Цитирай Първоначално написано от Linns
Цитирай Първоначално написано от lipstik
Цитирай Първоначално написано от Linns
Тъпо име, но какво да се прави.. И стига сте се оплаквали знаете ли колко пари са дали те за тоя филм!? Искате да гледате първата прожекция пък се оплаквате.. При нас ще е над 10, вие за някви си 12 лева се отказвате да го гледате, 'баси феновете..
За какво да давам 12 лв за филм,като мога да го гледам за 6 или пък безплатно .Пък и това го правят да печели киното.Много мразя ей така като чакам някой филм и да му сложат някаква друга цена.....
За тези 12 лв ще си отида на два филма и ще ми е по-добре така.

Какъв фен си ти щом не осъзнаваш разликата в това да видиш първата прожекция или да го гледаш след като излезе в нета? Много по-специално е, и къде са 6 лева там са и 12, бахти ОГРОМНАТА разлика..
Не можеш да определяш кой е фен и кой не е,по това колко пари може да даде за нещото,което харесва...Има хора,които не могат да си позволят да отидат за 6лв на кино,какво остава за 12.И те какво,не може да са фенове,защото нямат излишни пари за да отидат на киното ли?
Пък не виждам смисъл,защот трябва да се прецакваш с 6 лв.Аз и 20 мога да дам,но не мисля,че е разумно...