- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Здрач
Предлагам, ако някой иска нещо свързано с филма да пише тук. Тук ще постваме новини за филма, книгата и актьорите.
Списание Браво брой 5/2009 има статия за Робърт Патинсън (Едуард Кълън) и плакат на Здрач. На 17 март ще има специално издание за Здрач - "80 страници за безсмъртни" <-- не знам за цената. Ще има 2 мегаплаката и един XXL плакат (размера) Ще пише и за "New Moon" - Новолуние. Като разбера за цената ще пиша, ако някой разбере преди мен да пише
![]()
A.D.I.D.A.S.
ам някой може ли да ми каже дали мога да си драпна книгата от нета [първата част]?![]()
Има ги в нета от първа до четвърта част, но превода не е професионален. Лично на мен това не ми попречи да ги прочета и четирите. Освен това знам, че се пише в момента 5та книга. Написани са само първите 12 глави на чернова.Енджой.
ама колко книги има ????? малко инфо плсПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
![]()
Angry Blonde
1. Какво ще съдържа това специално издание на "Здрач" 80 страници![]()
2. някой знае ли кога ще излезе втората част ?? в смисъл в нета я няма, но пък една приятелка каза (тук не съм много сигурна видях я пред киното още не бях гледала филма) и каза че или ще го гледа за втори път или ще гледа "Здрач 2" ии така не разбрах излязъл ли е? не е лищото до колкото прочетох в нета не е
![]()
но ппък никъде не намерих инфо кога.. според някои Август, според други чак 2010 година
![]()
![]()
Cruel Intentions
ама 2рата част не се ли казва Новолуние?Първоначално написано от mysterious93
Angry Blonde
да бе верноПървоначално написано от lerry1
![]()
значи сигурно просто е искала да каже че ще го гледа за втори път
![]()
Cruel Intentions
Спрете да пускате по 783543874783 теми!
we are rockstars.
Еми 2 мегаплаката и един XXL плакат. Рок бандите и "Новолуние".Най - добрите сцени...Първоначално написано от mysterious93
А за следващия филм има време.
A.D.I.D.A.S.
Ооо невероятен филм![]()
Доколкото знам Новолуние трябва да излезне края на Ноември 2009, а третата част на филма - Затъмнение, мисля че беше на 30 Юни 2010![]()
В интернет има превод на книгите Здрач, Новолуние, Затъмнение и Среднощно слънце.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
http://bulgaria.ipbfree.com Тук са преведени и 4те книги + 12 глави от петата, но трябва да се регнете
Айде някой да ми обясни за какво става дума в този филм?
Руса кукличка
cool![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Най - добре го гледайПървоначално написано от angelcheeee_93
на мен първо ми го разказаха и ми се стори тъп,изтеглих го, но цяла седмица ми стоя в компа без да го помириша. и понеже имах 2-3 часа свободни веднъж и реших да го изгледам и определено ми хареса
![]()
таа мисълта ми беше че и да ти го разкажем няма да ти се стори толкова интересен колкото всъщност е
![]()
![]()
Cruel Intentions
Едно момиче се премества да живее при баща си и вече учи в ново училище, където не познава никого. Запознава се с едно момче, което се държи много странно и тя забелязва разни свръхестествени способности в него, особено след разказа на нейн приятел. Тя разбира, че той е вампир и се залюбват. Той я запознава със семейството си, които също са вампири и след време отиват да играят бейзбол там някъде си и докато играят идват някакви други вампири, които пият човешка кръв (а на това момче семейството се опитват да пият само от животни) и намирисват мацката, че е човек и започват да я преследват. Семейството на момчето се опитва да я спаси...и после няма да ти кажа какво става, за да е по - интересно. Не разказвам много добре, но общо взето става дума за любов между вампир и момичеПървоначално написано от angelcheeee_93
Хубав е изгледай го
![]()
A.D.I.D.A.S.
А пък тоя Робърт Патинсън във филма е сладък пък на снимките дет ги видях в гугъл кат някой дъртофелниксякаш на 30..да вземе да се обръсне тоя човек
просто във филма е толкова по сладък
![]()
Cruel Intentions
Една приятелка се влюби в негоПървоначално написано от mysterious93
Иначе е на 22
![]()
A.D.I.D.A.S.
Много добре е гримиран,и аз съм влюбена в него..![]()
Здрач![]()
![]()
![]()
xqxq znam 4e e na 22 oba4e vidqx nqkolko negovi snimi izvun filma ddz..bradqsal e,4erven e s torbi4ki napravoПървоначално написано от sadsad
![]()
a vuv filma e po sladuk prosto kato cqlo ima hubavi 4erti ama.. otkazax se da mu gledam pove4e drugite snimki 4e kakto mi haresa aktiora 6te vzema "da go razliubq"
![]()
![]()
ina4e kak moje vuv filma da e simpatqga puk ina4e
![]()
Cruel Intentions
Ем те ги гримират там.....Първоначално написано от mysterious93
A.D.I.D.A.S.
E da..hi4 ne im s ee svidil grimaprosto ostanax leko razo4arovana ot nego ama ni6to vuv filma i samiq film o6te mi haresva
![]()
Cruel Intentions
И е рошавПървоначално написано от mysterious93
![]()
A.D.I.D.A.S.
благодаря за информацията.Този филм се среща вече под път и над път ,както гледамПървоначално написано от sadsad
и аз ще го изгледам през свободното си време.
![]()
Руса кукличка