- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По раноо..
Подрани ми цикъла...има ли такъв признак на цветна бременност?Или само с простотии се занимавам ?![]()
![]()
Е колко по-рано ти е дошло,че си мислиш подобни неща?!
А и до колкото знам при цветната бременност цикъла си идва редовно,но има по-малко кръв и цвета е по-различен от нормалния за момичето.
Спокойно!!!Нищо ти нямаНай-вероятно се дължи на смяната на климата
Или се бъркаш за датата,защото миналия месец имаше 28 дни
![]()
миналия месец ми дойде на 14ТИ А СЕГА СМЕ 11 тва са 25-6 дни ако не се бъркамПървоначално написано от 3oPuTy
Отговорих ти на ЛС![]()
Цветната бременност е рядко срещана .. Нищо ти няма , че ти е подранил няколко дена![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Нищо ти няма.![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
БЛАГОДАРЯ ВИ
цветната бременност е най срещана при жени които вече са били бременни 1 или повече пъти така че това е последното за което трябва да си мислите при някакви нередности!
Първоначално написано от DeadSilenceF
Много ми хареса последното ти изречение![]()
Иначе не знам как да ти помогна,не съм наясно с тоя цикъл.На мен ми идва от дъжд на вятър,за това и не съм много компетентна в това отношение![]()
цветната бременност е рядко срещана...в повечето случаи се появява при жени правили аборт!
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
напротив проявява се при жени който вече са раждали ..!Първоначално написано от rubi
А и щом ти е подранило не мисля,че има за какво да се притесняваш.. особено ако е подранило с 2-3 дни.. напълно норомално си е,пък и при този променлив климът нищо не ме учудва
Първоначално написано от Rofl4e
Ако й закъснява тогава да се претиснява,а не сега![]()
не си права...не оспорвам че се появява и при тях..но не само!!!Първоначално написано от Rofl4e
поне така съм чела в учебника по билогия.. щом ти се имаш за по умна от авторите му ок..Първоначално написано от rubi
![]()
не знам в кой учебник си го чела това...но аз съм учила биология за медицинска академия!не претендирам че съм по умна от автори на учебници!Първоначално написано от Rofl4e
просто изказвам мнение!!!
учебник по биология за 8 калс.. (незнам на кое издателство е )Първоначално написано от rubi
цветната бременност се наблюдава при много нисък процент жени,но задължително се наблюдава и промяна в цикъла-като количество,болка и прочие,това,че и е дошло по рано няма нищо общо с цветната бременност.
'Това е краткотрайно и оскъдно менструалноподобно кръвотечение, появяващо се понякога през първите 2-3 месеца на бременността в дните, когато нормално би трябвало да идва мензисът.
Трябва веднага да се каже, че една добре осведомена жена може да отличи това кървене от истинската менструация по това, че е много по-оскъдно, по-краткотрайно и ако има съмнение за бременност, не бива да се отлага консултация с лекар.'
Нищо не пречи да ти идва с 2-3 дена по рано.Аз вече от доста години съм така.Идва ми на 24-25-я ден.Няма проблем.Цикъла може да се промени дори и от климатичните условия.не се притеснявай.