- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Здрач
^ предполагам следващия месец или януари...нз
а някой знае ли кога излиза на ДВД, най - вероятно малко след това ще го има в интернет
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
днеска имах вазможноста да гледам тъй като живея в белгия.. определено съм оЧарована от филма.мислех Че няма да ми хареса но даже не разбрах кога свърши..определено си заслужава да се види..мн по хубав е от здраЧ![]()
Първоначално написано от rusoto_baby_f
вече го има в замунда,обаче е снимано с камера или телефон и май аудиото е на испански..мислех да го тегля торента,но не искам да си разваля удоволствието,когато отида в петък (27) на кино.![]()
Аха ,ето го.
http://zamunda.net/details.php?id=197672
Почакайте още малко,качеството е гадно и е на испаски . Поне да беше на английски ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
и аз го гледах....може да се каже,че ми хареса,мн по-добър е от здрач и повече се придържат към книгата![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!![]()
^ а аз на 27ми от 15:15 :P![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!![]()
и азПървоначално написано от kattetty95
![]()
Аз на 26ти с/у 27ми в 00:01Първоначално написано от tanchu
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Вече има филма с английско аудио в замунда. Аз съм на 28 номеври - 15.15 часа.![]()
филма е сниман с телефон или камера в кино..представи си качеството![]()
гледах го![]()
е определено качеството не беше добро, но.. нямам думи жесток е
МНОГО по-добър е от Здрач!
Айдее,махнага го от замундата..който теглил,теглил...
Иначе качеството е доста добро предвид обстоятелствата,сега като си го пуснах да погледна и не говорят много в киното,добре се чува...
довечера ще си го гледам![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
В Мола ли ше си?Първоначално написано от SoStarstruck
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Извинявай, как така петата се пише в момента?! Краят не е ли със "Зазоряване" ? Или нещо бъркам ...Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
Краят е.И не е сигурно,че петата книга се дописва.Книгата е като Здрач,само че през погледа на ЕдуартПървоначално написано от tigarcheto___
![]()
Ест,къде без менеПървоначално написано от GossipGirl89
и ти ли??
"Зазоряване" е краят на сагата,но има и пета книга "Midnight sun"("Среднощно слънце"), чрез която Стефани преразказва първата книга от поредицата,само че от името на Едуард.Лично на мен не ми харесва толкова,но съм прочела качената част от нея...Иначе доколкото аз знам вече си е сигурно,че няма да бъде завършена,мина повече от година откакто някой открадна 12те глави и ги качи в нета.. Стефани много се беше обидила тогава,Някъде бях чела,че категорично отказва да допише "Среднощно слънце"..![]()
..обяснявам по-подробно на тигърчето,че попита
И аз, и азПървоначално написано от SoStarstruck
Вече нямам търпение
Кой знае ква лудница ше е пред киното
Като на Хари Потър - и на него ходих в 00:00h и едвам влезнахме в залата
А сега става дума за Новолуние... сигурно ше е претъпкано
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Даааа,определеноПървоначално написано от GossipGirl89
Ама само дето ще има да се реве..
на ХП бас държа,че е имало повече хора.имало е все пак и некви момчета,а не само момиченца с пижами на здрач,крещейки "TEAM EDWARD"Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
we are rockstars.
Anti-Twilight??Първоначално написано от TrustNobody