- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Здрач
ем случваjavascript:emoticon('') сЕ
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Мда.. съветът е добър. Аз първо четох книгата и после гледах филма![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
ем то ... филма и книгата почти нищо общо нямат.... само дето имената са същите и това че са вампири :Д
ее.. имат общо бе![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
ми не знам, обаче аз Хари Потър си го четях преди да започнат да излизат филмите, вече си имах образи на героите в главата и като видях тези от филма, изобщо нямаха общо с моитене ми харесаха, мойте си бяха по-яки
![]()
еЕеЕее филма е хубав..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
пък аз затва се кефя на тва че яки книги имат филми... защото образите в главата ми се формират лесно и всичко си е супер :PПървоначално написано от raduna
Споделям мнението тиПървоначално написано от puhen0to
![]()
New Moon излиза Ноември,чакам с нетърпение,междувременно ще прочета останалите 3 книги от поредицата.
И аз го очаквам с нетърпение в момента съм на третата книгаПървоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
разочаровам съм от вас ;(Първоначално написано от billytalent
Не разбирам кво толкова ви дразни филма,всеки си има вкус все пак
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Чак ноември... много време има до тогава...![]()
Оо не просто този филм е уникален!И аз се влюбих в него!Искам и книгите да прочета,но не в интернетДали ги има в Бг и откъде мога да си ги закупя?Просто историятя е много интересна...
Btw намерих този сайт за Twilight и там останалите книги: www.twilightguide.com !
Има готини снимки,картинки,аватари и за десктопа разни с Едуард и БеллаИ двамата мн ме кефят големи са сладури!Нямям търпение да излязят и другите филми,обаче искам и книгите да прочета
![]()
![]()
![]()
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
ако беше прочела 1-2 страници по - назад щеше да разбереш че ги има в книжарницитеПървоначално написано от m3ch3ncee
ся нз дали точно във всеки град, но щом в Добрич има.. а и нз точно за кои книги питаш , но предполагам говориш и за първата. Поне тук видях че има 1 и 2. Третата не съм я търсила
![]()
Cruel Intentions
E Добрич е много по-голям град от мояПървоначално написано от mysterious93
Иначе дано ги има и 4-те мисля да обърна цяла Бг за да ги намеря!
Заразена съмм...
![]()
Добрич.. не е голям град... а малък и шибан град![]()
E поне е по-голям от моя :P Btw изтеглих си 4-те книги на компа и застъпих да четаПървоначално написано от Adwokat
![]()
Август се очаква да излезе 3-трата книга. Егмонт я издава. Иначе ги има в книжарниците , но са на английскиПреведени има само 1ва и 2ра.
![]()
lele 4ak AvgustПървоначално написано от danny_f4e
em 6te po4akam.. nqma da riskuvam da si kupuvam na angliiski 6toto ne mi e perfekten
a i 4etox v neta 4e to4no tq bila mn tujna.. ili vtorata li be6e
![]()
kakto i da e ima vreme
![]()
Cruel Intentions
Честно казано и на мене хич не ми се чака да се надяваме , че издателите ще се смилят малко над нас и ще я пуснат по-рано![]()
ДаноПървоначално написано от danny_f4e
І
мамка му, темата на хейтърите е 2 пъти колкото наштадайте да се стегнем и да направим нещо по въпроса!
теми като тая има поне още 10 а тяхната е една ..достатъчно сме са стегналиПървоначално написано от XY
![]()
![]()
има нещо такова
пък и тяхната е пълна със спам, а нашта е конструктивна и изпълнена с добри чувства![]()