- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Здрач
охх никак не ми харесва Кристен на тея снимки, супер изкуствена стои, некак мнн е флегматична, страшно много ми напомня за една позната, освен че си приличат на външен вид и двете са некви флегмиОххх не издържам вече, нямам търпение да гледам Новолуние, тва все пак беше най-хубавата книга и се предполага, че филма ще е най-хубав
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Излгежда и кофти,защото тоя който я е слагал е голям идиот![]()
Предишната и прическа беше много по-хубава!Но сминките са хубави!
![]()
To see a world in a grain of sand
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand
And eternity in an hour.
На тея снимки Кристен повече прилича на вампир отколкото Роб..![]()
![]()
пп. Косата и стои много изкуствено..![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
Знаете ли, че има една петиция, която ще бъде изпратена до Стефани Майър, за да довърши Среднощно Слънце..Казва се Save Midnight Sun.. Ето линк -> http://savemidnightsun.com/petition.aspx Който иска може да се подпише..
![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
снимчици от Новолуние [sun]
Бела:
Върколаци:
Аро:
Едуард:
Тейлър
:
и пак Бела:
Ето още снимки,обаче този път на Ашли,Джаквън & Келан и Ники от списание UK Glamour Magazine
а Волво вече си правят реклама с Новолуние![]()
http://www.youtube.com/watch?v=L2W-5...layer_embedded
![]()
![]()
![]()
Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!![]()
дано се получи ..Първоначално написано от Fr3eGiRl
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
сори..може и да го има по-назад в темата ама не са търси от тея 100 стр. :P .. та кога точно е премиерата му в България че исках да отида да я гледам .... по принцип знам че е май на 25.11 обаче пишеше че не е сигурно ..
Първоначално написано от tanchu
амм току що са разрових из нета.. и видях че премиерата в бг ще е на 25.11 поне за Варна де
.... и то в 00:00 часа
.. як0 ше е ... :}
Няма такова нещо.Първоначално написано от vaniliika
Това е информацията на сайта на кино Арена-Варна.Феновете на хитовата сага ще гледат първи „Здрач 2: Новолуние” на 26ти срещу 27ми ноември от 00:01 часа в кината Арена в София, Варна, Стара Загора, Велико Търново, Плевен и кино Фламинго в Пловдив. Билетите на касите на кината от 06.11.2009 г. Гледайте филма в най-големите зали на кино Арена за съответния град.
Официалната премиера на „Здрач 2: Новолуние” ще бъде на 04.12.2009 г. Нетърпеливците да ще могат да гледат филма и на предпремиерни прожекции от 27.11.2009 г. във всички кина Арена – София, Варна, Стара Загора, Велико Търново, Плевен, както и в кино Фламинго – Пловдив.
Билети можете да закупите от 25.11 (сряда). Цените ще бъдат, както за предпремиера за съответните кина.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Големи са сладури Келън, Ники, Джаксън и Ашли!![]()
^ мхм,обаче май има нещо между Джаксън и Ашли![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Има ли някой,който го пускат на предпремиерата в 00.00,защото мен не ме пускат и много ме е яд![]()
^ мен по смъртно няма да ме пуснат на 1вата прожекция ноо през деня на 27ми задължителни ще отида да го гледам,щото нали е предпремиера и те ще го въртят постоянно цял ден :P
![]()
уууу у уу този месец излиза Новолуниеее нямам търпениееееееееееееееееее е![]()
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
ако не сте чели Скитница на Стефани М. препоръчвам ви е, много яка книгааа!!!!!!!
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
ами по принцип има възможност да убедя наще нали да ме закарат в киното и после да ме приберат, обаче няма с кой да отида, единствената приятелка, която мога да питам не харесва Здрач, тя дори не го е гледала ама не иска...Първоначално написано от vampire_girl_
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
едно момче ми вика "ще ти платя билета за предпремиерата" само и само,за да отида с него![]()
we are rockstars.