.
Отговор в тема
Страница 7 от 78 ПървиПърви ... 345678910111757 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 1945
    аз пък прочетох и 5те книги : )) и наистина са върховни .. 1во прочетох книгата Здрач и после гледах филма и малко се разочаровах много плосък е направен .. иначе списанието е върха : )

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    Цитирай Първоначално написано от dydolinkka93
    аз пък прочетох и 5те книги : )) и наистина са върховни .. 1во прочетох книгата Здрач и после гледах филма и малко се разочаровах много плосък е направен .. иначе списанието е върха : )
    Нали и аз мисля, че трябваше малко по-разгърнат да е филма аз в момента чета 3-тата книга изоставам малко хаха
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Е,аз съм още на първата книга,така че не се оплаквайте!
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Прочетох и книгата и не съжалявам, че първо гледах филма.Дано в скоро време намеря и прочета и втората част
    A.D.I.D.A.S.

Аз имам въпрос!
    Къде мога да намеря името на произведението,което Едуард свири на пианото,когато води Бела в тях?Или някой,ако знае..нека да пише или тук, или ЛС!

п.п.:Иначе цялата поредица е невероятна и уникална!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    nqkude po nazade v stranicite q ima6e pesena. "Carter Burwell - Bella's Lullaby"

Cruel Intentions

абе тоя филм , човек и да е имал идея да го гледа вече се отврътил .. само за него се дрънка бе

В текущия брой на списание Хай клуб има две дтраници за актьорите, ако на някого не му се купува да каже да ги напиша нещата, които пише.Има и учебна програма със Здрач и на гърба и има етикети за тетрадки пак на Здрач.Раздават и награди..фланелки
    A.D.I.D.A.S.

Filma ''ЗДРАЧ'' E JESTOK.SUPER SILEN I PROSTO KATO GO GLEDAX ZA PURVI PUT POSLE NEMOJAX DA SPRA DA GO GLEDAM.I MACKATA I ONIQ SLADUR SA STRAXOTNI.TOQ FILM MN ME JEGNA.DRUGITE 4ASTI OT FILMA SIGURNO 6E SA O6TE PO QKI

Айде искате не искате, ще ви напиша какво пише

ИСТОРИЯТА ИДВА НАСЪН - "Виновницата" светът да лудне по Едуард и Бела и тяхната история е на 35 години и се казва Стефани Майер. Любопитното е, че преди да напише книгата, тя не била прочела нито една вампирска история, не била гледала нито един филм за вампири. Така че смело нарушила всякакви "вампирски правила" в сюжета си. А идеята и й се присънила. Стефани изобщо не е предполагала какъв успех ще й донесе този сън! Най - горди са от него трите й деца. "Спомням си точно датата, на която сънувах - разказва тя. - Беше първият ден, в който децата ми отидоха на уроци по плуване - 2ри юни 2003-а." Сънувала наистина странен сън, в който момиче и момче си говорят. Момичето било обикновена тийнейджърка, а момчето - красив вампир, разкъсван между светлината и мрака. Двамата усещали първите признаци на влюбването, а той бил силно привлечен от миризмата на нейната кръв. На сутринта, въпреки че имала да върши много неща, Стефани останала в леглото и мислила за съня, искало й се да го разкаже на някого веднага. И щом свършила всекидневните си грижи околко децата, седнала пред компютъра и нахвърлила съня си, наричайки непознатите герои в него "Той" и "Тя". Така се зародил "Здрач"-ът...

BYE!
    Робърт няма търпение да започне снимките на продължението на "Здрач" New Moon на 23 март в Италия. Особено го вълнуват онези сцени, в които той слага край на връзката си с Бела. "От една странам тива сякаш е нещо невъзможно, а, от друга, променя изцяло атмосферата на филма - казва Пати. - Мисля, че ще е страхотно."
    "Трябваше да стана вампир, за да открия точната жена"
    Дали това пък няма да се окаже Меган Фокс, която е последната жертва на чара на Робърт Патинсън?! Двамата флитрували усилено в бара на холивудския хотел Palihouse, където били отседнали. С напредването на нощта флиртът им прерастнал в по - голяма близост. Благодарение навярно на бирите Stella Artois, които Роб пиел, и на чашите червено вино, които сексапилната Меган предпочела. Екшънът се повторил и на следващата вечер. "Флиртуваха, смееха се и пиеха", информира наблюдателе гражданин на Ел Ей.

още неща, които не знаете за Робърт
    РОБЪРТ: "По - големите ми сестри Лизи и Виктория ме обличаха като момиче, бяха ми измислили и име - Клодия. И така, докато стана на 12, повратен момент в живота ми. Преместих се в смесено училище, станах далеч по - куул и открих гела за коса."
    *Близък приятел е на българина, участвал в "Хари Потър", Станислав Яневски.
    *Обожава чийзбургер и диетична кока кола.
    *Като малък бил върл фен на Еминем, но днес си пада повече по Paramore.
    *Възхищава се на Джак Никълсън.
    *Тайно си пада по филма "Пипи Дългото чорапче".
    *Обича футбол и сноуборд, а "Арсенал" са любимият му отбор.
    *Ако с киното се закучат нещата, ще стане рокмузикант. Вече е на път към студиото, където иска да запише албум.
    *Има лошия навик да говори много.
    *Оплаква се от лоша памет.
    *Обича да гледа реалити шоута - любими са му American Idol and X Factor.
    *Първата му целувка е на 12.
    *Първият му голям филм е "Кралство по здрач". 17-годишният Робърт живее в три месеца и половина в Южна Африка - за първи път далече от семейството си.
    *На 12 години започва да работи като модел, но четири години по - късно спира, защото няма предложения.
    *Висок е 1.85 м
    *Свирил е в банда на име The Bad Girls.
    *Приятелите му го наричат Пати от Патинсън. И кучето му се казва Пати.
    *На десет години сам си намира работа - за J10 на седмица разнася вестници.
    *Изпълнява две парчета от саундтрака на "Здрач" - Never Think (написана в съабторство със Сам Брадли) и Let me Si gn.
    *За ролята си в "Хари Потър и Огненият бокал" се научава да се гмурка.
    *Описва себе си като "незрял".
    *Любим уебсайт - YouTube.
    *На 12 е изключен от училище: "Бях много много лошо момче!"

