.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца

Лунна диета

Някой опитвал ли е лунната диета и знаете ли дали помага??Тая вечер е пълнолуние и мисля да карам утре целия ден само на течности
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    3 пъти я правих

губи се само вода тъпо е пак и на мене ми прималява направо нямавм никакви сили и ми причирняваа
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    абе то се следи часа в който почва виж в нета не само самия ден
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Провери от колко до колко часа е, защото си има определени часове. Всъщност днес е такъв ден. За да има резултат от тази диета (и не само) трябва постоянство. Аз много рядко успявам да изкарам цял ден, все когато е лунен ден на мен ми идва апетита

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Ами то беше вчера: от 4 и нещо сутринта до тази сутрин. Аз бях вчера на такава диета и успях! Цял ден не хапнах нищо. Много съм горда от себе си. Пих много течности: вода, чай с мед, сокове и се издържа! Заедно с една стабилна разходка съм свалила 1 кг и половина. Но аз не до направих, за да отслабна, а просто да изчистя малко организма си.

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от butty
    Ами то беше вчера: от 4 и нещо сутринта до тази сутрин. Аз бях вчера на такава диета и успях! Цял ден не хапнах нищо. Много съм горда от себе си. Пих много течности: вода, чай с мед, сокове и се издържа! Заедно с една стабилна разходка съм свалила 1 кг и половина. Но аз не до направих, за да отслабна, а просто да изчистя малко организма си.
    и аз я правех за пречистване и се чувствах доста добре
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Infinity
    http://news.fashion.bg/article/1607/...on-phases-2009
    тук има доста подбробно описание,също видях,че следващият подходящ път за тази диета е
    18 Март 2009 - 19:48 - последна четвърт
    и мисля да пробвам
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    за пречистване е добра наистина... само че аз когато реших да я практикувам.. след това или ми се повръщааше от глад и не можех да хапна нищо... или можех да изям.... храна колкото ям за два дни... честно казано бих я препоръчала за пречисване примерно 2 пъти в месеца да си поглдуваш не всяка седмица както е по принцип...

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Абсолютна съгласна! По-добре веднъж-два пъти в месеца, отколкото по-често. След като я приключих, се чувствах доста добре!

Супер фен Аватара на galu6a
    кажете какъв беше резултата ???
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Ми аз миналия месец я почнах ама не от началото аа от последните два пъти.Правих ги двата пъти и двата издържах, сега тоя месец вече два пъти съм я правила и имам още 2 пъти.Ефект още незнам дали има, но пък не мога да кажа и дали ще има, защото аз от 4 дена почти не ям и ефект ако има няма дас е знае от кое ще е.

Цитирай Първоначално написано от galu6a
    кажете какъв беше резултата ???
    По принцип е до някъде - 2 кг резултата, но то това е вода. Ако след самото пречистване, не се продължи я на салатки и месо, я на плодове ... нищо няма да се свали

Аз си намерих друг начин за пречистване Последно папане за деня - до 7 ии тъй като лягам към 12-1 до тогава се наливам с водичка иии всичко от деня се пречиства

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си