- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Здрач
Тъпо име, но какво да се прави.. И стига сте се оплаквали знаете ли колко пари са дали те за тоя филм!? Искате да гледате първата прожекция пък се оплаквате.. При нас ще е над 10, вие за някви си 12 лева се отказвате да го гледате, 'баси феновете..
Какво значение има дали ще е Здрач 2:Новолуние или само Новолуние...само кусури намирате
Ето го и дългоочакваният списък с песни, които ще бъдат включени към саунтрака на "Новолуние":
1. DEATH CAB FOR CUTIE – MEET ME ON THE EQUINOX
2. BAND OF SKULLS – FRIENDS
3. THOM YORKE – HEARING DAMAGE
4. LYKKE LI – POSSIBILITY
5. THE KILLERS – A WHITE DEMON LOVE SONG
6. ANYA MARINA – SATELLITE HEART
7. MUSE – I BELONG TO YOU (NEW MOON)
8. BON IVER & ST. VINCENT – ROSYLN
9. BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB – DONE ALL WRONG
10. HURRICANE BELLS – MONSTERS
11. SEA WOLF – THE VIOLET HOUR
12. OK GO – SHOOTING THE MOON
13. GRIZZLY BEAR – SLOW LIFE
14. EDITORS – NO SOUND BUT THE WIND
15. ALEXANDRE DESPLAT – NEW MOON (THE MEADOW)
![]()
![]()
![]()
ПС: От разговора на Крис Уайтс с Muse се разбира, че режисьорът иска за саунтрака песни, които са специално направени за "Новолуние". Затова и Muse са се съгласили да преработят една от песните си, "I Belong to You", специално за филма![]()
излязоха и мн снимки от Новолуние
![]()
![]()
http://www.twilightbg.com/gallery/th...php?album=1023
![]()
![]()
![]()
Не ми хлопа дъската, а цялата шибана къща!![]()
Първоначално написано от lipstik
Какъв фен си ти щом не осъзнаваш разликата в това да видиш първата прожекция или да го гледаш след като излезе в нета? Много по-специално е, и къде са 6 лева там са и 12, бахти ОГРОМНАТА разлика..![]()
абе в саундтрака нямаше ли да ббъде и песента на Кели Кларксън![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
еми за някои хора си има разлика. Какъв е смисъла да дам 6 лв напразно. Не всички имаме достатъчно пари та да ги хвърляме на ляво и на дясно. Аз ще отида на кино, но ще дам 4 или 6лв. И съм фенка да, това че не крещя "I LOVE ROBERT!" навсякъде и това че не пиша в темата толкова често, не ме прави по-малко фен от вас, които ще дадете 12 лв. Много тъпа логика имаш.Първоначално написано от Linns
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Не можеш да определяш кой е фен и кой не е,по това колко пари може да даде за нещото,което харесва...Има хора,които не могат да си позволят да отидат за 6лв на кино,какво остава за 12.И те какво,не може да са фенове,защото нямат излишни пари за да отидат на киното ли?Първоначално написано от Linns
Пък не виждам смисъл,защот трябва да се прецакваш с 6 лв.Аз и 20 мога да дам,но не мисля,че е разумно...
Божеее, има хора дето дават над 1000 лева за да ги видят на живо вие тука за някви си 12 лева се хващате за главата..![]()
![]()
ех ама и вие намерихте за какво да спорите![]()
няма ли някой да ми отговори на въпросаааа![]()
![]()
Стига сте се карали. Има хора, които няма къде да гледат филма нито за 6, нито за 12, нито за 20 лв.![]()
оф жената- луда фенка си направила труда да напише песен то остава сега да не и използват песента, баси ебавкатаПървоначално написано от lovey0u
![]()
По-рано този месец бяха пуснати слухове, че песента на Кели Clarkson "Did You" ще бъде саундтрак на New Moon (Новолуние). Тези слухове се оказаха фалшиви . В това интервю младата, талантлива певица говори за новата си песен, която е вдъхновена от романа New Moon (Новолуние) .Парчето ще се казва "Empty As I Am" и се надяваме, че ще бъде поредният хит на Kelly, а също така и саундтрак на дългоочаквания втори филм от Twilight saga.Сега изглежда е възможно Kelly Clarkson да заеме мястото на Paramore.
данооСега изглежда е възможно Kelly Clarkson да заеме мястото на Paramore.мерси за инфото
![]()
Даноооо,че Paramore не мога да ги понясям....
Аз пък мисля че песента е тъпа само едно и също се повтаря като някое техно НЕ ме кефи и не мисля че трябва да изести Paramore щото не можетe да отречете 4е Decode e мн по хубаба от тая на Kelly и мисля че имат повече място в саунтрака отколкото Kelly !
на мен на Кели повече ми харесва мелодията, текста ми е някъв скучен, ама е якамелодията би звучала много по - добре на някоя тъжна сцена от филма, например когато Едуард изоставя Бела (за което се пее и в песента де
) иии да много по- добре от колкото някоя на Paramore, те за тва и са на надписите де
![]()
[vbox7]http://vbox7.com/play:18bd812c[/vbox7]
Лично аз много я харесвам..![]()
Искам да попитам някой, който е от София дали знае кога ще е премиерата на Новолуние в Мол-а..? Чудя се дали ще е на 20-ти когато е световната премиера или на 21-ви, защото чух нещо такова, че щяла да бъде тогава.. Ако някой знае със сигурност да каже..![]()
ахах ,те са хубави . ама бахти и скъпите ,никога няма да дам толкова пари за тетредкаПървоначално написано от unicorn_f
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
аз пък имам само 1 ама Кристен е супер озъбена и се изкушавам да и направя черен зъб![]()
![]()
Първоначално написано от PurpleDream
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Жалко, че не ми тряят тетрадки..![]()
Ама като се знам каква съм ако ги скивам ще взема да си купя въпреки, че не са ми нужни..![]()