.
Отговор в тема
Страница 9 от 78 ПървиПърви ... 56789101112131959 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 1945
    Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от unicorn_f
    абе хора може ли някой да ми каже в къде точно във филма пускат на Paramore- Decode защото никъде не я чувам
    а и някой знае ли как се казва песента дето звучи когато Едуард се опитва да спаси Бела като и пие кръвта?
    Това са саундтраците към филма

1. "Supermassive Black Hole" (Muse) – 3:29
    2. "Decode" (Paramore) – 4:22
    3. "Full Moon" (The Black Ghosts) – 3:50
    4. "Leave Out All the Rest" (Linkin Park) – 3:20
    5. "Spotlight" (Twilight Mix) (Mute Math) – 3:20
    6. "Go All the Way (Into the Twilight)" (Daniel Newman and Perry Farrell) – 3:27
    7. "Tremble for My Beloved" (Collective Soul) – 3:53
    8. "I Caught Myself" (Paramore) – 3:55
    9. "Eyes On Fire" (Blue Foundation) – 5:01
    10. "Never Think" (Robert Pattinson) – 4:29
    11. "Flightless Bird, American Mouth" (Iron & Wine) – 4:00
    12. "Bella's Lullaby" (Carter Burwell) – 2:19
    не съм слушала само последните 3 така че сигурно е някоя от тях
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    10. "Never Think" (Robert Pattinson) – 4:29

Това е песента дето Едуард и смуче отровата от Джеймс накрая
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    абе хора може ли някой да ми каже в къде точно във филма пускат на Paramore- Decode защото никъде не я чувам

ами спомням си че я имаше ама нямам време сега да го гледам пак

а на мен някой ако може да ми каже къде е Leave out all the rest
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Ехее мерси за sountrack-овете!
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Е,добре!
    Филма е хубав - и на мен ми хареса.
    Обаче.. какви са тия превземки чак пък толкова..
    не говоря за всички,обачее...
    всеки втори на скайпа си е написал
    ОБИЧАМ ЕДУАРД!
    ЕДУАРД
    ЕДУАРД Е СТРАХОТЕН
    ОБИЧАМ ТЕ
    Ама и вие се сдържайте малко,бе!!
    И на мен ми харесва ама не се вкарвам в нек'ви филми..

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Е,добре!
    Филма е хубав - и на мен ми хареса.
    Обаче.. какви са тия превземки чак пък толкова..
    не говоря за всички,обачее...
    всеки втори на скайпа си е написал
    ОБИЧАМ ЕДУАРД!
    ЕДУАРД
    ЕДУАРД Е СТРАХОТЕН
    ОБИЧАМ ТЕ
    Ама и вие се сдържайте малко,бе!!
    И на мен ми харесва ама не се вкарвам в нек'ви филми..
    Не съм си го писала и никога нямаа Просто той е герой от филм
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    а на мен някой ако може да ми каже къде е Leave out all the rest
    И двете песни ги пускат точно, когато свършва филма,
    демек кат почнат буквите

ПС: И двете есни са върховни - няма да съжалявате

Хаха ако някои ми беше казал,че ваканциатя ми ще мине в четене на книги..Ххаха..никога нямаше да повярвам..докато не се появи този филм..съвсем слуучаино..гладах го на 1-ви..вече а 5-ти..а аз вече съм на 3-4аст..(Eclipse).просто останах без очи защото я чета на лаптопа..апък тои е доста малък..и е някъв ад..ама не мога да се отделя..Книгата е мн по яка от филма..Но като си гледал филма вече..можеш докато четеш да си представяш..хаха мн яко..Втората част е Мн Мн тъжна..но ии доста интересна..особено когато Бела и Едуарт се стещат отново..прото мн якоЧетете книгата..Няма да съжалявате

Ето какво пише в ХАЙ КЛУБ

СПОКОЙНО! ПАТИ НЕ Е РАНЕН!
    Ако сте чули, че Робърт Патинсън си е наранил главата по време на започналите във Ванкувър снимки на "Новолуние", успокойте се. Според слуховете красивият англичанин пострандал, след като силен вятър повалил реклама от стълб, която се стоварила отгоре му. Представител на звездата обаче опроверга съобщенията като "напълно измислени". "Робърт не е нараняват по никакъв начин, да не говорим, че нищо подобно изобщо не се е случвало."

"ЗДРАЧ: НОВОЛУНИЕ"
    Историята на Бела и Едуард продължава във втората част на "Здрач". Тук авторката вкарва нови лица и видове, които ще усложняват историята на двамата влюбени. В 576 страници ще откриете всичко - романтика, приключения, тийнейджърски бунт, върколаци, вампири и... дори пътуване до Италия. Със затварянето ма последната страница читателят остава бездиханен и тръпнещ за продължението. А Бела най - накрая осъзнава, че какъвто и избор да направи, нищо вече няма да бъде същото.
    От изд. "Егмонт България"
    A.D.I.D.A.S.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Ето какво пише в ХАЙ КЛУБ

СПОКОЙНО! ПАТИ НЕ Е РАНЕН!
    Ако сте чули, че Робърт Патинсън си е наранил главата по време на започналите във Ванкувър снимки на "Новолуние", успокойте се. Според слуховете красивият англичанин пострандал, след като силен вятър повалил реклама от стълб, която се стоварила отгоре му. Представител на звездата обаче опроверга съобщенията като "напълно измислени". "Робърт не е нараняват по никакъв начин, да не говорим, че нищо подобно изобщо не се е случвало."

