- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Здрач
Изгледах го и аз.
Може би с 1 е по-добър от Здрач ,заради подробността.
Все пак Новолуние е 2 часа ,ако е МЕГА подробно не ми се мисли.
Като цяло е интересен ,траковете не ми харесват ,но във филма са използвани добре.
Само дето го гледах с кофти качество ,но аз като цяло знаех за какво става въпрос ,понеже съм чела книгите![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ии при мен същото,та не ми беше трудно да схвана за какво става на въпрос..Първоначално написано от teenems
Но всички си изиграха ролите просто перфектно,не мога да си представя как аз бих се вживяла до такава степен..Мн истинско..
Иначе няма как да бъде МЕГА подробно...Цялата мъка на Бела и срещата с Волтури бяха дадени накратко,ама няма как иначе..Филма щеше да е поне 10 часа,ако бяха показали всичко..Добре,че съм чела книгите и все пак успя да ми въздейства..![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Започвам да се оправям след малко и в 00:00h в Мола на кино![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Аз се нагласих,чакам тайфата да мине през нас и да ме вземеПървоначално написано от GossipGirl89
Нямам търпениеее!
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
аз пък току- що гледах трейлъра му по Планета![]()
![]()
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
аз мисля да изчакам хубаво качество в тракеритена кино чак няма да ида, ама не ми се гледа скапано
абе не знам защо ама песента на Kanye West - Heartless я свързвам с Новолуние![]()
мн яка песничка <3
сиг от една брутална пародия я свързваш..Първоначално написано от PurpleDream
една от любимите ми песни !..
а филма снощи беше направоо..е това исках,да си го гледам на голям екран,с цялото въздействие! върховно!
може и това да я, ама докато четях новолуние за 1 път често я пускаха по тв и сиг е от товаПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
ама и пародията е супер![]()
![]()
иии разкажи и ти малко за филма![]()
Малеее ебати лудницата беше снощи пред кинотоВсички крещат, пищат, гримирани като вампирки, с тенски на Едуард... по едно време се почувствах адски излишна чак
Иначе филма беше страхотен! Много добре направен! Само на мен ли ми се стори, че накрая сцената с Волтури я бяха претупали малко? Иначе като цяло аз очаквах много да е орязан, но за мое очудване беше много хубаво направен! А пък аз понеже в момента изживявам любовна мъка и няма да ви казвам как се познах в образа на Бела и как си поревах за мъката й
![]()
Ааа и накрая ми беше много смешно как свърши филма... Тамън й каза "Омъжи се за мен Бела" и щрак край на филмаСе едно гледам някой сапунка - те свършват на най-интересното
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
И аз ги видях тея гримираните..На мен някой от приятелите ми набута тениска на Едуард в ръката,ама аз не я облякох. Сега ще си я пазя за спомен
Иначе не се почувствах излишна,беше ми мн забавно и съм спр доволнаа..Освен сцената с Волтури според мен беше претупано и цялото страдание на Бела,докато Едуард го няма,но както казах вече в тази тема това няма как просто да бъде изразено достатъчно добре за 2 часа...ии почва обратното броене за ""Затъмнение"!!
![]()
Да, като цяло мъката й от липсата на Едуард в книгата е описана на дълго и на широко, но все така трябва да се има предвид, че това е филм и няма как да разгледат всеки един детайл толкова подробно... Наистина ако всичко беше като по книгата сигурно филма трябваше да е 10 часаЛеле а Джейкъъъбб
![]()
![]()
Направо онемях като почна да се разкарва гол
![]()
Да допълня, че ми хареса и това, че във филма имаше доста смешни моменти които се бяха получили много на място :P
Точноо,мерси че ме подсетиПървоначално написано от GossipGirl89
Ааа,особено за първото съм много съгласна
Така като четох книгата и не ми правеше такова впчетатление Джейкъб,даже си ме дразнеше,ама във филмаа..Точния актьор са избрали според мен. :P
и аз до преди малко бях на кино в мола в пловдивняма НИЩО общо с това,да го гледаш на компютъра
супер много ми хареса филма и за огромно учудване не бяха изрязли много сцети
иии... Джейк
![]()
простоо нз как може да е толкова перфектен...
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!![]()
и аз така като kattetty95 преди малко се върнах..филма беше уникалеен..много по-добър от Здрач,само Едуард беше по-зле..не знам ама бяха прекалили навсякъде с червилото..и забелязах,че когато Джейк се съблече имаше повече въздишки отколкото когато Едуард се съблече![]()
Защото Едуард е по-хилав и косматПървоначално написано от tanchu
Когато се съблече и викам на мойта приятелка "Защо решават, че са по-сексапилни като не се обезкосмяват?"
Иначе и на мен Едуард не ми хареса много, много в тая част. Бела ми се стори доста по-хубава от в първият филм
![]()
за Бела съм съгласна, и въпреки че и аз въздишах като се съблече Джейкъб(много дажеПървоначално написано от GossipGirl89
) не мога да кажа,че Едуард беше по-малко сексапилен..Не ми дава сърцето,разбирате.
![]()
Някой може ли да ми даде линк към филма? (:
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Имаше го в Замунда, но са го махналиПредполагам тука до няколко дни ще го качат пак с потресаващо лошо качество
Сигурно чак след като му мине премиерата ще го има с нормално качество...
Днес преди да отида да гледам филма изчетох толкова лоши коментари за него, че се чудих въобще защо да ходя. Но отидох. И не съжалявам за париоте, които дадох. Защото филмът си заслужава. Придържаше се към книгата, актьорите играха добре, Тейлър се справи прекрасно. Саундтрака също не беше лош. Залата се пукаше по шевовете, на смешките се смяхме, на тъжните моменти мълчахме - не съм плакала, защото не мога да плача на филми. Но си заслужава, поне според мен.
![]()
А кога излиза филмът Затъмнение (Eclipse) ?![]()
30ти юни догодина![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!![]()
Затъмнение още по-малко време ще го правят, дано да стане. А Новолуние сигурно ще стои до януари някъде.
Аз го изгледах до половината. Целия екран мигаше.Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele