.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Xora pyrwo izwinete che pisha na angl..ama mi se razwali neshty ezika.. Ami filma e syper!knigite neznam chesno kazano predpochitam knigata otkolkoto da q cheta na kompa nz.. gybi mi se neshty... moje bi towa da q dyrja w racete si i da ysesshtam chee cheta da ne se razseiwam ot skaipowe i t.n. amii towa e ot men!
    Takawa sum ,, ne summ ideaLna.. taka summ emociionaLnaa.. taka suum. .. ne see promenqqm .. za dryyga niikoga ne see zamenqmm ,, ;xx

Абе на вас не ви ли писна?... Четох и четирите книги, интересни са, но не са нищо кой знае какво.. А филма не струва..

Супер фен Аватара на gabi_94
    Много ми харесаха 4те книги, четох ги в интернет и то само за две седмици и 4те ги прочетох, направо съм горда от себе си, като се има предвид колко са дебели книгите. Иначе и филма ми хареса, определено се усещаше магията и във филма. Определено, от началото мислех че е просто поредната модна мания да четеш книгите и да гледаш филма, но след като изгледах филма, толкова се вманиячих че започнах веднага да чета книгите.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    уникален филм.... и героите са още по уникални,..особено Едуард
    Определено
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

е хареса ми...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

еми днес си купих NEW MOON и сега я чета ... тийнейджерка съм се пак и не се бях видяла до сега да чета книга ... вида на книга с дебели корици и около 500 страници ме ужасяваше , а НОВОЛУНИЕ .. я купих с удоволствие ...Вероятно съм впечетлена доста , че чак се увличам , но силлно се надявам да не се разочеровам за напред като прочета и другите книги .. имайки си на предвид , че това лято излиза филма на НОВОЛУНИЕ искам за първи път да направя разликата между прочетено и гледано ..... Twilight не е за всеки .. така като гледам .. първата ми умисъл беше , че ще е тъп и леко страшен .. но се оказа нещо твърде истинско ... нещо свързано с ЛЮБОВ която не е секс и сички други неща над които младото поколение се фокосира , а духовна любов ! НА мен ми харесва , който не го харесва - анти-темата си я знае къде е .. а пресилените коментари за главния герой - Да вярно някой много зеха да се лигавят покрай него !! PEACE

Вторият филм илиза на 18ти ноември във Франция, на 19ти в Австралия, след това в другите страни. В България.. около тези дати пак ще бъде.
    Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris

Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    Смятам да го гледам след малко..

Гладах го, не ме впечетли, както го хвалеха всички колко е "невероятен" и "прекрасен"...Нищо особено.
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want
    Is what you wa-wa-want...

Книгата е много по добра от филма
    Иначе идеята е добра

Повече от фен
    Град
    плд
    mn gotin film ama naistina si e viarno 4e knigata e mn mn po DOBRA ot filma :P ina4e zamisulut si go biva (smusul samata istoriika) az v na4aloto si vikam kakvi sa ti gluposti za vampiri no posle dosta mi haresa
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си