- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дружба pursuit!
Не съм и очаквал некъв педал дето си пуска снимки на устните като некое пиче, устните да ме разбере!Първоначално написано от FockidyFockFock
Малък ти мълчи, щото до преди 2 месеца само хранеше форума а сега като те гледам не можеш да живееш без него а пък и си напълни скайпа доволно!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Е това последното за скайпа него зацепихили много ми се спи или нещо гнило има тука
![]()
Той си знае ...Първоначално написано от Jesus
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Абе я да те питам нещо ? 90% от бившите руски страни се бутат да докажат че са българи, а ти дето си българин искаш да се докажеш като ливанецС какво толкова те отврати България ?
Нежен, аз и сега си го храня. Както виждаш не съм седнал да пиша сериозни теми и постове. Сране на воля.
Относно скайпа, теб кво те интересува дали съм си го напълнил. Явно съм интересен на някой, за разлика от теб. Аре млъквай и трай, моля ти се.
Ако имаш да ми казваш нещо, не е тук мястото.
Говориш ей така, колкото да не зАспиш. Дори не знаеш защо съм го направил, ама нищо, продължавай да бъдеш все така жалък. Поне в това те бива.Първоначално написано от InitialD
[/quote]
Няма да ти го казвам никъде ... просто няма да се видим, че да ти го казвам!Първоначално написано от StayFly
Иисус ... отвращава ме с много неща .. но не там е проблема ! Проблема е в това, че много хора от форума доказаха какви расисти са с това, че се хващат само за смесеният ми произход!Заради такива като тях, които хранят от Германия или се правят на патриоти по стадионите използвайки фашистки символи ... България ще продължава да потъва ... дори по - бързо от Ливан , в който все пак хората са се сплотили макар и по религиозна принадлежност! Тук хората не се сплотяват по никакъв ... всички са просто познати удрящи се в гърдите крещейки "Булгар, булгар!"
Ясно мерси за отговораОбаче това е лошото все повече се отказват от това че са българи
Откога да си националист е нещо лошо ?
Първоначално написано от InitialD
![]()
![]()
ако те чуе някой от ваще какво говориш ще ти строши главата.
Така е най- лесно нали. Обръщаш гръб на приятелите си и малко по- малко оставаш сам. Пак ти казвам излез от филма, живей си живота и не се занимавай с глупости.Първоначално написано от InitialD
Сам срещу всички!Първоначално написано от StayFly
Пак ще го напиша и го разшифровай!
Lord protect me from my friends ... my enemies I can handle!
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
... или просто не ми е приятел!?
пълни дивотии.Първоначално написано от InitialD
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
+1Първоначално написано от SofiaRegularCunt
от дружба съм![]()
ДилърС + УшевС = ВНЛ
Много си тъп и почваш ме дразниш. Сериозно!Първоначално написано от InitialD
Поне не се крий като мишка и ми ги кажи тия работи в очите.
Първоначално написано от Decu
![]()
+1 и аз съм от там