- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Здрач
Първоначално написано от ItalianMafia
Защо не се отваряткакво е тва
^ и на мен не ми ги отваря![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
^ и на мен
така,следват малко новини и снимки от мен
"Здрач" отново е номиниран за куп награди, този път е номиниран за 10 награди "Scream ":
* The Ultimate Scream – Twilight
* Best Fantasy Film – Twilight
* Best Fantasy Actress – Kristen Stewart, Twilight
* Best Fantasy Actor – Robert Pattinson, Twilight
* Best Supporting Actress – Ashley Greene, Twilight
* Best Breakout Performance – Taylor Lautner, Twilight
* Robert Pattinson, Twilight
* Best Ensemble – Twilight
* Scream Song of the Year – “Decode” by Paramore, Twilight
* Best Villain – Cam Gigandet as James
Събитиято ще бъде излъчввано на 17 октомври.
Можете да гласувате на http://www.spike.com/event/scream2009/
ето и няколко постера на Волтури:
http://www.twilightbg.com/gallery/th....php?album=919
МТВ пуснаха ново видео,документален трейлър на “Twilight In Forks”
http://www.mtv.com/videos/movie-trai...in-forks.jhtml
в YouTube не можах да го намеря,за това давам линк за МТВ![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!![]()
МТВ обявиха, че Роб, Крис и Тейлър ще представят нов трейлър на "Новолуние" на MTV Video Music Awards, които ще се състоят на 13-ти септември. Източник: МТВ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kattetty95
Пак ли!?! Те колко трейлъри ще направят вече!?!
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
едит-нах го ..Първоначално написано от ItalianMafia
![]()
малко странно е това,3 трейлъра...може и да не са 3,а да представят този,който беше пуснат наскороПървоначално написано от fire_cat
абе на 13 ще разберем
![]()
![]()
![]()
![]()
Жалко, че чак сега виждам темата..и аз като всички вас отначало ми се стори супер безинтересен филм..всички около мен бяха толкова въодушевени от Здрач..само за това говореха, а аз нямах никакво желание да го гледам..и една вечер на гости беше дошла братовчедка ми и аз разгледах филмите на лаптопа й /около 20/ бях гледала всички без Здрач.. иии така когато вече си легнахме аз взех лаптопа със слушалките и си го пуснах..след първото гледане бях онемяла.. беше най-якия филм, който бях гледала..часът беше 2 през нощта и на следващя ден бях пробен изпит по БЕЛ обаче си го пуснах и го гледах още веднъж..заспала съм към 4..никога няма да забравя тази нощ..филма е велик няма спор..браво за темичката![]()
И аз отначало бях така, ама един ден нямаше какво да правя и го изгледах. След това го гледах всеки ден в продължение на 7 дни.Първоначално написано от angelkata_dqvolkata
![]()
Do you know?..
дамм..яко зарибяваПървоначално написано от fire_cat
![]()
Мн здрав филм .. ;]]]]![]()
![]()
![]()
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
според мен това до сега не бяха трейлъри, тоя може вече наистина да е трейлъра, защото тези до сега единия е мн кратък, а на другия Тейлър говори за Новолуние, аз ли не съм наред или трейлъра са кратки сцени от филма и някой си обяснява нещо за филма, а не един от актьорите да приказва...нзз тия до сега не ми приличаха на трейлъри, ама може пък вече така да се правят нзПървоначално написано от kattetty95
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ами викат че били трейлъри, особено че първия бил официалния трейлър, което не мога да го разбера, защото отразява само част от филма, а би трябвало да отразява най-важните моменти, а липсват скачането на Бела от скалата и Волтури например. Не могат ли да направят един трейлър като на Здрач!?! Любопитно ми е дали и на другите филми ще е така.
Do you know?..
Еми и аз не виждал смисъл ама никой не ни пита нас.А ако си чела книгата значи филма може направо да ти е безинтересен.
Ама все пак си е по-добре да се види на филм.
Do you know?..
Ще се наложи да издържиш още малко...![]()
![]()
Do you know?..
Ооо, тетрадки на Здрач и аз видях много, ама мисля, че няма смисъл и тетрадките ми да са на филма, при все, че като ги изпиша ще ги хвърля.![]()
Еми така е, но всъщност ти всякакви тетрадки като изпишеш ще ги хвърлиш, а и тетрадките на Здрач са готини. Аз нямам, но ако намеря бих си купила.Първоначално написано от elito6754
Do you know?..
тетрадки на Здрач![]()
и аз искам![]()
търсих, но за сега никъде не съм видяла
Ааа по Илиянци ги има много доколкото знам, а също може би и в Мола и някои книжарници.
Do you know?..
Аз пък тетрадки не хвърлям..в бюрото ми има от 4 клас![]()
оо то има и тефтерчета,етикети,скицниц и и др .![]()
![]()
![]()
![]()
ее то има и дрехи, и чанти...
Do you know?..