.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Здрач/Twilight

Някой гледал ли е филма? Втора част ще има ли? Харесва ли ви??
    Angry Blonde

съжалявам че пуснах темата ама ен видях другата
    Angry Blonde

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Филма е страхотен!!! Снощи го гледах, днес пак. Невероятен. Първо си мислих че ще е някой тъп и малко с резерви го изтеглих , но сега определено не съжалявам! До колкото чух / прочетох имало 4 части, дори и 5 но не била издадена още (петата била за това как са се запознали, но от гледна точка на Едуарт) иии нз страхотен е!! Първо като прочетох че можел да засенчи и Хари Потър не повярвах обаче.. май ми харесва малко повече Иначе следващия път за втората част мисля да отида на кино.. и без това никога не съм ходила, а и било по внушително а според трети най -добре било да се прочете книгата, но аз това не мога да разбера в смисъл нямам нищо против четенето на книги, напротив, но си мисля че на филм е по интересно.. и мисля д ане чета втората част , за да не си разваля "кефа" от гледането щото вече ще знам кво е станало.. но иначе втората част я има вече по книжарниците, но не знам кога ще излезе и по кината ще чакам СТРАХОТЕН Е !

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    Филма е страхотен!!! Снощи го гледах, днес пак. Невероятен. Първо си мислих че ще е някой тъп и малко с резерви го изтеглих , но сега определено не съжалявам! До колкото чух / прочетох имало 4 части, дори и 5 но не била издадена още (петата била за това как са се запознали, но от гледна точка на Едуарт) иии нз страхотен е!! Първо като прочетох че можел да засенчи и Хари Потър не повярвах обаче.. май ми харесва малко повече Иначе следващия път за втората част мисля да отида на кино.. и без това никога не съм ходила, а и било по внушително а според трети най -добре било да се прочете книгата, но аз това не мога да разбера в смисъл нямам нищо против четенето на книги, напротив, но си мисля че на филм е по интересно.. и мисля д ане чета втората част , за да не си разваля "кефа" от гледането щото вече ще знам кво е станало.. но иначе втората част я има вече по книжарниците, но не знам кога ще излезе и по кината ще чакам СТРАХОТЕН Е !
    аз праа така: 1чета книгата 2гледам филма или пропускам книгата
    Angry Blonde

Град
    Bucharest, Romania
    ама вече като си прочел/а книгата и като знаеш кво ще стане не се ли губи магията на филма????????????????????? макар че според тия дет са я чели някои неща са ги били пропуснали във филма...и книгата била по яка.. ако си я чел/а и си гледал/а филма наистина ли книгата е по - добра

Cruel Intentions

ама вече като си прочел/а книгата и като знаеш кво ще стане не се ли губи магията на филма????????????????????? макар че според тия дет са я чели някои неща са ги били пропуснали във филма...и книгата била по яка.. ако си я чел/а и си гледал/а филма наистина ли книгата е по - добра
    ами във филма се пропускат някои неща и аз мн се дразня
    Angry Blonde

Голям фен Аватара на TrustNobody
    Филма става.КНИГА > филм
    we are rockstars.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    магията на книгата ВИНАГИ е по-голяма от колкото във филма!

Да, филмът е супер, книгата също, ама ще спрете ли да правите едни и същи теми?..
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Град
    Пловдив
    Книгата е много по-хубава от филма. Иначе и двете са уникални

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Смятам да го гледам след малко..

Филма е страхотен!!! Снощи го гледах, днес пак. Невероятен.
    Абе нещо не ми седи добре това...невероятен...Вии пък малко вкус вкарайте бе...Филмът може да е бил хубав,добър или пък с яки моменти,но чак пък невероятен.
    Аз го гледах наскоро и да имаше яки моменти,обаче цялата работа беше супер провлачена и накрая свърши много тъпо. Главните герои ми бяха адски антипатични...като външност ставаха обаче тая Бела ми беше някъква супер безхарактерна и никаква психологическа сложност и едвам и се вадеха думите от устата.Единственото,което може да се каже за нея,че е просто...там.Едуард беше същия,отново безхарактерност и твърде мн ефекти по тялото му...и тия двамата едвам се познаваха и почнаха да се кълнат във вечна любов. Единствения герой,който ставаше според мен беше онзи Джейкъб >_> И по дяволите защо първата им целувка беше в стаята на Бела , а не на онзи якия момент в гората...

