- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Здрач
е ние феновете сме си гъстиПървоначално написано от XY
![]()
Относно книгите: Те да 5-тата ли са излезли на БГ защото аз си взех "Новолуние" от Пингвините. Търсих в нета за "Затъмнение" но я няма дори и в предстоящи![]()
Ми някой беше писал... че само 1 и 2-рата са излезли на БГ език.. и 3-тата чак.. август..Първоначално написано от gret4ety
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
То и 5та книга още няма смисъл някъде четох, че се е появила в нета часта, която е написана и Стефани се е отказала засега да я довърши
Искрено се надявам да не е така, щото скоро свършвам 4тата книга![]()
В нета ли ги четеш ?Първоначално написано от NqkfaNikakva21
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
аз четох 1ва и 2ра на книгите , но не м исе чака чак до август и почнах да ги чета в нета. Има ги в аренабг преведени до 4та включително.Ако някой иска да каже да дам линк
![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
Аз,защото 4-та я намерих,но не е цялатаПървоначално написано от danny_f4e
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Има ги и в http://bgtwilight.com/Първоначално написано от danny_f4e
Я пусни линкПървоначално написано от danny_f4e
![]()
цък тук може да намерите фен превод видях, че доста от вас търсят превод на 3-та, 4та и 12-те глави от 5-тата книга - в този сайт може да ги намерите
аз лично от там четох и на места превода е по-хубав от този на егмонт....какво да ви кажа повече
Но винаги е по-хубаво да си имаш книгата в книжен вариант
"Фасове – като изпушени моменти, евтини и скъпи.
Фасовете би трябвало да попадат в кошчето.
Понякога обаче не попадат там."
Като го търсих в замундата,изтеглих го,свалих субтитрите,но когато се опитах да ги сложа-не стана.Пробвах какви ли не неща.Използвам winnamp или bs player.Моля някой да помогне..
![]()
e kak beПървоначално написано от devilsown
subtitrite nali sa ti v papkata s filma? i subtitrite trqbva da se "kazvat" kato faila samo 4e .sub nakraq da imat. primerno ako filma e "twilight" te da sa "twilight.sub" dr ne se se6tam
poneje i az imax toq problem
![]()
i go otvarqm s bs player
Cruel Intentions
Е как и аз си изтеглих субс от замунда със филма и сичко е супер...Първоначално написано от devilsown
![]()
регистрирах се и мислех, че ще мога да ги изтегля книгите, а то се оказа, че трябва да чета във форума...фона е ужасен и очите много се натоварват...Първоначално написано от dreaming
![]()
мерси много...Първоначално написано от xXxXSweetDreamsxXxX
![]()
гледах филма,не е нищо особено.
ааа едуард си е мн готин![]()
Ооо днеска си поръчах книгите "Здрач" и "Новолуние" в книжарницатаа!Другата седмица ще ми ги доставят от София,направо много се кефя!Зарадвах се и че 3-тата книга щяля да излиза през август!Аз си изтеглих и 4-те на компа,ама да ги четеш там е гадно.По-добре си е в книжен вариант
Мерси на тези които ми казаха за тяхх
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
http://arenabg.com/details.php?id=28...6ae3f94720454e
Ето линк-а , въпреки че вече доста хора дадоха![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
ехеее хора утре излиза специалният брой на БРАВОнаправо утре рано рано преди даскало отивам и си го взимам
![]()
ei vernoПървоначално написано от danny_f4e
a to na kva cena 6te e ?
Cruel Intentions
Май ще е по добре.. ако си купя книгите..![]()