.
Отговор в тема
Страница 8 от 78 ПървиПърви ... 4567891011121858 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 1945
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    Цитирай Първоначално написано от dydolinkka93
    аз пък прочетох и 5те книги : ))

е петата още е на чернова?! даже и на английски не е издадена о.0
    има я в интернет и аз мислех да я чета ама се отказах, реших да изчакам когато я напише
    demek e pro4ela samo 4ernovata? oniq 12te glavi, koito ne trqbvali da izlizat?? 6toto i az ne sum 4ula za 5eta izdadena kniga?

сега четох тук : http://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html

,че нелегално са били пуснати първите 12 глави на 5тата книга ... (поне доколкото разбрах )

да, точно така, има ги в нет, но са нелегално пуснати и Стефани Майер даже мисли 5тата и книга да е съвсем различна от тази чернова - 12 глави в интернет, в смисъл да я промени напълно.
    kofti e tq kak li taka sa q pusnali nelegalno pod nosa i bez da razbere bloodyF vlqzox v saita ama s toq angliiski vzex da se zatormozqvam i nqmax nervi da go do4eta dokraq

Cruel Intentions

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Аз пък съм на края на четвъртата книга и мн се чудя дали да чета пета,щото я имам ама знам че са само 12 глави и книгата още не е излязла и знам ли като излезе как ще е написана сиг ще е мн промена и само ще си объркам историята ама пък като прочета 4та кво ще прая докато излезе 5та някой знае ли кога ще излезе

^ Еми не знам, но като сметнем, че още не са излезли 3та и 4та, представи си кога ще излезе пета...
    A.D.I.D.A.S.

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Аз до колкото зная писателката се е отказала да даписва петата,защото май била изтекла в нета по време на писането и тя може никога да не излезе.Поне аз така разбрах

ами аз доколкото разбрах от сайта тя казва,че наистина главите от 5та книга са побликувани незаконно и тя смята да напише книгата наново като промени всичко,всмисъл тея 12глави няма да имат нищо общо с това което ще напише,само ми се иска да побърза

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от unicorn_f
    ами аз доколкото разбрах от сайта тя казва,че наистина главите от 5та книга са побликувани незаконно и тя смята да напише книгата наново като промени всичко,всмисъл тея 12глави няма да имат нищо общо с това което ще напише,само ми се иска да побърза
    И аз четох нещо такова нямам търпение обаче да излезнат всички филми дано доживея
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Цитирай Първоначално написано от unicorn_f
    И аз четох нещо такова нямам търпение обаче да излезнат всички филми дано доживея
    и аз така :P
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

neveroqten filmm {{{{{{{{}}}}} dokazva 4e lubovta nqma granici

Цитирай Първоначално написано от miminkavr
    neveroqten filmm {{{{{{{{}}}}} dokazva 4e lubovta nqma granici
    akо само от филма си си го помислила това,не ми се мисли какво ще си помислиш ако прочетеш всички книги

Ето ще напиша нещата, които пише в списание Браво от 24 март.

Най - голямата конкуренция за любимеца от "Здрач" Робърт Патинсън идва от собствения му филм. В ролята на Джейкъб Блак Тейлър Лотнър си спечели почти толкова фенки, колкото самият Роб. Все пак във втората книга Джейк играе много важна роля. Логично в екранизацията на "Новолуние" Тейлър ще присъства в много повече сцени, отколкото Ед...

