- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Здрач
Чуди им се на хората.....На седмица по един филм се пуска,а на месец-2-3 нови....Да не говорим,че филмите по кината съ тъпи...Затова не обичам много да ходя на кино...И да бяха пуснали още някой филм с героите от "Здрач",защото много хора ги харесват и искат да видят други филми с тях..........![]()
Зазоряване излиза след по-малко от месеццццц. На 13 юли.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от mumiikataa
![]()
![]()
Най накрая! Едно е да го четеш на английски, друго пък некви жалки фен преводи по нета и съвсем друго е да хванеш в ръце дебелите корици с уникална илюстрация и да се потопиш в любимата си сага на родния ти език
![]()
"Спрете Земята! Искам да сляза"
Аз засега я чета в нета....Просто ми се струва най-най-интересна от всички,защото е последна и очакваш края...Ама все си мисля,че Бела трябваше да УМРЕ,а петата част да разказва за живота на дъщерята на Бела и Едуард...Обаче Стефани не е искала така.....![]()
![]()
![]()
Наистина щеше да е по добре Бела да умре, така се получава адски сладникаво![]()
Тва значи, че и Едуард трябва да умре... което значи, че леко ще понадоби на блюдкаша "Ромео и Жулиета"...Първоначално написано от streamers
Първо Едуард едва ли щеше да сложи край на живота си щом имам дете от нея за което да се грижи и обича, второ то вече в Новолуние си беше точно Ромео и Жулиета![]()
Ем да,то в началото така и започва,когато те гледат филма в Бела и Едуард цитира някои фрази ии т.н. .Но ако Бела беше умряла най-вероятно Джейкъб щеше да направи нещо на Едуард или на себе си или щяха да се избият взаимно...но така вече е написано и според мен се е получило супер!Сега нямам търпение да излезе Новолуние и има информация,че на 20ти ноември е и предпремиерата и в БГ.Дано да се окаже истина.И дано поне филма да е по-правдоподовен с книгата,защото филма "Здрач" е толкова различен и променен от книгата и някои важни и интересни моменти са или изтрити,или променени....
![]()
![]()
![]()
Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!![]()
Аз пък искам на премиерата да дойдат Едуард и Бела...Ама на кукуво лято![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не е възможно да дойдат...толкова малка държава сме,че не им правим никакво впечатление![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kattetty95
![]()
![]()
Да,знам,знам....Те дори не знаят къде е България....Всъщност Робърт знае,защото е близък приятел с този българина от Хари Потър...Станислав май се казваше
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=1l71U...eature=related
трейлър на 3 част
нещо не мога да разбера ,мляскат се и нищо повече и после Бела бременна
а лапето им Ренесме ли е ?
http://www.youtube.com/watch?v=1l71U...eature=related
на 2.00 мин. гледайте ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Да,това е фан мейд трейлър...Значи Бела прави секс с Едуард,мисля,че беше така....И впоследствие тя забременява с полу-човек,полу-вампир....Бебето расте много бързо и чупи прешлените,таза и гръбнака й...Те го правят на медения си месец...Бела моли Едуард....Името на бебето идва от Рене (майката на Бела) и Есме-Едуардовата....Аз я чета от онзи ден...Първоначално написано от teenems
Аз не искам да развалям интересното,обаче на мене ми харесва най-много последната и първата част....Съжалявам,ако съм развалила очакваното от вас....Не е нарочно
![]()
добре аз ще ти пиша лично да ми кажеш ,любопитно ми е
а някой да има линк към официалния трейлър на Eclipse ?
опаа каква хубава снимка открих ..
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
о да снимката е супер нямам думиПървоначално написано от teenems
![]()
![]()
![]()
а колкото за трейлъра на Eclipse има само фен трейлъри,няма как да има официален след като още снимат Новолуние
те свършиха със снимките на новолуние и сега Роб снима филма Remember Me,а Кристен някакъв друг,ама не му знам името (с Джоан Джет ).сега остава да направят спец. ефектите на новолуние ии да дочакаме ноември...![]()
![]()
![]()
![]()
И на мен ми харесаха първа и последната част най-многоПървоначално написано от JustLikeHeaven
![]()
Не живея за утре, а живея за момента!!!
Къв официален трейлър на Затъмнение бе? Че то още снимките не са почнали![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
опаа каква хубава снимка открих ..
[/quote]
Ееее,голяма работа,че така изглежда...Вие да не сте Мис Свят...И Бритни,и Мадона изглеждат така![]()
![]()
Мене се ме кефи и без грим
![]()
![]()
![]()
http://photos.twilightladies.com/dis...p&cat=24&pos=4
с черна и къса коса ?!
за късата ,май трябвало да се подстриже за някакъв филм ,ама ЧЕРНА !?
аз я харесвам с дълга и чуплива кестенява коса .но нещо ми се струва ,че косата и е 2 цвята.например на подписа на JustLikeHeaven отзад е черна , а отпред кестенява
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
на4и таа криститен стюърд е некфа горзна пубертетцка пъпкка дето прили4а на нарокман на снимките...незнам кфо и се кефите ама тая кифла секи я ебе ужасна е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ооо криситнен о едуърт само за теа селяни говорите
![]()
имената им не можем да напишем,инъче ги мразимПървоначално написано от EmilyGoesToJail
![]()
![]()