.
Отговор в тема
Страница 4 от 78 ПървиПърви 123456781454 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 1945
    ем случваjavascript:emoticon('') сЕ
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    Мда.. съветът е добър. Аз първо четох книгата и после гледах филма
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Град
    Shinigamiville
    ем то ... филма и книгата почти нищо общо нямат.... само дето имената са същите и това че са вампири :Д

Град
    на брега на морето
    ее.. имат общо бе
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    ми не знам, обаче аз Хари Потър си го четях преди да започнат да излизат филмите, вече си имах образи на героите в главата и като видях тези от филма, изобщо нямаха общо с моите не ми харесаха, мойте си бяха по-яки

еЕеЕее филма е хубав..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    Shinigamiville
    Цитирай Първоначално написано от raduna
    ми не знам, обаче аз Хари Потър си го четях преди да започнат да излизат филмите, вече си имах образи на героите в главата и като видях тези от филма, изобщо нямаха общо с моите не ми харесаха, мойте си бяха по-яки
    пък аз затва се кефя на тва че яки книги имат филми... защото образите в главата ми се формират лесно и всичко си е супер :P

Град
    на брега на морето
    Цитирай Първоначално написано от puhen0to
    Цитирай Първоначално написано от raduna
    пък аз затва се кефя на тва че яки книги имат филми... защото образите в главата ми се формират лесно и всичко си е супер :P
    Споделям мнението ти

Град
    Wonderland
    New Moon излиза Ноември,чакам с нетърпение,междувременно ще прочета останалите 3 книги от поредицата.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    New Moon излиза Ноември,чакам с нетърпение,междувременно ще прочета останалите 3 книги от поредицата.
    И аз го очаквам с нетърпение в момента съм на третата книга
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    И аз го очаквам с нетърпение в момента съм на третата книга
    разочаровам съм от вас ;(

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Не разбирам кво толкова ви дразни филма,всеки си има вкус все пак
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Чак ноември... много време има до тогава...

Оо не просто този филм е уникален!И аз се влюбих в него!Искам и книгите да прочета,но не в интернет Дали ги има в Бг и откъде мога да си ги закупя?Просто историятя е много интересна...
    Btw намерих този сайт за Twilight и там останалите книги: www.twilightguide.com !
    Има готини снимки,картинки,аватари и за десктопа разни с Едуард и Белла И двамата мн ме кефят големи са сладури!Нямям търпение да излязят и другите филми,обаче искам и книгите да прочета

When You Live Forever,What Do You Live For??

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от m3ch3ncee
    Оо не просто този филм е уникален!И аз се влюбих в него!Искам и книгите да прочета,но не в интернет Дали ги има в Бг и откъде мога да си ги закупя?Просто историятя е много интересна...
    Btw намерих този сайт за Twilight и там останалите книги: www.twilightguide.com !
    Има готини снимки,картинки,аватари и за десктопа разни с Едуард и Белла И двамата мн ме кефят големи са сладури!Нямям търпение да излязят и другите филми,обаче искам и книгите да прочета

ако беше прочела 1-2 страници по - назад щеше да разбереш че ги има в книжарниците ся нз дали точно във всеки град, но щом в Добрич има.. а и нз точно за кои книги питаш , но предполагам говориш и за първата. Поне тук видях че има 1 и 2. Третата не съм я търсила

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    Цитирай Първоначално написано от m3ch3ncee

ако беше прочела 1-2 страници по - назад щеше да разбереш че ги има в книжарниците ся нз дали точно във всеки град, но щом в Добрич има.. а и нз точно за кои книги питаш , но предполагам говориш и за първата. Поне тук видях че има 1 и 2. Третата не съм я търсила
    E Добрич е много по-голям град от моя Иначе дано ги има и 4-те мисля да обърна цяла Бг за да ги намеря! Заразена съмм...

Добрич.. не е голям град... а малък и шибан град

Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Добрич.. не е голям град... а малък и шибан град
    E поне е по-голям от моя :P Btw изтеглих си 4-те книги на компа и застъпих да чета

Град
    на брега на морето
    Август се очаква да излезе 3-трата книга. Егмонт я издава. Иначе ги има в книжарниците , но са на английски Преведени има само 1ва и 2ра.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от danny_f4e
    Август се очаква да излезе 3-трата книга. Егмонт я издава. Иначе ги има в книжарниците , но са на английски Преведени има само 1ва и 2ра.
    lele 4ak Avgust em 6te po4akam.. nqma da riskuvam da si kupuvam na angliiski 6toto ne mi e perfekten a i 4etox v neta 4e to4no tq bila mn tujna.. ili vtorata li be6e kakto i da e ima vreme

Cruel Intentions

Град
    на брега на морето
    Честно казано и на мене хич не ми се чака да се надяваме , че издателите ще се смилят малко над нас и ще я пуснат по-рано

Цитирай Първоначално написано от danny_f4e
    Честно казано и на мене хич не ми се чака да се надяваме , че издателите ще се смилят малко над нас и ще я пуснат по-рано
    Дано І

мамка му, темата на хейтърите е 2 пъти колкото нашта дайте да се стегнем и да направим нещо по въпроса!

Град
    Shinigamiville
    Цитирай Първоначално написано от XY
    мамка му, темата на хейтърите е 2 пъти колкото нашта дайте да се стегнем и да направим нещо по въпроса!
    теми като тая има поне още 10 а тяхната е една ..достатъчно сме са стегнали

има нещо такова
    пък и тяхната е пълна със спам, а нашта е конструктивна и изпълнена с добри чувства

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си