Интервю в Тейлър Лотнър
    БРАВО: Вълнуваш ли се за снимките на "Новолуние"?
    ТЕЙЛЪР: И то как! Но на първо място ужасно се радвам. Защото не беше много ясно дали ще мога да участвам в следващата част...Във втората част Джейкъб ужасно се променя. В първата все още е милият, спокоен тип. Във втората се превръща във върколак. Освен това израства много и вече не изглежда като 16-годишен, а като възрастен. Затова се обмисляше да се ангажира актьор, който има и повече мускули от мен.
    БРАВО: Това значи, че за теб е било важно да натрупаш мускулна маса?
    ТЕЙЛЪР: Да, исках да натрупам поне 20 килограма мускули. Затова всеки ден ходя във фитнеса и вдигам тежести. Понякога дори по два пъти на ден. Освен това ям колкото се може повече.Вече качих 15 килограма. Започнах с тренировките веднага след първата част.
    БРАВО: И всичко това заради една роля...
    ТЕЙЛЪР: Естествено! Това е ролята на живота ми! За нея живея! Всичко останало е несъществено!
    БРАВО: Във втората част се описват предимно отношенията на Бела и Джейкъб...
    ТЕЙЛЪР: Така е. Ще имам много повече работа от колкото в първата част. Ще имам повече сцени и от Робърт. Той ще си почива. (Смее се.)
    БРАВО: Как се разбираше с Робърт и Кристен на снимачната площадка?
    ТЕЙЛЪР: Нямах ролкова много за вършене, колкото тях. А когато имах, снимах предимно с Кристен. В началото беше доста резервирана. Много мила, но стеснителна. Беше нужно известно време, докато се отпусне. Робърт също е затворен като нея. Но когато го опознаеш, е истински приятел. Много го харесвам.
    БРАВО: За теб не може да се каже, че си срамежлив...
    ТЕЙЛЪР: Вярно е, аз съм доста самоуверен. (Смее се.) Харесва ми този шум. Другите все ме питаха защо не съм нервен на червения килим по време на премиерите на филма. Особено Роб беше толкова напрегнат, че на няколко пъти за малко да припадне. (Смее се.)
    БРАВО: Признавал ли си в интервюта, че не си чел книгите, преди да кандидатстваш за ролята...
    ТЕЙЛЪР: Агентът ми ми каза, че непременно трябва да се явя на кастинга за филма. Помислих си: "Е, добре, щом казва". Едва след като ми дадоха ролята, прочетох книгите. Общо взето бяха първите книги, които прочетох (Смее се.), освен книгите за училище, разбира се. Четенето никога не е било по моята част.
    БРАВО: А какви са хобитата ти?
    ТЕЙЛЪР: Обичам спорта. На шест започнах да тренирам карате и започнах да печеля турнир след турнир. Ставах все по-добър и по-успешен, на 12 дори станах младши световен шампион.
    БРАВО: Все още ли тренираш>
    ТЕЙЛЪР: Не и за турнири. Просто вече нямам време за това. Но когато мога, тренирам по няколко часа. Просто трябва - имам толкова много енергия. За мен каратетно е страхотен вентил.
    БРАВО: Мислил ли си някога да станеш професионален спортист?
    ТЕЙЛЪР: Да, има такова желание. Но после се запалих по актьорската професия. Прекъснах карате турнирите, за да мога да се концентрирам изцяло върху актьорската кариера. Още когато бях на седем, си мечтаех за кариера в Холивуд.
    БРАВО: Как успя?
    ТЕЙЛЪР: Търсеха хлапета, които тренират карате, за един рекламен клип. С родителите ми пропътувахме дългия път, повече от 3000 километра, от Гранд Рапидс, до Лос Анджелис, за да участвам в кастинга. Не получих ролята, но от този момент беше ясно - трябва да стана актьор.
    БРАВО: 3000 километра? Какво казаха родителите ти?
    ТЕЙЛЪР: Изцяло ме подкрепиха. Вечно ще съм им благодарен за това. Непрекъснато летяха с мен от Мичиган до Калифорния, за да участвам в кастинги и да се снимам във филми. Заради мен, когато станах на 10, се преместихме в Лос Анджелис.
    БРАВО: Ходиш ли още на училище?
    ТЕЙЛЪР: Завърших девети клас в съвсем обикновено училище. Оттогава уча с частен учител и карам онлайн курсове. В момента кариерата е по-важна от училището. Бела се нуждае от Джейкъб! (Смее се.)
    БРАВО: А в личния ти живот има ли Бела?
    ТЕЙЛЪР: Не, сам съм. Имаше няколко момичета, които означаваха много за мен, но в момента нямам приятелка. Което не означава, че в събота вечер седя в стаята си сам. (Усмихва се игриво.) Непрекъснато излизам, но в момента в живота ми няма място за сериозна връзка. За мен всичко се върти около "Здрач".

Другото няма да го пиша То е как описва Стефани Майър първата среща на Бела и Джейкъб във втората част Иначе в следващия брой ще има плакат на Джейкъб. И ще има "Звездите за Едуард и Бела"Астрологията е наука, която разкрива много тайни. Възможно ли е магията в книгите на Стефани Майър да е толкова голяма, че хороскопите на Едуард и Бела да им вещаят истинско щастие, ако двамата съществуваха в реалния живот? А дали взаимоотношенията между актьорите, играещи техните роли, биха могли да са повече от приятелски? БРАВО се зае да провери! Очаквай в следващия брой астроанализ на хороскопите на Едуард и Бела, от една страна, и Робърт и Кристен, от друга!
    A.D.I.D.A.S.

