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Здрач
А и тва remember me кога излиза смисъл филм ли е или некфа част от New moon![]()
какво е това remember me къде си го видяла???
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Remember me е филм, в който Роб участва и не е част от New Moon.
Eто малко инфо за него:
" Twilight звездата Robert Pattinson ще снима новия си филм “Remember Me“. Във филма ще видите Робърт като млад мъж със сериозна лична драма, предизвикана от самоубийството на брат му.
Патинсън играе млад мъж, който заради самоубийството на брат си напуска родителите си (PierceBrosnan and Lena Olin).Emilie De Ravin ще играе млада жена, която е присъствала на убийството на собствената си майка.Chris Cooper ще изиграе ролята на неин баща. Сценарист е Will Fetters. "
btw ето една снимка на Тейлър...
[/list]
![]()
![]()
![]()
Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!![]()
Хора,гласувайте,за да върнат Рашел в Затъмнение !!!!!
http://www.petitionspot.com/petition...einecpliseyes/
Аз преди 1 семица прочетох Зазоряване.Беше супер
Искам да видя в 3тата книга май беше...кой ще изберат за Сет,че ми е любим герой.![]()
Ама нема как да я варнат като тя има ангажимент тогава Сещаш ли сеПървоначално написано от lyyly
Явно печалбата е по-добра![]()
ама вижте как тя е реагирала:
" Мисля, че няма смисъл да казвам колко неразумно постъпиха Съмит да сменят Rachelle Lafevre. Тя също е останала шокирана от факта, че Съмит са решили да я сменят. Вижте неиния отговор:
“I was stunned by Summit’s decision to recast the role of Victoria for ‘Eclipse,’” Rachelle said in a statement to Access Hollywood.
On Tuesday, Summit announced that Bryce Dallas Howard would be taking on the role in “Eclipse,” due in May 2010.
“I was fully committed to the ‘Twilight’ saga, and to the portrayal of Victoria,” Rachelle continued, explaining the turn of events that led to the casting change. “I turned down several other film opportunities and, in accordance with my contractual rights, accepted only roles that would involve very short shooting schedules. My commitment to ‘Barney’s Version’ is only ten days. Summit picked up my option for ‘Eclipse.’ Although the production schedule for ‘Eclipse’ is over three months long, Summit said they had a conflict during those ten days and would not accommodate me. Given the length of filming for ‘Eclipse,’ never did I fathom I would lose the role over a 10 day overlap. I was happy with my contract with Summit and was fully prepared to continue to honor it. Summit chose simply to recast the part.”
The star concluded her statement with a regretful tone.
“I am greatly saddened that I will not get to complete my portrayal of Victoria for the ‘Twilight’ audience. This is a story, a theatrical journey and a character that I truly love and about which I am very passionate. I will be forever grateful to the fan support and loyalty I’ve received since being cast for this role, and I am hurt deeply by Summit’s surprising decision to move on without me. I wish the cast and crew of ‘Eclipse’ only the very best,” she said. "
ам ето една снимка отново на тейлър,на която се целува с... нз кой[ебаси късметлийката]
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=zQME-ChSwNM Поздрав за всички фенове. Аз и моята сестра сме фенки на филмада малко е лигав, но е красив
![]()
Цялата тази мания е или ще бъде краткотрайна..![]()
carry a smile all the while (:
на сестра сиПървоначално написано от PurpleDream
![]()
Аз мислч, че на гаджето си![]()
възможно и тваПървоначално написано от LittleFashionista
![]()
по темата: ше прощавате за тъпия въпрос ама,когато Джейкъб е с дълга коса тва наистина ли си е неговата,смис ..абе разбрахте ме![]()
^ аа не е възможно дългата коса да е негова...май е перука,ама на мен ми е интересно как ще направят косата на Кристен за Еclipse![]()
![]()
![]()
![]()
що бе кво и има на косатаПървоначално написано от kattetty95
![]()
Първоначално написано от kattetty95
как може!? нали ходи със Селена Гомез
![]()
амм упс...това е от новия филм на Тейлър,май се казваше Valentine's day,ама не бях прочела правилно и така
![]()
Първоначално написано от PurpleDream
Кристен си пострига и боядиса косата за филма Runways,който снима с Джоан Джет.
![]()
![]()
![]()
ОМГ на Крис косата й е ужасна!А я вижте какво съвпадение с Аврил:
- Аврил
- Кристен
лелеее тая нормална ли е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^ явно не![]()
утре ще излезе календара на новолуние,но днес са пуснати някои снимки от него... леле как го искам![]()
![]()
![]()
и btw има нов слух ,че зазоряване ще е разделен на 3 части (както в книгата)...но не мога да разбера това добра или лоша новина е![]()
![]()
![]()
![]()
ооо и аз искам в кое списание е
аа това за Зазоряване...ми май ще е тъпо според мен,нямам нищо против да махнат часта в която Джейк разказва-скучно е![]()
Първоначално написано от PurpleDream
![]()
олее ти нещо се базикаш.... в бг ще дойдат след месеци,а иначе утре излизат
![]()
ам може и да си го купиш за 16,99 $
http://www.borders.com/online/store/...roduct+Catalog
ам това за частта с джейкъб...според мен не е чак толкова скучно,по-добре е от това бела да говори за детето и такива неща и нямаше да разберем какво се е случило с джейк след сватбата,защото нали той беше избягал и не искаше да говори с никой от глудницата ии така
а също и така са направили шоколади с едуард и джейкъб
:P ммм
![]()
![]()
![]()
![]()
Уоу. Три части! И в първата за какво ще става въпрос - за медения месец на Бела и Едуард и постояннно в някви сцени в леглото ли? Много тъпо. Според мене може цялата книга в един филм, ама айде, и две части стават. Но с три!!! Чудят се как да изкарат повече пари!
йее за моя месец с ЕдуардПървоначално написано от kattetty95
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.