- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е нещастник...
Мерси много за съветите и разбрах, че с него не свършва света. В момента съм с едно друго момче, което дава буквално всичко за мен и ме накара да се чувствам обичана!![]()
Никога няма да забравя тези мигове !
С теб аз се чувствах добре ... !
а тъй !Първоначално написано от biberinka
Джо знае най-добре
Смятам че няма сериозни намерения към теб и ще е най-добре да забравиш за него и да не се унижаваш повече![]()
Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!
Започни да уважаваш себе си.
Малка си още..Ше порастнеш..Поправимо е!
Еми той е нещастник, но тва си е твое мнение.Той едва ли мисли така.Не ми е ясно като знаеш, че нищо няма да излезе защо искаш да "го имаш"?Ти не си го имала, няма и да го имаш очевидно.
не знам дали всички жени са тъпи, но ти определено сиПървоначално написано от aaasdfghjklll
![]()
времето лекуваНе ни се връзвай
![]()
![]()
На тази възраст момчетата само се ебават с момичетата![]()
На забивки сте ?? Боже колко си смотана, забивки![]()
Ти в NBA ли си ма повлекано.Какво очакваш да направиме - да ти кажем колко е лошичък и колко си опнеправдана ли ??Като сама виждаш, че не му пука за теб, щом се разделяте - вината си е твоя.Земи се замисли малко ? При 3-4 пъти какво още правите заедно ?? А колкото до всички мъже са нещастници - Бухаха.Въздухарки.
Първоначално написано от balon4eee
+++11111111111111111111111
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Ти си нещастница, понеже му ходиш по гъза!
Кажи го на баща си, дребна путко!Първоначално написано от aaasdfghjklll
ти мазохистка ли си? достойнството ? къде е ? я го извади от джоба!
толкова гадно ти е правил и ти искаш пак да си с него... няма такива работи.. забравяш го и толкоз....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Такам първо той няма чувства, но ти държиш да си с него, после тръгвате, нещата не вървят ти го зарязваш и после той е нещастник?!
При положение , че ти е било известно че нищо няма да стане .... ти си глупавата в случая. Вземи и ти забрави миналото и продължи напред както е направило момчето![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
играйкате сиоставяй го... само се ебава яко с тебе.
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
otmusti si!!!!![]()
![]()
![]()