.
Отговор в тема
Страница 68 от 78 ПървиПърви ... 1858646566676869707172 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 676 до 1 700 от общо 1945
    Мега фен Аватара на teenems
    Изгледах го и аз.
    Може би с 1 е по-добър от Здрач ,заради подробността.
    Все пак Новолуние е 2 часа ,ако е МЕГА подробно не ми се мисли .
    Като цяло е интересен ,траковете не ми харесват ,но във филма са използвани добре .
    Само дето го гледах с кофти качество ,но аз като цяло знаех за какво става въпрос ,понеже съм чела книгите
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    Изгледах го и аз.
    Може би с 1 е по-добър от Здрач ,заради подробността.
    Все пак Новолуние е 2 часа ,ако е МЕГА подробно не ми се мисли .
    Като цяло е интересен ,траковете не ми харесват ,но във филма са използвани добре .
    Само дето го гледах с кофти качество ,но аз като цяло знаех за какво става въпрос ,понеже съм чела книгите
    ии при мен същото,та не ми беше трудно да схвана за какво става на въпрос..
    Но всички си изиграха ролите просто перфектно,не мога да си представя как аз бих се вживяла до такава степен..Мн истинско..
    Иначе няма как да бъде МЕГА подробно...Цялата мъка на Бела и срещата с Волтури бяха дадени накратко,ама няма как иначе..Филма щеше да е поне 10 часа,ако бяха показали всичко..Добре,че съм чела книгите и все пак успя да ми въздейства..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Започвам да се оправям след малко и в 00:00h в Мола на кино
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Започвам да се оправям след малко и в 00:00h в Мола на кино
    Аз се нагласих,чакам тайфата да мине през нас и да ме вземе Нямам търпениеее!
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    аз пък току- що гледах трейлъра му по Планета
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    аз мисля да изчакам хубаво качество в тракерите на кино чак няма да ида, ама не ми се гледа скапано

Град
    ....in the rain...
    абе не знам защо ама песента на Kanye West - Heartless я свързвам с Новолуние
    мн яка песничка <3

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    мн яка песничка <3
    сиг от една брутална пародия я свързваш.. една от любимите ми песни !..

а филма снощи беше направоо.. е това исках,да си го гледам на голям екран,с цялото въздействие! върховно!

Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    мн яка песничка <3
    сиг от една брутална пародия я свързваш.. една от любимите ми песни !..

а филма снощи беше направоо.. е това исках,да си го гледам на голям екран,с цялото въздействие! върховно!
    може и това да я, ама докато четях новолуние за 1 път често я пускаха по тв и сиг е от това
    ама и пародията е супер
    иии разкажи и ти малко за филма

"I wanna be Edward Cullen!"

Град
    София
    Малеее ебати лудницата беше снощи пред киното Всички крещат, пищат, гримирани като вампирки, с тенски на Едуард... по едно време се почувствах адски излишна чак Иначе филма беше страхотен! Много добре направен! Само на мен ли ми се стори, че накрая сцената с Волтури я бяха претупали малко? Иначе като цяло аз очаквах много да е орязан, но за мое очудване беше много хубаво направен! А пък аз понеже в момента изживявам любовна мъка и няма да ви казвам как се познах в образа на Бела и как си поревах за мъката й

Ааа и накрая ми беше много смешно как свърши филма... Тамън й каза "Омъжи се за мен Бела" и щрак край на филма Се едно гледам някой сапунка - те свършват на най-интересното
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Град
    million miles away (:
    И аз ги видях тея гримираните..На мен някой от приятелите ми набута тениска на Едуард в ръката,ама аз не я облякох. Сега ще си я пазя за спомен Иначе не се почувствах излишна,беше ми мн забавно и съм спр доволнаа..Освен сцената с Волтури според мен беше претупано и цялото страдание на Бела,докато Едуард го няма,но както казах вече в тази тема това няма как просто да бъде изразено достатъчно добре за 2 часа...ии почва обратното броене за ""Затъмнение"!!

