- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Здрач
Втория трейлър също е мн готин,но някой знае ли нещо за последната 6-та книга от поредицата дали ще излезе?
има 5та книга от която в интернет има само 11/12 глави и май няма да излиза цялата, 6та книга нямаПървоначално написано от joanna736
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
мда и те тези глави даже не са оригиналните,смиъл само чернови са.И даже някъде бях чела че писателката се е отказала (за сега) да доършва 5-тата защото са пуснали в интернет черновите и ако някога все пак излезе щяла да е доста по различна от вече публикуваните глави.И да 6-та книга няма![]()
дам, точноПървоначално написано от Te0
![]()
не съм чел книгите но филма много ми харесва , страхотен е
В такъв случай, прочети книгите. Ще ти харесат 100 пъти повече.Първоначално написано от playerman
Аз първо гледах филма - зарибих се, после изчетох книгите и след това филма ми се стори пълна боза![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
и аз по същия начинПървоначално написано от LadyDi
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
и аз такаПървоначално написано от teenems
не знам защо, но си мисля, че Новолуние ще е по - добър от Здрач
![]()
Няма как да е по-добър, ако са оставили Кристен Стюърт да играе Бела... Бръкна ми в здравето, честно ти казвам! Имам чувството, че е болна от олигофрения.Първоначално написано от PurpleDream
Но ще поживеем и ще видим. Във всеки случай имам намерение да го гледам на кино![]()
и на мен не ми харесва избора им за Бела, ама самия филм сякаш ще е по- добре направенПървоначално написано от LadyDi
и по - важното е че ще има повече Тайлър
![]()
А коя книга ви харесва най- много?![]()
На мен само 3та не ми харесва много, за повечето хора 2та е най - скучна, ама не мен ми харесва повече от 3та, 1ва и 4та ми харесват също![]()
"Здрач" беше хубава.
"Новолуние" ми хареса най-много.
Третата - "Затъмнение" - ми беше най-тежка за четене. Много скучна. Почти никакво действие през цялото време.
"Зазоряване" беше интересна, въпреки че ми се струваше, че историята е насила измисляна.
м дам, Зазоряване е със супер предвидим край... можеше и да го иизмисли по- добре, поне някой да умре...а то така "Всикчки заживели щастливо..." ама пак е хубава книжката, лека изненада ми дойде бебето и все още не мога да разбера след като ...нали с вампир как успя да забременее![]()
и за Затъмнение съм съгласна - скучна е
Стефани Майър беше отговорила на този въпрос, но не ми се търси сега точния цитат, затова ще ти го пресъздам.
Когато един човек бъде превърнат във вампир, организмът му замръзвал в състоянието, в което е бил, когато е ухапан. Т.е., при една жена детеродните функции изчезват, но при един мъж спермата съществувала, макар и под леко различна форма. Затова мъжете вампири били способни да създават поколение, въпреки че досега на д-р Карлайл Велики не му било хрумвало да го провери.
![]()
Първоначално написано от LadyDi
![]()
![]()
![]()
ами да това ще каже, след като написа книгата и всички започнаха да и задават въпроси за това
...както и да е -не я бива жената много за писателка
![]()
Това и аз го знам. Четох го някъде. Абе нали някак си трябваше да си има наследник Едуард пък и за какво щеше да става въпрос в книгата, ако я нямаше Ренесме. Тогава отпада и частта на Джейкъб, и идването на Волтури.
Абе Тейлър още ли е със Селена??? хаха еми това е успяла да измисли какво да се прави![]()
![]()
Мен лично ми харесва 4-тата най-много и 1-вата ест
To see a world in a grain of sand
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand
And eternity in an hour.
и двамата са '92Първоначално написано от Ignore
![]()
тая Селена ми е много антипатичнаПървоначално написано от PurpleDream
.
като няква разлигавена пикла ми изглежда ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Документален филм „Twilight във Forks“
"Пълното име е 'Twilight in Forks: The Saga of the Real Town,'(Зрач във Форкс: Сагата за истинския град)" обясни York Baur, разкривайки детайли ексклузивно за МТВ за soon-to-be-released flick(flick означава лек удар, перване), чието остана тайна - досега. "Това е документален филм за града и влиянието на феномена 'Twilight' върху него. Това е DVD, заснето в пълно HD качество, което ще бъде достъпно за публиката на 15 Октомври"
От сега, до тази дата Baur и режисьора Jason Brown ще разкриват части от филма на MTV.com всеки вторник - продължавайки да повдигат завесата на първия по рода си "Twilight" документален филм.
"Всички фенове на 'Twilight' имат виждане как изглежда Форкс" каза Brown за истинския град във Вашингтон, където протича романтичната сага за вампири на Stephenie Meyer."Във филма получаваме поглед над това. Но всъщност филмът ['Twilight'] не е сниман във Форкс. За това ние действително отидохме във Форкс. И всички вие ще имате шанса да срещнете някои от истинските хора и да видите някои от истинските места, за които е разказано в историята."
Вижте това >>> http://www.mtv.com/videos/movies/430...released.jhtml
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Селена за мен си е звездна пиклаей това изглежда интересно!!Трябва да се гледа.
![]()
To see a world in a grain of sand
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand
And eternity in an hour.
вече има и завеса за банята с Едуард на нея![]()
![]()
![]()
http://splashnewsonline.celebuzz.com...sells-out.html
какво ли още ще измислят![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!![]()
Ми каквото и да говорят някои, "Здрач" си е супер! Книгите са добре измислени! Прочетох ги и започнах да ги препрочитам и макар преди "Зазоряване" да ми беше любима сега са "Здрач" и "Новолуние". Тях с интерес чета отново, докато "Затъмнение" и "Зазоряване" са малко скучни! Е... все пак са готини!
Нямам търпение да излезе "Новолуние" (филмът) на 20.11.2009г.
бтв
Стефани Майър е казала, че "Зазоряване" (филмът) ще е от 2 части, защото няма как да стане по-кратко!![]()
Тя каза и че може би няма да успеят да го заснемат, заради онова ологофренско хлапе.Първоначално написано от love1