.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Харесвам бившия на най-добрата ми приятелка

Problemut e sledniq:
    mislq 4e xaresvam biv6eto gadje na nai dobrata mi priqtelka.
    Nikoga ne sum vijdala, kamo li razgovarqla s tolkova nejno i sladko mom4e. Ama problemut e 4e nz kak da i kaja!

PS: Sorry 4e pi6a taka ama nqmam fonetic
    I o6te ne6to xorata koito mislqt 4e tuk e mqsto za obidi prosto da znaqt 4e nqma da polu4at iskanoto vnimanie!!!

Moderated by slun4ice
    т.1 от правилника
    Постове на латиница ще бъдат изтривани от 1-ви април
    Je me suis laisee rever
    Quelques nots de piano qui avec mon coeur faisait ehco
    L'echo de l'espoir..
    J'ai ouvert mon coeur
    J'ecoute de la musique, melodie de l'espoir
    de qui j'etais sourd

Държиш ли да и казваш? Според мен е добре първо да я подпиташ това-онова, относно отношението и чувствата й към него.

Град
    Долината На Идиотщината
    Все пак й е бивше гадже,за какво се косиш толкова..

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    kato pishesh taka i az shte ti dam otgovor po sushtiq nachin..

Znachi kato ti e priqtelka, trqbva da ne se pritesnqvash ot nishto i da mojesh prespokoino da i kajesh zashtoto kato priqtelki si spodelqte vsichko (ili ne) ..
    A shtom i e bivsh, tq ne trqbva da napravi nqkakuv problem che go haresvash, vse pak e bivsh - minalo zaminalo..
    A za tova che ne si govorila sus takova "nejnooo i sladkooo momche" se stegni, i vzemi neshtata v svoi ruce, zashtoto ako go iskash trqbva da deistvash.. inache sam nqma da doide pri teb..

Uspeh.

P.P. Kato nqmash phonetic ima Кирилизатор ( http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php )

Ами поговори първо с нея,разбери какви са чувставата и и тогава реши какво да правиш.
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ние момичетата май си имаме едно неказано правило.
    Никой да не ходи с бившите на другата

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    pogowori s neq i razberi kakvi sa i 4ustwata kam nego , kakvi sa im otno6eniqta .. i ako preceni6 4e nqma da ti se razsardi ( li4no az ne vijdam povd da se sardi se pak tova e biv6...) uspehh

по-добре спри да го харесваш тва момче щом тя ти е НАЙ-ДОБРА приятелка може да е минало заминало но тя винаги ще има някво чуство към него дори и тя да го е оставила и ще изпита малка ревност и лошо за приятелството ви
    тва е мото мнение
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Град
    В сърцата на хората.
    Ако не се гледат още на кръв,и са си стана ли приятели/познати, не виждам проблем да и кажеш...

Ето ти идеална възможност да разбереш дали наистина ти е толкова добра приятелка. Ако Е, то тогава няма да ти направи никакъв проблем, защото би било супер егоистично да ти прави драми, при условие, че не ходат вече.

На мен междудругото ми е познато тва. Ходех с една мацка, скъсахме, после супер много се сбилжихме с най-добрата й приятелка, но тя не искаше да стигаме до нещо по-сериозно, за да не се обидела тая дето първо ходех с нея.
    Подай ръка братле
    и аз ще подам ръка на тебе
    знаеш ли кое е най-голямото бреме на новото време,
    че никой вече не му дреме
    за човека до него
    Живеем самотни в клетката на собственото си его

Ако приятелката ти, се окаже, че все още изпитва някакви чувства към него..., те съветвам да не й го задигаш, нищо, че й е вече бивш.
    Била съм и от двете страни на барикадата иии повярвай, да си на мястото на приятелката ти.... е сигурно едно от най-ужасните неща, което може да разклати силно приятелството ви.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Аз спазвам правилото "Бившия си е бивш ама въпреки това не го пипай!"
    Иначе наистина подразбери дале пък няма някакви чувства към него... Ама все пак не мисля, че е удачна идеята с бившия... Дори и да няма нищо към него може и тя да спазва същото правило и да ти се разсърди
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Не не го пипаи! в момента съм свидетел на една такава драма - две приятелки и един мухльо които ги скара
    Is everybody going crazy?!?

v momenta nai-dobrata mi priqtelka haresva mom4eto koeto az haresvah no ne6tata ne se poluchiha mejdu nas i povqrvai kato gledam kak se svalqt naprao umiram otvutre,makar da kazvam che ne mi puka.Gadno e no izbora si e tvoi :P
    Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
    Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
    Когато спреш да му се пречкаш!

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от sweet_sorcerer
    Ами поговори първо с нея,разбери какви са чувставата и и тогава реши какво да правиш.
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    Shumen
    Ami vse pak i e bivsh...kakvo te pritesnqva?
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Ние момичетата май си имаме едно неказано правило.
    Никой да не ходи с бившите на другата
    Дай да мрем девствени тогава :Р

По темата - в добро настроение съм и няма да те храня авторке. Проблема ти е повече от идиотски.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Аз бих те посъветвала да я подпиташ какви са й чувствата към това момче (ако не знаеш) и ако евентуално няма такива към него да говориш с нея и да й обясниш как стоят нещата. Въпреки, че аз на твое място дори не бих загледала бивш на приятелка... някак си - странно е. А и замисли си, струва ли си да загубиш една приятелка примерно, заради момче?!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Тя може и да ти каже, че няма проблем и че не го харесва вече, но никога не можеш да си сигурна дали това е наистина така Според мен много добре си помисли.. А пък ако са и скъсали скоро - по-добре се откажи
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

..ae stiga... .. stiga veche leki raoti..nishto ne i kazvai na momicheto...nali znaesh ,,Ne stavai putka zaredi putka,, imat takyv izraz myjete....pomisli nad nego i analogichno na nego se zamisli,dali ne e vreme i nie momichetata da pokazvame malko jenska solidarnost? (az samata ne si povqrvah na tova poslednoto,koeto napisah,no mi se shte edin den da stana svidetel na takova sybitie)

.

she si razvalite otnoshteniqta s tvoqta fr , ot lichen opit go zn ..

Аз пък мисля, че по-ограничено мислене от това няма!Не искам да кажа нищо лошо.. просто мнението ми е, че... все пак.. те са имали нещо.. но са имаЛИ!!!Минало време..!Когато е трябвало да бъдат заедно - са били!Сега вече не са.. и не мисля, че тва тряа да те притеснява!И какво като е НАЙ-ДОБРАТА ТИ ПРИЯТЕЛКА!Та нали затова са приятелите.. да се радваме един на друг когато сме добре и когато другия е добре..!Аз ако съм.. просто ще й споделя че го харесвам... и имам намерения да излезна с него или.. да имам нещо по-сериозно!Но не мисля че тряа да се унижаваш... и чак.. да я ПИТАШ... дали ще има нещо против!!!Все пак... - ЗА 1 МОМЧЕ ЛИ Е ТВА ПРИЯТЕЛСТВО...!?

тя ти е най-добрата приятелка, по какъвто начин да го кажеш мисля, че ще те разбере и ако тя няма още чувства към него.. давай, ти си
    Hold me and love me, just want touch you for a minute.. Baby three seconds is in it for my heart to quit it ;]]]

нали и е бивш за кво се притесняваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си