- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Фен тема - Здрач
хаха добро е клипчето, ама само в началото![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ето и 12та част - http://twifun.wordpress.com/2010/01/21/funny-part-12/
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
попринцип втората книга е такава мудна а филма са го направили още по муден само някой сцени с върколаците бяха яки и пак че ги направиха малко по големи като видях първия трейлър с вълчетата бяха некви дребни добре че ги направиха по големи иначе филма щеше да е пълен провал сега не е чак толкова пълен но пак си е провалПървоначално написано от prettytweety
имам мнооооооооого високи очаквания за Затъмнението книгата много ми хареса дано и с филма да е така
![]()
според мен 3та книга е най - тъпа, щеше да е много по - добре, ако я нямаше...
ООО не! Важното е да има нещо за четене,така или иначе всички се бяха зарибили вече от първите 2 книги,та прочетоха и 3тата с големи очаквания..Първоначално написано от PurpleDream
Лично аз първата книга прочетох за 3 дни,втората за 4,а третата за месец и нещо.. Желанието беше на нула..
![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Първоначално написано от SoStarstruck
-Бела, спри да се цупиш.
-Ми аз друго не могааа.
![]()
![]()
![]()
То направо всякооо изречение ми беше адски смешно,трябва да цитирам цялата пародия..Първоначално написано от lovey0u
![]()
![]()
-Много сладка двойка сте.
-Да бе да!
-Едуард,не ме дразни!!![]()
![]()
![]()
![]()
Що бее,сладурско е ..![]()
![]()
![]()
нямам думииии![]()
![]()
![]()
![]()
немога да спра да се смея с това клипче
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
To see a world in a grain of sand
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand
And eternity in an hour.
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
не мислите ли, че е време за вол.2 ?![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
^^Няма да е зле,да.![]()
нека аз, нека аз![]()