- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Здрач
определено втората част е по добра от първата !аз го гледах вчера и останах с добро впечатление въпреки че имаше малко скучни моменти тук таме...
![]()
и аз го гледах вчера,обаче с лошото качество,с което беше качен в замундата и затова не въздейства толкова добре,колкото да го гледаш в киното...Ама иначе беше много добър,толкова добре си играеха ролите,направоо..Първоначално написано от [b
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
не съм антиПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
we are rockstars.
м да . точно и аз не съм анти ,ама ме дразнят крещяши мега запалени фенки ...Първоначално написано от TrustNobody
Иначе неска си зех тва браво Здрач.
Доста е тъпичко ,ама го зех заради плакатите ..![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
еее от днес ли излезе,да не взема да го изпусна?..Първоначално написано от teenems
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
^Да днес излезе \/
Оф аз още не съм ходила да питам за билети![]()
И дали ще има ,ама и да няма следващия път .
През декември ще го дават ли пак ?
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
СуперррПървоначално написано от teenems
Мдаам,то майче декември си беше самата премиера,и билетите ще са по-евтини..
Ние с една приятелка си взехме билети още преди 2 седмици... и то по няква мега случайност - тя имала няква работа в Мола и видяла, че са ги пуснали и решила да земе, че ше свършатПървоначално написано от vampire_girl_
Иначе и ние сигурно щяхме да овиснеме... А иначе Декември 100% ще го има пак... то тва сигурно е най-чакания филм
![]()
И мен ме дразнят тия кифли запалените дето си вживяват толкова много... Много го харесвам даже Здрач обаче като видя някви бесни тийнейджарки да пищят при случайно споменаване на Едуард или при няква снимка и направо полудявам![]()
А колкото до поста за Хари Потър - не знам дали сега ще са повече хората ама тогава имаше страшно много малки деца с някви шапки, с наметала, с кво ли неЧак по едно време започнах да се чудя дали само аз съм дефектна щото нямам наметало или шапка
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
А на "Новолуние" к'во да носим,да вземем да си сложим едни вампирски зъби,от ония фалшивитеПървоначално написано от GossipGirl89
..
оо аз сериозно си търсих вампирски зъбчетаспр мн ме кефят
а за билетите... вече си запазих няколко в синема сити :P трябва да си ги взема 10 мин преди започването на филма иначе ги пускат за продажбаи за предпремиерата в мола в пловдив е 10 лв билета :P
![]()
![]()
![]()
Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!![]()
Песента на Кели я нямаше май, или аз не я забелязах..
И все пак никоя песен от филма не ме грабна..
Абе,и други дефекти имаше ако е на въпрос,но като цяло доста силно въздейства,поплаках си,порадвах се..Даже стоях под напрежение,въпреки,че съм чела книгите и знам какво ще се случи..Първоначално написано от Linns
soundtrack-a го изслушах целия,УНИКАЛЕН Е ПРОСТО.
нямам думи.
Death Cab For Cutie <3 тях си ги знам отдавна![]()
Muse <3 отново,как без тях.
The Killers
и тн.
абе въобще,супер силен е.
we are rockstars.
Първоначално написано от kattetty95
Пахах
Ай сектир..
Честно не ми се дават 10 лева !
ЩЕ ида през декември![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
http://www.zamunda.net/details.php?id=198131
ИМА И СУБТИТРИ О.О
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
И аз така.
Ако е с добро качество и субс не се разминават ,ще го гледам вкъщи на умален екран с многоо повече пуканки ,хах
and no money honey : )
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
![]()
![]()
![]()
олеееееееееееее,току-що го гледах със субтитри и с горе-долу добро качество ииии просто....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
макар и да го гледах,в петък на кино... :P :P
ноо едно не разбирамнали в книгата Едуард предлага на Бела брак чак в средана на Eclipse
защо в края на филма New Moon и предлага
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!![]()
Качеството е ужас
Аз само ей така превъртях ,ама ще го изгледам![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
мда. това не ми хареса много, но сигурно го правят, за да поддържат интереса на феновете, които Не са чели книгитеПървоначално написано от kattetty95
![]()