- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Здрач
да, хора, защо всеки казва, че е безинтересначух, че там се разкривало много за предишния живот на Алис и другите
и 1 приятелка казва, че й било интересно
ама смисъл няма много развитие ли?
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Еми,да казват за историите на Джаспър () и Розали.Иначе самата книга е изпълнена с много битки..Има си развитие ,но на мен някак си не ми харесва.
Колко любов може да побере сърцето преди умът да я забрани?
Last FM ===> http://www.last.fm/user/MysteryLove
в момента чета 3-тата яка е ама Джейкъб ме дразни![]()
![]()
Mълчи !!! Никой не те е питал за неефективното ти мнение.Първоначално написано от EmilyGoesToJail
И се научи да пишеш...
Поръчах си много книги включително и Здрач, но само нея не ми доставиха...![]()
Never Back Down!
Аз знам от една фр, че Ренесме е "отпечатана" от Джейкъб и той я чака да порасне, за да се ожени за нея, а пък и тя се развивала мн бързо.. нещо такова![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Искаш да кажеш 'белязана'? Мда, така е.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Ами какво да кажа,почитателите на този филм и на тези книги,явно наистина имат някакво затъмнение в черепната си кутия. Пий народе боза! После не се оплаквайте че имате стрии,големи шкембета и гъзове!
Хайде четете книжките,нека онази хубустница авторката ви промива и без това промитите 13 годишни наченки на мозък в простите ви главици!![]()
![]()
Горд Варненец!
Ахххахаха има да добавиш ощи неща:имитира Хари Потър,шот в 7мата книга на Потър той се жени и всички се женят и Хърмаяни и Рон,също така да не се обиждат феновете ама 4тата книга СИ Е КАТО ЗА МАЙКА МИ!Първоначално написано от zevzeck
![]()
![]()
![]()
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие
----Оскар Уайлд-----
Що не си пишете в Анти темата?Първоначално написано от EmilyGoesToJail
![]()
Що не си пишете в Анти темата?[/quote]
А ти що не си пишеш във фен-темата.А относно за ХП той се изтърка и вече няма некфи кой знае фенове,ама тая Майер буквално е преписала сценария на Бъфи,убийцата на вампири и Ромео и Жулиета....и на всичкото отгоре и тея двамата се женят както ХП се жени преди да излизе BD....така че добре си е преписала ХП,щото ХП излизе доста по-рано отколкото BD![]()
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие
----Оскар Уайлд-----
Мен лично "Здрач" ми хареса,не съм чела книгата,за да кажа дали ми харесва като цяло сагата.Ако я прочета ще кажа дали филма е добре направен.Актьорите не са зле,но ролите не са кой знае какво.Да Кристен според мен е ужасно красиваЕ,това е от мен!
Едно не можах да разбера:
Абе антита на Здрач нали си имате Анти тема! Пишете си в нея![]()
А и имам един въпросСега последно спряха ли снимките на втора част заради делото или не
![]()
"Спрете Земята! Искам да сляза"
Най-не давам да обиждате Кристен....Който я обижда да си ходи в анти-темата....Другите много не ме греят![]()
не са ги спрели и дело няма,филма продължава да се снима дори вече има трейлъри с части от филмаПървоначално написано от streamers
Тва дето се женят наистина е тъпо да кажете,че е преписано от ХП,би трябвало да знаете,че не само в тези 2 поредици хората се женят.
И не мога да разбера кво толкова като прилича на това или онова-всички любовни истории си приличат по нещо,писателката просто я е разкрасила малко.
Unicorn_f съгласна съм....А и да краде,има си деца,има си пари....От какво се нуждае повече човек....Мислих си,че щеше да бъде добре,ако накрая Бела умре....Но Стефани е решила друго яче![]()
Ясно е че съм фенче на поредицата, но ако трябва да съм чесна последната 4та част ми идва в повече...
"Спрете Земята! Искам да сляза"
Да,на български мисля,че юли или август?Може и по-рано???А филма се очертава за 2011Първоначално написано от lipstik
![]()
Аз не мога да схвана защо пумии като "Училищен Мюзикъл" и други подобни ги пускат в БГ точно на датата на световната премиера,а "Здрач" закъсня 2 месеца.Знаех за този филм много преди да добие БГ фенове и казвам на едни от моя клас:"Изтеглих си един филм от замундата....Не е лош....."...Те не го харесаха много,ама като дойде в БГ-истерия!!!!Първоначално написано от lipstik