.
Отговор в тема
Страница 46 от 78 ПървиПърви ... 3642434445464748495056 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 126 до 1 150 от общо 1945

Защо не се отварят какво е тва

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ^ и на мен не ми ги отваря
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    SunCity
    ^ и на мен

така,следват малко новини и снимки от мен

"Здрач" отново е номиниран за куп награди, този път е номиниран за 10 награди "Scream ":

* The Ultimate Scream – Twilight
    * Best Fantasy Film – Twilight
    * Best Fantasy Actress – Kristen Stewart, Twilight
    * Best Fantasy Actor – Robert Pattinson, Twilight
    * Best Supporting Actress – Ashley Greene, Twilight
    * Best Breakout Performance – Taylor Lautner, Twilight
    * Robert Pattinson, Twilight
    * Best Ensemble – Twilight
    * Scream Song of the Year – “Decode” by Paramore, Twilight
    * Best Villain – Cam Gigandet as James

Събитиято ще бъде излъчввано на 17 октомври.

Можете да гласувате на http://www.spike.com/event/scream2009/

ето и няколко постера на Волтури:
    http://www.twilightbg.com/gallery/th....php?album=919

МТВ пуснаха ново видео,документален трейлър на “Twilight In Forks”
    http://www.mtv.com/videos/movie-trai...in-forks.jhtml

в YouTube не можах да го намеря,за това давам линк за МТВ

Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!

Град
    SunCity
    МТВ обявиха, че Роб, Крис и Тейлър ще представят нов трейлър на "Новолуние" на MTV Video Music Awards, които ще се състоят на 13-ти септември. Източник: МТВ

Цитирай Първоначално написано от kattetty95
    МТВ обявиха, че Роб, Крис и Тейлър ще представят нов трейлър на "Новолуние" на MTV Video Music Awards, които ще се състоят на 13-ти септември. Източник: МТВ
    Пак ли!?! Те колко трейлъри ще направят вече!?!
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Град
    SunCity
    Цитирай Първоначално написано от fire_cat
    малко странно е това,3 трейлъра...може и да не са 3,а да представят този,който беше пуснат наскоро абе на 13 ще разберем

Жалко, че чак сега виждам темата..и аз като всички вас отначало ми се стори супер безинтересен филм..всички около мен бяха толкова въодушевени от Здрач..само за това говореха, а аз нямах никакво желание да го гледам..и една вечер на гости беше дошла братовчедка ми и аз разгледах филмите на лаптопа й /около 20/ бях гледала всички без Здрач.. иии така когато вече си легнахме аз взех лаптопа със слушалките и си го пуснах..след първото гледане бях онемяла.. беше най-якия филм, който бях гледала..часът беше 2 през нощта и на следващя ден бях пробен изпит по БЕЛ обаче си го пуснах и го гледах още веднъж..заспала съм към 4..никога няма да забравя тази нощ..филма е велик няма спор..браво за темичката

Цитирай Първоначално написано от angelkata_dqvolkata
    Жалко, че чак сега виждам темата..и аз като всички вас отначало ми се стори супер безинтересен филм..всички около мен бяха толкова въодушевени от Здрач..само за това говореха, а аз нямах никакво желание да го гледам..и една вечер на гости беше дошла братовчедка ми и аз разгледах филмите на лаптопа й /около 20/ бях гледала всички без Здрач.. иии така когато вече си легнахме аз взех лаптопа със слушалките и си го пуснах..след първото гледане бях онемяла.. беше най-якия филм, който бях гледала..часът беше 2 през нощта и на следващя ден бях пробен изпит по БЕЛ обаче си го пуснах и го гледах още веднъж..заспала съм към 4..никога няма да забравя тази нощ..филма е велик няма спор..браво за темичката
    И аз отначало бях така, ама един ден нямаше какво да правя и го изгледах. След това го гледах всеки ден в продължение на 7 дни.
    Do you know?..

Цитирай Първоначално написано от angelkata_dqvolkata
    И аз отначало бях така, ама един ден нямаше какво да правя и го изгледах. След това го гледах всеки ден в продължение на 7 дни.
    дамм..яко зарибява

Град
    НеКъДе В ЛеВо иЛи Май БешЕ от ДеСн0
    Мн здрав филм .. ;]]]]
    Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    малко странно е това,3 трейлъра...може и да не са 3,а да представят този,който беше пуснат наскоро абе на 13 ще разберем
    според мен това до сега не бяха трейлъри, тоя може вече наистина да е трейлъра, защото тези до сега единия е мн кратък, а на другия Тейлър говори за Новолуние, аз ли не съм наред или трейлъра са кратки сцени от филма и някой си обяснява нещо за филма, а не един от актьорите да приказва...нзз тия до сега не ми приличаха на трейлъри, ама може пък вече така да се правят нз
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Ами викат че били трейлъри, особено че първия бил официалния трейлър, което не мога да го разбера, защото отразява само част от филма, а би трябвало да отразява най-важните моменти, а липсват скачането на Бела от скалата и Волтури например. Не могат ли да направят един трейлър като на Здрач!?! Любопитно ми е дали и на другите филми ще е така.
    Do you know?..

Днес си купих две тетрадки на Здрач .Исках с Джейкъб,ама нямаше.

Аз не искам да пускат повече трейлари за Новолуние,защото няма да мога да дочакам вече ноември месец.Колкото по-малко знам,толкова по-интересно ще ми е.

Еми и аз не виждал смисъл ама никой не ни пита нас. А ако си чела книгата значи филма може направо да ти е безинтересен. Ама все пак си е по-добре да се види на филм.
    Do you know?..

С трейлъри без трейлъри вече не издържаммм....

Ще се наложи да издържиш още малко...
    Do you know?..

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Ооо, тетрадки на Здрач и аз видях много, ама мисля, че няма смисъл и тетрадките ми да са на филма, при все, че като ги изпиша ще ги хвърля.

Цитирай Първоначално написано от elito6754
    Ооо, тетрадки на Здрач и аз видях много, ама мисля, че няма смисъл и тетрадките ми да са на филма, при все, че като ги изпиша ще ги хвърля.
    Еми така е, но всъщност ти всякакви тетрадки като изпишеш ще ги хвърлиш, а и тетрадките на Здрач са готини. Аз нямам, но ако намеря бих си купила.
    Do you know?..

тетрадки на Здрач
    и аз искам
    търсих, но за сега никъде не съм видяла

Ааа по Илиянци ги има много доколкото знам, а също може би и в Мола и някои книжарници.
    Do you know?..

Аз пък тетрадки не хвърлям..в бюрото ми има от 4 клас

Град
    SunCity
    оо то има и тефтерчета,етикети,скицниц и и др .

ее то има и дрехи, и чанти...
    Do you know?..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си