още неща, които не знаете за Кристен
    КРИСТЕН: "Надяваме се, че ще стигнем до "Здрач" номер четири. Единствената причина това да не се случи е, ако феновете изведнъж изгубят интерес, но ми се струва малко вероятно."
    *Кара 15 - годишна Тойота. Казва, че за нея луксът не е важен.
    *Любимата й книга е "На изток от рая" на Джон Стайнбек и вече я е чела няколко пъти.
    *Неин идол е Джоди Фостър, от която се възхищава неимоверно.
    *Баща й е телевизионен продуцент и най - близкият и съветник в работата. Майка й е от Австралия и работи като сценаристка.
    *Всяка свободна минута прекарва на сърфа си.
    *Обича суинг - музикален стил, зародил се през 20 - те години на миналия век.
    *Прави дебюта си в киното през 2001 - а в The Safety of Objects с Глен Клоуз.
    *Близка приятелка е с Ники Рийд, която играе ролята на Розали Хейл в "Здрач".
    *Гадже е с Майкъл Ангарано, с когото играе във филма Speak.
    *За ролята на Бела получава два милиона долара. Продължението на "Здрач" New Moon ще ти донесе 12 милиона долара.
    *Пише и изпълнява песента Tracy, s Song за филма си Into the Wild. За саундтрака изпълнява още една песен Angel from Montgomery.
    *Има тру кучета - Оз, Джак и Лили.
    *Появявала се е в реклама на "Порше".
    *Възхищава се на актьора Хийт Леджър, а любима актриса й е Евън Рейчъл Уд.
    *Попада в "Паник стая", след като Хейдън Панетиере се отказва от ролята. "Бях облечена в пижама четири месеца, но затова се чувствах много удобно."
    *Фен е на Green Day, Nirvana, Led Zeppelin, Cream, The Beatles и U2.
    *Има по - голям брат Камерън, който също се занимава с кино - той е от онези работници, които местят камерите насам натам по време на снимките.
    *Иска да продължи образованието си и да стане писателка. "Харесва ми това, което правя сега, но не искам да бъда професионален лъжец през целия си живот."
    *Висока е 1.68 м.
    *Член е на Кабинета на знаменитостите към Американския Червен кръст.
    A.D.I.D.A.S.

Не съм фенка на Здрач, ама мисля да прочета книгите, че преди малко ги намерих online в един сайт
    вие тук феновете държите ли някаква връзка помежду си ?!
    смисъл.. скайп, мейл...и т.н.

^ Ми тука в темата Иначе имам и приятелки, които харесват филма и книгата Не знам за другите, може и да си поддържат някаква връзка
    A.D.I.D.A.S.

тва, че и се присънило и не била чела вампирски романи и филми не била гледала, нещо май намирисва

Град
    Wonderland
    и списание ли има?

^ имаше специален брой на БРАВО
    аз си го взех, защото любопитството ме изяждаше направо

Град
    Bucharest, Romania
    sadsad mersi mnogo

Cruel Intentions

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    аз пък прочетох и 5те книги : ))

е петата още е на чернова?! даже и на английски не е издадена о.0
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF

има я в интернет и аз мислех да я чета ама се отказах, реших да изчакам когато я напише
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    sadsad mersi mnogo
    Няма проблем Ако излезе още нещо ще пиша
    A.D.I.D.A.S.

Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94

има я в интернет и аз мислех да я чета ама се отказах, реших да изчакам когато я напише
    demek e pro4ela samo 4ernovata? oniq 12te glavi, koito ne trqbvali da izlizat?? 6toto i az ne sum 4ula za 5eta izdadena kniga?

Cruel Intentions

Здрач

Филма е супер 1вата част енаправен добре феновете са много

Ам с удоволствие и нетърпение чакам да излезнат следващите части от филма

Аз пък нямам търпение да излезне третата книга,че нз как ще я дочакам чак август месец ,а от нета не искам да я чета.Така е гадно.А филма като ще е чак края на годината

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

demek e pro4ela samo 4ernovata? oniq 12te glavi, koito ne trqbvali da izlizat?? 6toto i az ne sum 4ula za 5eta izdadena kniga?

сега четох тук : http://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html

,че нелегално са били пуснати първите 12 глави на 5тата книга ... (поне доколкото разбрах )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Аз пък нямам търпение да излезне третата книга,че нз как ще я дочакам чак август месец ,а от нета не искам да я чета.Така е гадно.А филма като ще е чак края на годината
    и аз така смятах, ама не издържах и почнах да я чета в нета и вече съм почити накрая , само 4 глави ми остават и ще почна и четвъртата, просто нямам търпение
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Супер фен Аватара на gabi_94

сега четох тук : http://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html

,че нелегално са били пуснати първите 12 глави на 5тата книга ... (поне доколкото разбрах )

да, точно така, има ги в нет, но са нелегално пуснати и Стефани Майер даже мисли 5тата и книга да е съвсем различна от тази чернова - 12 глави в интернет, в смисъл да я промени напълно.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си