ее е най-накрая го изгледах и аз

Здр искам само да съобщя на феновете на Здрач, които са изчели книгите и им се чете нещо на подобна вампирска тематика, в ей този форум http://bulgaria.ipbfree.com се започна превода на една друга поредица Vampire Kisses [Вампирски целувки]
    За целта трябва да се регнете

Това го пише в ХАЙ КЛУБ за Робърт Патинсън
    РОБЪРТ не е гадже с КАМИЛА
    Робърт Патинсън отрече да се среща тайно с Камила Бел. Най-красивият сред вампирите и звездата от "10 000 пр.н.е." са близки приятели, но никога не са имали романтична връзка. "Камила е едно от най-чудесните и мили момичета, които познавам..тя е светица", казва за нея Робърт. За Камила преди време тръгна и един друг слух - че е гадже с Джо Джонас - което също се оказа далече от истината.
    A.D.I.D.A.S.

Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Това го пише в ХАЙ КЛУБ за Робърт Патинсън
    РОБЪРТ не е гадже с КАМИЛА
    Робърт Патинсън отрече да се среща тайно с Камила Бел. Най-красивият сред вампирите и звездата от "10 000 пр.н.е." са близки приятели, но никога не са имали романтична връзка. "Камила е едно от най-чудесните и мили момичета, които познавам..тя е светица", казва за нея Робърт. За Камила преди време тръгна и един друг слух - че е гадже с Джо Джонас - което също се оказа далече от истината.

abe te nqkude bqxa pisali 4e se zaribqvali s glavnata aktrisa..deto igrae bela (sry zabravix i imeto kristen?? )

Cruel Intentions

Град
    Shinigamiville
    пхах зарибява я ама тя има дългогодишен приятел... който не ми харесва впрочем..

abe te nqkude bqxa pisali 4e se zaribqvali s glavnata aktrisa..deto igrae bela (sry zabravix i imeto kristen?? )
    Ем виж.

И ще има "Звездите за Едуард и Бела"Астрологията е наука, която разкрива много тайни. Възможно ли е магията в книгите на Стефани Майър да е толкова голяма, че хороскопите на Едуард и Бела да им вещаят истинско щастие, ако двамата съществуваха в реалния живот? А дали взаимоотношенията между актьорите, играещи техните роли, биха могли да са повече от приятелски? БРАВО се зае да провери! Очаквай в следващия брой астроанализ на хороскопите на Едуард и Бела, от една страна, и Робърт и Кристен, от друга!
    Това ли имаше предвид ?
    A.D.I.D.A.S.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    а кога излиза 3тата книга
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

^Ми нз, ама можеш от нета да я четеш, въпреки че си е друго да си я четеш от книга...
    A.D.I.D.A.S.

Град
    Bucharest, Romania
    Ем виж.

И ще има "Звездите за Едуард и Бела"Астрологията е наука, която разкрива много тайни. Възможно ли е магията в книгите на Стефани Майър да е толкова голяма, че хороскопите на Едуард и Бела да им вещаят истинско щастие, ако двамата съществуваха в реалния живот? А дали взаимоотношенията между актьорите, играещи техните роли, биха могли да са повече от приятелски? БРАВО се зае да провери! Очаквай в следващия брой астроанализ на хороскопите на Едуард и Бела, от една страна, и Робърт и Кристен, от друга!
    Това ли имаше предвид ?
    em ne to4no..mislq 4e be6e v specialniq broi na Bravo. kak se zaribqvali po vreme na snimkite i ima6e snimki kak stoqt i si prikazvat (kolko 6okira6to )ama znaem li moje da sa go napisali samo i samo da ima tam nqkva kliuka

Cruel Intentions

em ne to4no..mislq 4e be6e v specialniq broi na Bravo. kak se zaribqvali po vreme na snimkite i ima6e snimki kak stoqt i si prikazvat (kolko 6okira6to )ama znaem li moje da sa go napisali samo i samo da ima tam nqkva kliuka
    Ми не знам...ще погледна ама не сега.Ама тя Кристен нали си има приятел... да се спасяват
    A.D.I.D.A.S.

Град
    Bucharest, Romania
    Ми не знам...ще погледна ама не сега.Ама тя Кристен нали си има приятел... да се спасяват
    e da imala "zasega"

Cruel Intentions

e da imala "zasega"
    Ще се разбере...ще се праскат ли или няма да се праскат
    A.D.I.D.A.S.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ^Ми нз, ама можеш от нета да я четеш, въпреки че си е друго да си я четеш от книга...

е аз първата преди да си я взема я прочетох в нета ...нямаше нищо общо ...ама все пак четох фен-превод така че...
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

абе хора може ли някой да ми каже в къде точно във филма пускат на Paramore- Decode защото никъде не я чувам
    а и някой знае ли как се казва песента дето звучи когато Едуард се опитва да спаси Бела като и пие кръвта?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си