- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как прекарахте 8-март
Е момичета разкажете как прекарахте 8-март какво получихте или пък какво си подарихте вие!!!
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Миии снощи ме събудиха в 2 часа за да ходим на диско с една стара компанияОтидохме,забавлявахме се
Бяхме две момичета и на двете ни подариха по един букет от рози и едно плюшено мече
Глезиха ни
Цяла вечер ни поздравяваха с песнички тва-онова
Абее общо взето си прекарах супер
После към 10 сутринта излязох с няколко момичета от моя клас да се почерпим по един джин с тоник (все пак рано сутринта беше кофти да обърнем на нещо по-силно
).Лично собственика на заведението ни донесе поръчката
На сламките имахме по една картичка,с пожелание.Като отидох да платя тоя ми каза,че днес е празник и не ни взе парите
Стана ми малко неловко
Ама к'во да се прави
![]()
Мислех довечера да ходя на едно женско парти с тия от класа ми ама се отказах,защото съм изморена![]()
Абеее като цяло си изкарах страхотно![]()
То май още не е свършил деня![]()
Stay up all night with the stars *
и кво от това ???Първоначално написано от LittlePrincess
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
чакаай ся тъкмо са глася да излизам....аи вечерта щи драсна пак ти кажа
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Zabavno vesel den....Nakraq izlqzah s maika mi puk nie vzehme che se skarahme dosta losho.Inache hubav den....
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Ми станах, подарих на мама едно много хубаво цветеее... После ядох, решавах задачи, учих си грамар-а по английски... писах по немски... и сега си седя на компютъраЗабавно като цяло
![]()
![]()
еlsy![]()
ami razxodixme se s priqteli izvan grada bqxme na kafence posle polu4ix pozdravleniq ot nqkoi po vajni za mene maje drygite ne gi broqi sega ve4erta kakvoto doide
:P
Тъпо, ден като ден...
Иначе подарих на майка ми подарък и тя много се зарадва![]()
Аз нищо не съм получила и такам![]()
nicolepcd
хахаа аз пък бях с гаджето ми,но беше малко тъпо,защото на тва ужасно време освен да се забиеш в някое кафе нищо друго не може,но все пак бях с него и се чувствах страхото![]()
Първоначално написано от 3oPuTy
Блазе ти.... аз пък цял ден стоя в нас и цъкам на компа, защото съм болна а момчето, което "уж ме обича"....спи...
ами че супер си мина деня ми....!!! подариха ми цветенцеебях си на кфе с моя... абе всичко си мина добре
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Емиии ..... как с майка ми и баща ми на шопинг, купих си дрехи /пак отново хаха та да се успокоя, че не съм с приятелят си/ и след това 2 пъти на кафе =)))) Това беше =) Подаръци не получиш.Едвам изпросих, честито от приятелят си. . а бе тъпа работа.
Ден като всички други
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Видяхме се днес, донесе ми един нарцис, гушкахме се и гледахме филм в леглото. Аз често поглеждах нарциса - много е красив. И помни любимото ми цвете![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от evelinka1122
Наядох се като свиня![]()
еми супер-станах рано,получих и подарих подаръци.После по случай празника бях на олимпиада по биология,ама квесторките бяха супер печените мацки и адски помагахаЗавърших вечерта на кафенце с най-добрата приятелка,с по едно коктейлче и свещи хаха..
Абе като цяло денят ми беше страхотен
екстра си прекарах от 11 до 18 пред тв-то гледах Приятелиа и отново без подаръци и тн ..ма нмз
![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
ходих на урок по математика,после се опитах да у4а ама се зазяпах в някакъв филм,после си поплаках малко за бившия...и ся 4акам да се сготви яденето
I can't stop myself from loving you <3
спах до обед и после се обадих на моето момче*само да видя как е*
и хм.. после ядоох, гледах един филм до половината, после си пуснах и изгледах друг![]()
по пощата получих кулет..хм вътре имаше разни дрешки (за лятото), малко козметика, една голяма плюшена мечка и картичка за бързо оздравяване (болнааа съм) .. (аа всичко това ми беше изпратено от гаджето)
и така... сега ми се спи и май ще си лягам..
абе добър ден като цяло
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Бях на 1-ва среща. Невероятна жена. Дори нищо да не се получи между нас, тази вечер няма да я забравя.
PS: Дано не се сърди за похабения маникюр, но при боулинга има и такива неща.