Град
    София
    Да, като цяло мъката й от липсата на Едуард в книгата е описана на дълго и на широко, но все така трябва да се има предвид, че това е филм и няма как да разгледат всеки един детайл толкова подробно... Наистина ако всичко беше като по книгата сигурно филма трябваше да е 10 часа Леле а Джейкъъъбб Направо онемях като почна да се разкарва гол
    Да допълня, че ми хареса и това, че във филма имаше доста смешни моменти които се бяха получили много на място :P

Град
    million miles away (:
    Леле а Джейкъъъбб Направо онемях като почна да се разкарва гол
    Да допълня, че ми хареса и това, че във филма имаше доста смешни моменти които се бяха получили много на място :P
    Точноо,мерси че ме подсети Ааа,особено за първото съм много съгласна Така като четох книгата и не ми правеше такова впчетатление Джейкъб,даже си ме дразнеше,ама във филмаа..Точния актьор са избрали според мен. :P

Град
    SunCity
    и аз до преди малко бях на кино в мола в пловдив няма НИЩО общо с това,да го гледаш на компютъра супер много ми хареса филма и за огромно учудване не бяха изрязли много сцети иии... Джейк простоо нз как може да е толкова перфектен...

Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    и аз така като kattetty95 преди малко се върнах..филма беше уникалеен..много по-добър от Здрач,само Едуард беше по-зле..не знам ама бяха прекалили навсякъде с червилото..и забелязах,че когато Джейк се съблече имаше повече въздишки отколкото когато Едуард се съблече

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tanchu
    и аз така като kattetty95 преди малко се върнах..филма беше уникалеен..много по-добър от Здрач,само Едуард беше по-зле..не знам ама бяха прекалили навсякъде с червилото..и забелязах,че когато Джейк се съблече имаше повече въздишки отколкото когато Едуард се съблече
    Защото Едуард е по-хилав и космат Когато се съблече и викам на мойта приятелка "Защо решават, че са по-сексапилни като не се обезкосмяват?" Иначе и на мен Едуард не ми хареса много, много в тая част. Бела ми се стори доста по-хубава от в първият филм

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от tanchu
    Защото Едуард е по-хилав и космат Когато се съблече и викам на мойта приятелка "Защо решават, че са по-сексапилни като не се обезкосмяват?" Иначе и на мен Едуард не ми хареса много, много в тая част. Бела ми се стори доста по-хубава от в първият филм
    за Бела съм съгласна, и въпреки че и аз въздишах като се съблече Джейкъб(много даже ) не мога да кажа,че Едуард беше по-малко сексапилен..Не ми дава сърцето,разбирате.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Някой може ли да ми даде линк към филма? (:
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Град
    София
    Имаше го в Замунда, но са го махнали Предполагам тука до няколко дни ще го качат пак с потресаващо лошо качество Сигурно чак след като му мине премиерата ще го има с нормално качество...

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Днес преди да отида да гледам филма изчетох толкова лоши коментари за него, че се чудих въобще защо да ходя. Но отидох. И не съжалявам за париоте, които дадох. Защото филмът си заслужава. Придържаше се към книгата, актьорите играха добре, Тейлър се справи прекрасно. Саундтрака също не беше лош. Залата се пукаше по шевовете, на смешките се смяхме, на тъжните моменти мълчахме - не съм плакала, защото не мога да плача на филми. Но си заслужава, поне според мен.

А кога излиза филмът Затъмнение (Eclipse) ?

Град
    SunCity

30ти юни догодина

Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Затъмнение още по-малко време ще го правят, дано да стане. А Новолуние сигурно ще стои до януари някъде.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Имаше го в Замунда, но са го махнали Предполагам тука до няколко дни ще го качат пак с потресаващо лошо качество Сигурно чак след като му мине премиерата ще го има с нормално качество...
    Аз го изгледах до половината. Целия екран мигаше.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си