.
Отговор в тема
Страница 15 от 78 ПървиПърви ... 51112131415161718192565 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 1945
    Повече от фен
    Град
    плд
    да, хора, защо всеки казва, че е безинтересна чух, че там се разкривало много за предишния живот на Алис и другите и 1 приятелка казва, че й било интересно ама смисъл няма много развитие ли?
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Град
    Някъде между редовете на сценария наречен "Живот"
    Еми,да казват за историите на Джаспър ( ) и Розали.Иначе самата книга е изпълнена с много битки..Има си развитие ,но на мен някак си не ми харесва.
    Колко любов може да побере сърцето преди умът да я забрани?
    Last FM ===> http://www.last.fm/user/MysteryLove

в момента чета 3-тата яка е ама Джейкъб ме дразни

УУУУУУУУУУУУУУУ ЗА ЗДРАЧ,БРАВО МАЛКО ЗА КРИСЕН

Цитирай Първоначално написано от EmilyGoesToJail
    УУУУУУУУУУУУУУУ ЗА ЗДРАЧ,БРАВО МАЛКО ЗА КРИСЕН
    Mълчи !!! Никой не те е питал за неефективното ти мнение.
    И се научи да пишеш...

Град
    Русе
    Поръчах си много книги включително и Здрач, но само нея не ми доставиха...
    Never Back Down!

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Аз знам от една фр, че Ренесме е "отпечатана" от Джейкъб и той я чака да порасне, за да се ожени за нея, а пък и тя се развивала мн бързо.. нещо такова
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Искаш да кажеш 'белязана'? Мда, така е.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Град
    Варна
    Ами какво да кажа,почитателите на този филм и на тези книги,явно наистина имат някакво затъмнение в черепната си кутия. Пий народе боза! После не се оплаквайте че имате стрии,големи шкембета и гъзове!
    Хайде четете книжките,нека онази хубустница авторката ви промива и без това промитите 13 годишни наченки на мозък в простите ви главици!

Горд Варненец!

Цитирай Първоначално написано от zevzeck
    Ами какво да кажа,почитателите на този филм и на тези книги,явно наистина имат някакво затъмнение в черепната си кутия. Пий народе боза! После не се оплаквайте че имате стрии,големи шкембета и гъзове!
    Хайде четете книжките,нека онази хубустница авторката ви промива и без това промитите 13 годишни наченки на мозък в простите ви главици!
    Ахххахаха има да добавиш ощи неща:имитира Хари Потър,шот в 7мата книга на Потър той се жени и всички се женят и Хърмаяни и Рон,също така да не се обиждат феновете ама 4тата книга СИ Е КАТО ЗА МАЙКА МИ!
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие
    ----Оскар Уайлд-----

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Ахххахаха има да добавиш ощи неща:имитира Хари Потър,шот в 7мата книга на Потър той се жени и всички се женят и Хърмаяни и Рон,също така да не се обиждат феновете ама 4тата книга СИ Е КАТО ЗА МАЙКА МИ!
    Що не си пишете в Анти темата?

Що не си пишете в Анти темата? [/quote]

А ти що не си пишеш във фен-темата.А относно за ХП той се изтърка и вече няма некфи кой знае фенове,ама тая Майер буквално е преписала сценария на Бъфи,убийцата на вампири и Ромео и Жулиета....и на всичкото отгоре и тея двамата се женят както ХП се жени преди да излизе BD....така че добре си е преписала ХП,щото ХП излизе доста по-рано отколкото BD
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие
    ----Оскар Уайлд-----

Мен лично "Здрач" ми хареса,не съм чела книгата,за да кажа дали ми харесва като цяло сагата.Ако я прочета ще кажа дали филма е добре направен.Актьорите не са зле,но ролите не са кой знае какво.Да Кристен според мен е ужасно красива Е,това е от мен!

Пхахаха ти си била адски проста.И по кое го имитира,защото аз съм чела и двете и не съм видяла някаква заченка на имитация?
    Ааа не сега видях какво имитира.Това,че накрая героите се женят(защото в никоя друга книга не го правят) .Зле си.

Град
    Sofia, Bulgaria
    Едно не можах да разбера:
    Абе антита на Здрач нали си имате Анти тема! Пишете си в нея

А и имам един въпрос Сега последно спряха ли снимките на втора част заради делото или не
    "Спрете Земята! Искам да сляза"

Най-не давам да обиждате Кристен....Който я обижда да си ходи в анти-темата....Другите много не ме греят

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Цитирай Първоначално написано от streamers
    Едно не можах да разбера:
    Абе антита на Здрач нали си имате Анти тема! Пишете си в нея

А и имам един въпрос Сега последно спряха ли снимките на втора част заради делото или не
    не са ги спрели и дело няма,филма продължава да се снима дори вече има трейлъри с части от филма

Тва дето се женят наистина е тъпо да кажете,че е преписано от ХП,би трябвало да знаете,че не само в тези 2 поредици хората се женят.
    И не мога да разбера кво толкова като прилича на това или онова-всички любовни истории си приличат по нещо,писателката просто я е разкрасила малко.

Unicorn_f съгласна съм....А и да краде,има си деца,има си пари....От какво се нуждае повече човек....Мислих си,че щеше да бъде добре,ако накрая Бела умре....Но Стефани е решила друго яче

Град
    Sofia, Bulgaria
    Ясно е че съм фенче на поредицата, но ако трябва да съм чесна последната 4та част ми идва в повече...
    "Спрете Земята! Искам да сляза"

Оффф нямам търпение да излиза Зазоряване.Някой случайно да знае кога ще излиза?

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Оффф нямам търпение да излиза Зазоряване.Някой случайно да знае кога ще излиза?
    Да,на български мисля,че юли или август?Може и по-рано???А филма се очертава за 2011

Мдам филма си е далечко.Щом премиерата в САЩ е ноември месец тука ще е януари или февруари.....а как не ми се чака...

Град
    Непостоянно
    ЛЮБИМАТА МИ ТЕМА!
    .!.

Мдам филма си е далечко.Щом премиерата в САЩ е ноември месец тука ще е януари или февруари.....а как не ми се чака...
    Аз не мога да схвана защо пумии като "Училищен Мюзикъл" и други подобни ги пускат в БГ точно на датата на световната премиера,а "Здрач" закъсня 2 месеца.Знаех за този филм много преди да добие БГ фенове и казвам на едни от моя клас:"Изтеглих си един филм от замундата....Не е лош....."...Те не го харесаха много,ама като дойде в БГ-истерия!!!!

Цитирай Първоначално написано от JustLikeHeaven
    Аз не мога да схвана защо пумии като "Училищен Мюзикъл" и други подобни ги пускат в БГ точно на датата на световната премиера,а "Здрач" закъсня 2 месеца.Знаех за този филм много преди да добие БГ фенове и казвам на едни от моя клас:"Изтеглих си един филм от замундата....Не е лош....."...Те не го харесаха много,ама като дойде в БГ-истерия!!!!
    Е то сега туко-виж като са видели колко фенове има да го пуснат на официалната дата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си