- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Здрач
е ти пък купи си поне едничка, дори да не ти трябва, поне да и се радваш и да рисуваш по нея....................да и напрявя ли черен зъбПървоначално написано от Linns
може и на Робърт и неговите зъби се виждат
е може разбира се и на двамата
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Това нещо нямам желание да го гледам или чета. Намирам го за глуповато. Вампири...![]()
^ Трябва да си доста умствено изостанал за да определяш нещо за което си нямаш ни най малка представа..
ето малко нови снимки от снимачната площадка на Eclipse :P
http://www.twilightbg.com/gallery/di...bum=1029&pos=0
![]()
![]()
![]()
Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!![]()
Първоначално написано от unicorn_f
И аз вчера изкупих последните тетрадки на Здрач, които бяха останали в една книжарница бяха 8 а на мен ми трябваха само 3 ама просто не можех да ги оставя..![]()
Първоначално написано от lipstik
Да наистина..Аз имам само два вида..
![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
На моя приятелка позната има чанта (от плат) на Здрач. Някакъв пич ги рисувл. Нейната е с ябълката и пише Bite me.
А на мен ми харесва ето това:
![]()
Първоначално написано от raduna
Ооо чанта на Здарч..!!![]()
А всъщност защо не продават чанти на Здрач..?
Някой виждал ли е..?
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
Ми аз не съм, а и с това момче не знам как да се свържа. Възложила съм да питат.![]()
Иначе в подлеза на НДК при Амор има едно малко магазинче, където правят щампи, обикновено на тениски, но и чанта да занесеш - не би трябвало да има проблем. Носиш си желаната картинка на флашка и те ти казват как ще стане и каква е цената.![]()
Първоначално написано от raduna
Мерсии многоо ..![]()
![]()
![]()
о това е много сладурско ,дори и да не си фен на Здрач.много е интересноПървоначално написано от raduna
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
абе хора вие да не сте на по 10г, че с чанти на Здрач на ходите![]()
![]()
иии перуката на Кристен е ужаснаа![]()
е, що...ами чанти, раници и тениски с групи? същото е, пък и не е нужно да е крещящо :р
аз и на групи не харесвамПървоначално написано от raduna
пък и на Здрач е мн по глупаво...колко хора с чанти на Хари Потър или Властелина на пръстените сте виждали
![]()
тениски има, ама на мен ми е смешно
![]()
![]()
хих, да, ама Хари Потър не е толко пленителен, затова![]()
ооо как бе преди 4 години си нямаш най- малка представа каква луда фенка му бях, ама чесно ти приказвам каквото и да си помислиш, пак няма да е достатъчно да опише манията ми тогава... ама вече знам книгите наизуст и не ми е толкова интересен![]()
И той порасна и си изгуби чара - факт![]()
Но чантата с ябълката е яка, защото не пише директно Twilight, а е такава една завоалирана....
Иначе и аз не бих сложила заглавие или нечие лице - прекален фен на никого не е драг :P
20-минутен клип от "Новолуние" ще бъде показан през седмицата на киното в Италия (тя продължава от 15 до 23 октомври)
![]()
![]()
баси,те пък ни пуснаха почти целия филм на части и какво остава за ноември - нищо инт,което да не сме гледали...![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!![]()
^ 22 октомври, четвъртък в Аудиториума на Рим.. Миналата година направиха същото със Здрач, тогава не бях фенка![]()
АААААААА току що видях, че тук в Италия ще излезе на 18 ноември !!!!![]()
![]()
Даже и нов плакат са сложили в киното с новата дата:
![]()
PurpleDream, и аз бях адска фенка на Хари Потър, книгите съм ги чела хиляди пъти сигурно, плакати имам и кво ли не друго, няква картички събирах, луда ра'ота.. И сега го харесвам, фенка съм, но не до такава степен вече..
Ето и една снимка, не знам дали е пускана..
![]()
е ти и аз вече не съм му луда фенка, пак си ме кефят книгите и си препрочитам от време на време, ама повечето неща ги знам на изустПървоначално написано от Linns
ама по Здрач не съм лудвала толкова много...може би защото вече съм по- голяма и не чак толкова глупава колкото бях преди няколко години
![]()
![]()
а тая снимка от Новолуние ли е иии защо не се сещам кой момент в книгата е товада не би да е някой спомен на Бела или нещо подобно и за това да го има Едуард
![]()
Да ти кажа честно и аз не мога да се сетя..
Тук, тук и тук
На последната Едуард все едно е с червило ..![]()
Друга
И още една
![]()