- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Живота е гаден бе
И когато ти трябва някой ... се появяват много познати с много съвети как да се справиш сам ... ей така .
A remember back in the days...
В много кофти настроение съм тая вечер![]()
phah
да бе даже на си отговаряш в скайп, когато хората искат да ти помогнатНищо ще ти мине
Нямаш ли нещо под ръка да ти вдигне настроението ?
Според мен ти трябва нова запалка. Дори абоката може да смениш!![]()
Нищо лично човек Тая вечер не отговярам на никой ... дори не гледам кой ми пишеПървоначално написано от Jesus
phah
Просто се смеехме, да правим всичко от сърце, да това умеехмеПървоначално написано от balon4eee
Не се предавайте, останете себе си до края....![]()
Мале. Допуши ми се.![]()
На всака една лъжа кажете и Fuck off and die ! (:
Пуши беНе знам защо ама все в мойте теми на хората им се допушва хах
![]()
phah
ето това винаги ме кара да се чувствам добре![]()
[vbox7]http://vbox7.com/play:7d31aa7d[/vbox7]
'щото идва време, когато всеки ще е буден. Идва време, когато всеки миг ще бъде чуден...Идва време, когато пътят ти ще бъде труден, идва време, когато всеки на другият е нужен.Първоначално написано от balon4eee
Няма с кого. И какво няма.![]()
В случая е черпак и газов котлон.Първоначално написано от EarthShaker
ти си гадна бе
А времето дали лекува времето дали лети?Или само така ми се струвани В спамени заключени за бъдещето миналите дни и нощите в които си танцувах...Първоначално написано от Pliok0019
Еми начи утре![]()
phah
ако беше емо щеше да ти е хит темата за лошото настроение![]()
И когато искам теб, ми даваш само спомени. И когато търся теб, намирам само спомени...Първоначално написано от balon4eee
Хмм...утре?
Dear Lord ... please kill this junkie!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
[b]Ако бах момче заради тая песничка бих те поканила да дръпнем 1 масур ама съм момиченцеПървоначално написано от Pliok0019
![]()
phah
хаха ами аз винаги съм отворена за нови партии особено по такива поводчета тъй че се чувствай поканена![]()
phah
кофти ралта ..
аз поне има на кого да мрънкам![]()
.!.
Ем за сега нямам планове за тва нещо ама може и за се отиде Ти ще ходиш ли ?Първоначално написано от Pliok0019
![]()
phah