- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Здрач
Има го, ама не прави грешката да го теглиш.
Мнооооого гадно качество.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
ебаси трябва да чакам чаааак догодина да го гледам![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Огромна боза ще е като сериал,на филми си е супер!Оставете ги да си мечтаят там.
To see a world in a grain of sand
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand
And eternity in an hour.
Аз четох в италиански сайт, че сериала почвал от януари 2010 ..
Те наистина се оляха вече - филм пък и сериал. видяхе се в пари и дай да направим всичко възможно вече. Тва пък вече почна да ме отвръщава.![]()
Ходих да гледам New Moon на 27ми. Мноооооооооооооооооого по готин е от Twilight!!! Очаквах много, а се оказа по хубав от това, което си представях!!!!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
гледах го още миналия петък.
не мога да кажа дали ми хареса повече от първия,защото и двата МНОГО ми харесват.
и книгите.
абе всичко
но сцената с битката с Деметри(май) ми дойде малко в повече.И депресията на Бела,можеха поне дрехите да и сменят.Иначе съм въодушевена от филма.Но определено няма да ида 3 пъти на кино.Както на "Здрач"
![]()
![]()
![]()
Сериал ли ще има?
Ама сериозно ли ... и кой ще играе в него ...
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Имах много големи очаквания за Новолуние,но останах разочарована,леко скучен ми беше,все едно му липсваше нещо нз и аз,определено няма да го гледам както Здрач 1000 пъти сигурно,дано третият филм е много по-добър
тез от Summit предлагат на Робърт Патисън да участва в негоПървоначално написано от alek200
според мен изобщо тая идея за сериала е мн ТЪПА!![]()
разбира се, че идеята за сериал е тъпа
ако Майър им позволи наистина ще е много тъпо
не виждам защо им е да развалят книгите и филмите със сериал![]()
![]()
![]()
Вижте сега: доколкото рабрах това за сериала зависи изцяло от Роб. Ако той се съгласи да участва ще има серил, а ако не се съгласи - няма да има. Мисля, че той е достатъчно умен, за да осъзнае, че така само ще се развалят и филмите, и книгите и ще откаже. Но и парите играят роля.... макар че не мисля, че му пука особено де! И без това е фрашкан!
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Според мен сериалите ще се получат.
Може да не са свързани по книгата ..
Защо говорите напразно.
После ако наистина има ше започнете :
"ихааа ама аз днес гледах 1 епизод на сериала и е страхотен"
така че не говорете без да знаете.
Пък и всеки гледа да има изгода.
Патисън може да е фрашкан с пари ,ама пари кой отказва ?![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
на мен ми стига само героите да са същите и ще развалят напълно историята на книгите![]()
Първоначално написано от teenems
Абе може и така да е, ама кой ще отрече, че ще стане банално. Здрач ще заприлича на оная Хана Монтана и тем подобни простотии. Ще бъде яко ако след като снимат всичките четири книги Стефани се съгласи да пише за живота на Ед и Бела след това и направят сериал за живота им като вампири, но точно сега...![]()
![]()
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
^^ не съм съгласна напълно, тя пак ако иска да напише книга за живота им като вампири, ама не и да правят сериал, пак ще е с-р тъпо.....лудите фенки на по 11-12г само ще му вдигат рейтинга и те ще правят ли правят серии и ще стане като Дързост и красота.... не благодаря![]()
![]()
фрашкан ама на епизод (ако има сериал де) щяли да му плащат по 1,5 млн долараПървоначално написано от BloomF
кой би отказал
![]()
Аз го гледах няколко пъти на компа... Само вълците ми седят твърде изкуствени и края не ми харесва "Ще се омъжиш ли за мен" тъпа физиономия и край... Днес отивам и на кино да го гледам... Но все пак мисля, че са се постарали повече от "Здрач", най-малкото не е снимано с хоум камера...