- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Здрач
Tova beshe mega-tup film, no ne sujalqvam 4e go gledah-sa pone 6te ima na kvo da se podigravam![]()
Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.
romaine<3
Tova beshe mega-tup film, no ne sujalqvam 4e go gledah-sa pone 6te ima na kvo da se podigravam![]()
Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.
romaine<3
Затъмнение вече го свършиха,направиха го за около 2 месеца,някъдеПървоначално написано от elito6754
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!![]()
Това не го знаех. Значи вече да чакаме трейлър ли?
Ооо защо имам лошо предчувствие, че щом са го направили само за 2 месеца филма ще е много разочароващ![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Тегля Новолуние от тук-първия торент.Сваля се доста бавно,не знам и сайтът колко е сигурен,но ще рискувам.
пиши после какво е качеството...Първоначално написано от Liar
![]()
Гледах го снощи.
Добре са се придържали към книгата, за разлика от първия. Но някак филмът не успя да ми въздейства така както книгата.
Стори ми се муден, много муден, до безпаметност. На моменти едва го изтърпявах даже.
Щях да изкоментирам нещо, ама айде да не давам спойлери за тия, дето не са го гледали![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Какво предполагаш? Щях да коментирам нещо по филма. За кой момент говориш?Първоначално написано от vampire_girl_
^ да не става въпрос за края на филма когато Едуард предлага на Белаако е за това - и мен мн странно ми се стори щото в книгата той и преглага брак в края на Затъмнение,мисля
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!![]()
Прочетете книгата. Точно в края на втора книга й предлага брак. Но е преди разговора с Джейкъб.
Във втората книга й предлага брак, а в третата й дава пръстена. Може би за това се обърквате.
Вижте какво намерих http://www.bliasak.bg/news/p3_4267_0.html![]()
![]()
ее ...нали се сещате, че неможе да е същото като книгата (говоря за Затъмнение). Книгите винаги са по-добри от филмите (с изключение на "Вампирски дневници").
To see a world in a grain of sand
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand
And eternity in an hour.
офф то само това оставаше, дано НЕ направят сериал...Първоначално написано от Eclipse22
![]()
![]()
всичко ще развалят...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
не се връзвайте на тези глупости..тоя блясък е такова клюкарско списание,че нямам думи![]()
![]()
направо и вестник "Здрач" да направят![]()
we are rockstars.
Какви са тея измислици във филма![]()
Пак не ми хареса!![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Ооо не! Дано не направят сериаллл... ще направят филма пълна боза![]()
Така си е перфектен! Ех много се дразня на тия тъпи американци бее! Като видят, че първата част на някой филм се харесват и правят по още 5-6 и то става абсолютна тъпня... "Здрач" си е идеален и така... няма нужда го правят на сапунка и да развалят цялата тръпка и емоция
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Точно.Първоначално написано от GossipGirl89
има ли го някъде в интеренет качен филма![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!