"ЗДРАЧ: НОВОЛУНИЕ"
    Историята на Бела и Едуард продължава във втората част на "Здрач". Тук авторката вкарва нови лица и видове, които ще усложняват историята на двамата влюбени. В 576 страници ще откриете всичко - романтика, приключения, тийнейджърски бунт, върколаци, вампири и... дори пътуване до Италия. Със затварянето ма последната страница читателят остава бездиханен и тръпнещ за продължението. А Бела най - накрая осъзнава, че какъвто и избор да направи, нищо вече няма да бъде същото.
    От изд. "Егмонт България"

yf..a kato znam 4e v bulgariq sig 6te izleze 4ak 2010...do togava 6te se zadovolim samo s treilyri

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    yf..a kato znam 4e v bulgariq sig 6te izleze 4ak 2010...do togava 6te se zadovolim samo s treilyri
    То става дума за книгата тука.
    A.D.I.D.A.S.

Първо прочетох книгата (която си е много яка ) ,после гледах филма,ама при първото гледане мн му се дразнех ,защото много неща от книгата са прпуснати или разбъркани ,но вече и филма ми е един от любимите
    А за Новолуние- филма-наистина доста трябва да си почакаме Дано поне третата и четвъртата книга ги пускат по книжарниците вече ,че на компа е ужасно да се чете

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз си купих втората книга "Новолуние" и я прочетох за 1 седмица Абе добра е книгата ама честно казано очаквах много повече... Ще видим филма как ще е ама представям си колко от нещата в книгата няма да ги има Както и да е. Като цяло съм доволна
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен Аватара на unicorn_f
    aбе хора някой от вас плакал ли е на някоя книга аз само на Новолуние ама и аз нз що

aбе хора някой от вас плакал ли е на някоя книга аз само на Новолуние ама и аз нз що

Да и аз така...дори и на третата и четвъртата.Незнам какво ми стана никога не съм плакала толкова на филм или книга.
    When you can live forever...what do you live for?

I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!

Супер фен Аватара на iPurple
    Втория филм излиза чааак на 20 ноември..
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Град
    Ямбол
    Присъединявам се във фен темата на Здрач

Филма е страхотен, чакам да излезе и Новолуние. Изчетох абсолютно всичките книги, всякаква информация за следващите филми и за самия Здрач, имам всички възможни плакати от всички възможни списания, изгледах всякакви интервюта със всички актьори, а компа ми е пълен със снимки от филма, телефона ми е зареден пак със снимки и със саундтрака на Здрач.............. спирам до тук! Сигурно станах вече и досадна, ама съм луда по филма и книгите и актьорите и всичко !!!!

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Супер фен Аватара на iPurple
    Кога излизат 3тата и 4тата книга?
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Третата книга излиза на 18 май,а от Егмонт не са обявили дата за 4-тата

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    плакала съм на "Хайдутин майка не храни" от Орлин Василев(мисля че този беше автора) ама както и да е ще я видим тая книга :P

Cruel Intentions

Аз от сайта на Егмонт случайно попаднах на тема за Новолуние и там беше публикувана 1 глава от книгата. А до колкото знам вече цялта книга я има по големите книжарници. Даже и в Метро . Проверете брошурите си
    JuStT dO iT... [nIkE]

[music] Kat Deluna Ft. Lil Wayne - Unstopable [music] [h]

RuNnInG_bAbY !!! [h] !!! ``

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Цитирай Първоначално написано от runningXgirlX96
    Аз от сайта на Егмонт случайно попаднах на тема за Новолуние и там беше публикувана 1 глава от книгата. А до колкото знам вече цялта книга я има по големите книжарници. Даже и в Метро . Проверете брошурите си
    най- добре теглиш от нета и четеш

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от runningXgirlX96
    най- добре теглиш от нета и четеш
    Да, има я. Аз си я купих преди 2 седмици от една малка книжарница. Струва 19.90 лв. (Новолуние), а също така преди това си бях купила и Здрач за 14.50 лв.

Останалите ги прочетох на компа, защото просто не можах да изчакам да излязат. И когато това стане ще си го купя и тях за колекцията.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Иии аз най-сетне изгледах филма.Много е хубав.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Фен преводите на поредицата,които се разпространяват из нета,съм чувала,че са в пъти по-добри от преводите на "Егмонт".

Пък и не си струва 20лв,като след време ще ти омръзне - тийн сага..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си