.
Отговор в тема
Страница 28 от 78 ПървиПърви ... 1824252627282930313238 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 1945
    А да ви питам какви са способностите на Розали и Емет че никаде не се споменнават

Цитирай Първоначално написано от BloomF
    Искали да няма по интмни сцени в четвъртия филм, защото филма трябвало да бъде предназначен за по малки 13-14год. и ако ги има интимните сцени е трябвало да бъде забранен за деца/американски простотии/.. Затова май не се знаеше дали ще има четвърти филм, защото не искат да правят филм, в който да изключват някои от главните неща... Това знам аз!
    100 милиона американци са психопати,педофили и любовници на някой пък забраняват филми да се гледат.Аз чегох че те имат примерно PG(за всички възрасти) PG13 (ДА НЕ СЕ ГЛЕДА ОТ ДЕЦА ПОД 13Г)и R,където се забранява под 16 години защото има употреба на наркотици,псувни,секс ей такива кървища и само не разбрах те пускат ли ги когато не са на 16???????????Докато т'ва в Бъл. няма под 16 като искаш си ходиш И не могат да изтрият сцените въпросните защото те са КЛЮЧ към много неща изобщо в цялата четвърта книга и без това и да бъде R ще го гладет много че даже и големите

Еми това имах предвид. Те там разделят филмите по някакви си тяхни измислени възрастови граници и поне в кината не пускат деца, на които филми не може. Абе да се оправят - ние тука сичко мое си гледаме

Бтв 3ти филм ше има със сигурност, тъй като снимките почват пред Август.

А Розали и Емет нямат способности, като изключим, че Емет е много силен, а Розали много красива, ама това не е способност тей че..

Гледайте!
    http://vbox7.com/play:6adf7b96&r=emb
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

аз намерих туй и се спуках от смях http://vbox7.com/play:7f9fd335

:P

според мен Емет е супер сладък и е по красив от някои главни герои!но тва е мое мнение...с нетърпение чакам да излязат останалите филми! :P

Град
    SunCity
    А да ви питам какви са способностите на Розали и Емет че никаде не се споменнават
    те май нямат никакви.не всеки вампир има специални способности - нз в коя книга го четох,но май едуард или карлайл нещо разказваше,че човек каквито по-силни и специфични качества има през живота си,това му се отразя ва като някаква дарба,като стане вампир или нещо такова беше - не помня точно. а също и есме няма дарба а на карлайл също не е дарба,а просто той е свикнал с миризмата на кръв и вече не го привлича силно.

btw наметих мн сладички клипчета на тейлър:
    http://www.youtube.com/watch?v=V_QvB...layer_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=Xwpsx...layer_embedded

надявам се да ви харесат

Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!

вижте т'ва явно никой от нас не го е чувал аз просто ммного се изненадах http://vbox7.com/play:7f9fd335

Гледах го вече а бтв Кристен май си има гадже така че на Робърт само му се ще

извинявам се че го поствам два пътии ама пресата пише такива неща и аз просто ми е кеф и се смея на глупости!Но да не бъдем всезнайковци,ак0 е вярн0?

Е па супер нема да им е ннужно да правят кастинг за деца ше си имат готово

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от graceless
    вижте т'ва явно никой от нас не го е чувал аз просто ммного се изненадах http://vbox7.com/play:7f9fd335
    абе вие нормални ли сте,как ще е вярно...глупости са тва
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

да глупости са не е вярно туй

Град
    SunCity
    ето още една нова снимка от New Moon

Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!

Супер е

Това че Кристен е бременна са глупости. Тя ходи с Майкъл Ангарано/двамата играят заедно в Speak/. Бтв даже Майкъл бил в близки отношения с Робърт и не бил ревнувал Кристен.

Ааа някой вчера чете ли статията в Хай Клуб. Роб ги въртял три И в това списание почнаха да пишат глупости
    Над равноширнатия път
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Град
    ....in the rain...
    ооо снимката е много якааааа

Това че Кристен е бременна са глупости. Тя ходи с Майкъл Ангарано/двамата играят заедно в Speak/. Бтв даже Майкъл бил в близки отношения с Робърт и не бил ревнувал Кристен.

Ааа някой вчера чете ли статията в Хай Клуб. Роб ги въртял три И в това списание почнаха да пишат глупости
    Хай-клуб Браво,Мраво са много тъпи никога не ги чета.Аз чета сериозне списания

Аз съм доволна от Браво Пишат интересни, нови и ВЕРНИ неща.
    Над равноширнатия път
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Град
    ....in the rain...
    абе тая тема що замря

Аз съм доволна от Браво Пишат интересни, нови и ВЕРНИ неща.
    И аз съм доволна от Браво
    Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]

Аз пък си вземам Хай Клуб, защото там плакатите са по-хубави

Аз пък такива списания не си купувам,няма смисъл от тях.

Цитирай Първоначално написано от sexy___girl
    Аз пък си вземам Хай Клуб, защото там плакатите са по-хубави
    Плакатите им не струват..оня от 6 части с Робърт беше с ужасно качество.Т'ва е тъпо клюкарско списание-чуят нещо и веднага го напишат..и как му викат на Робърт-Роби,Робчо,Пати,Роб Патз.. отврат,те да не са му най-добрите приятели

ОМГ,аз си купувам само Уикенд,той не може да се мери с хай-май-заек и други подобни Там са верни нещата,в тия тийн лиготии имат много правописни грешки ако сте забелязали един брой на Хай-клуб има НАЙ-МАЛКО 3 правописни.Не вярвам да е от печата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си