- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Здрач
3.40 лв ще е !![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
Да, определено си заслужава! Аз третата книга сега я чета ж нета поради простата причина ,че не ми се чака , но като излезе в хеликон веднага си я взимамПървоначално написано от Adwokat
![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
Първоначално написано от danny_f4e
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
и междо другото в замунда има Здрач 6GB със страхотното качество, супер изчистено . Направо без думи останах като го прегледах. Кристална картина , а пък да не говорим за звукДръпнете си го ако искате
Препоръчвам ви го .
![]()
книгите са прилични .. най-мн харесвам 4
Едуард е лайно !![]()
OoOoOo Twilight golqma fenka sum 4ela sum 1 i 2 kniga i sq 4eta Eclipse edna fr si printira knigite s fen prevoda i si napravi svoi knijki.Ina4e New Moon trqbva6e da q 4eta na kompa ;[ Mn e gadno samo me bolqha o4ite.A ide li avgust burzo v knijarnicite xD
btw vlezte v tozi forum http://vampire-ladies.forumotion.com/ v nai skoro vreme s ekip po4vame da prevejdame nqkolko vampirski knijki sred koito e i The Vampire Diaries.Foruma vse o6te e mn prazen no o4akvame novi vampirski fenove =]]]![]()
Да от замунда филма... е с добро качество.. и аз от там го гледах...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Хора специалното списание е УНИКАЛНО!!!
Плакатите са супер![]()
има и игра и календар и подробносити за филмите![]()
![]()
![]()
![]()
Умрях от кеф като го прочетох![]()
браво![]()
мдаааа списанието е суперособенно плакатите
![]()
Ми то като изключим плакатите има само няколко странички за четене иначе са хубави плакатитеПървоначално написано от danny_f4e
![]()
A.D.I.D.A.S.
МерсиПървоначално написано от xXxXSweetDreamsxXxX
![]()
Да реално погледнато за филма нищо съществено не е казано , за което да не сме чули вече. Но пък плакатите си ги бива![]()
И на мен ми харесва филмчето![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Жалко.. че не съм си го зел.. зарад плакатите..![]()
ей хора спешни ми трябва линк към книгите онлайн,че днес имам информатика и искам да чета от интернет книгата докато съм в час![]()
Ето, само че вероятно трябва да се изтеглят и да се отворят с Adobe Reader и с Microsoft Word ставаПървоначално написано от xXxXSweetDreamsxXxX
![]()
A.D.I.D.A.S.
ебее хора някой може ли да ми каже как са имената на последните две книги (след Затъмнение т.е. 4 и тази която още е ченова)![]()
![]()
![]()
![]()
Breaking down и отново Здрач , само че от гледната точка на Едуард![]()
Breaking down е 4-тата книга от поредицата. А Midnight Sun е от гледната точка на Едуард. Води се като: Midnight Sun: Edward's Version of Twilight
Всичко свързано с компютри!
да де забравих как се казваше 5-татаПървоначално написано от ResidentEvil
![]()
Ви туй ли правите по информатикаПървоначално написано от unicorn_f
![]()
![]()
Книгата не съм я чела,но филма ми хареса..
Книгата също е много хубава![]()