Град
    Силистра
    офф ай спрете се бе..всяка втора тема за Здрач..ее..добре знаем колко е хубав филма..не може ли да спрете да пишете едно и също..толкова много теми..там пишете кво сте тръгнали да прайте нови банални теми и да обеснявате колко е хубав филма..ем филма не е толкова въздействащ колкото книгите...
    Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!

Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от NaughtyOne
    Абе нещо не ми седи добре това...невероятен...Вии пък малко вкус вкарайте бе...Филмът може да е бил хубав,добър или пък с яки моменти,но чак пък невероятен.
    Аз го гледах наскоро и да имаше яки моменти,обаче цялата работа беше супер провлачена и накрая свърши много тъпо. Главните герои ми бяха адски антипатични...като външност ставаха обаче тая Бела ми беше някъква супер безхарактерна и никаква психологическа сложност и едвам и се вадеха думите от устата.Единственото,което може да се каже за нея,че е просто...там.Едуард беше същия,отново безхарактерност и твърде мн ефекти по тялото му...и тия двамата едвам се познаваха и почнаха да се кълнат във вечна любов. Единствения герой,който ставаше според мен беше онзи Джейкъб >_> И по дяволите защо първата им целувка беше в стаята на Бела , а не на онзи якия момент в гората...
    ami razli4ni vkusove na men naistina mi haresa :P

Cruel Intentions

Аз Здрач не съм я чела още, но ще дам пример с Хари Потър...чела съм всички книги и дори препрочитам, гледала съм всички излезли филми не питай по колко пъти И пак ми е интересно. Не се губи магията според мен.
    A.D.I.D.A.S.

Град
    Shinigamiville
    Цитирай Първоначално написано от NaughtyOne
    Джейк рлз мамка му
    На мен любимия ми е Джейк
    бте има 4 книги ... логиччно да има 4-ри филма... обааче да първо гледайте за теми ... аз съм вманиачена по здрач ама и на мен ми бъркат в здравето 50 теми за здрач...

Филма е прекрасен. Много ми хареса и с нетърпение чакам да излезе и New Moon Амм нещо разбрах, че някъде в нета ги имало преведени книгите.. може ли някой да даде линк
    Можеш да си купиш с дълги крака,
    можеш да си купиш с руса коса.
    Всичките са твои - от Варна до Бургас,
    тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??

Голям фен Аватара на TrustNobody
    ^ абе вие нямате ли гугъл?!
    we are rockstars.

Град
    Силистра
    Цитирай Първоначално написано от TrustNobody
    ^ абе вие нямате ли гугъл?!
    ееееее прекалено трудно е за тях..
    Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от citygirl
    Филма е прекрасен. Много ми хареса и с нетърпение чакам да излезе и New Moon Амм нещо разбрах, че някъде в нета ги имало преведени книгите.. може ли някой да даде линк
    http://bgtwilight.com/?p=249
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    уникален филм.... и героите са още по уникални,..особено Едуард
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Еми какво да кажа.Филм.
    Вярно - емоционален е.За това толкова го харесват младите дами.
    Прочетете книгите.Книгата винаги е повече от филма.

Голям фен Аватара на unicorn_f
    аз днех гледах филма,защото много хора ми го препоръчаха и наистина се оказа че е страхотен
    а сега мисля да си изтегля и книгите и да ги прочета и тях
    а за това дали ще засенчи ХП -не мисля че трябва изобщщо да се говори за това защото филмите не са в еднаква категория за да се спори за тях... и двете неща ми харесват,но са напълно различни и не мисля че трябва да се спори по този въпрос

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Цитирай Първоначално написано от citygirl
    http://bgtwilight.com/?p=249

Благодаря ти много !
    Можеш да си купиш с дълги крака,
    можеш да си купиш с руса коса.
    Всичките са твои - от Варна до Бургас,
    тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си