- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Живота е гаден бе
Първоначално написано от Pliok0019
Хмммм идея си е ! Ама ще е пълно с некви напушалки деееба!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
И аз бих се самопоканил на евента, тъкмо ще е и форумна среща![]()
Ето на .. събрахме се!Първоначално написано от Pliok0019
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Форумна среща, нея ще е позная лесно: хубаво русо момиче висока към 1 и 70 слабичканоси розетата , обаче теб нз как ще те позная
![]()
Та значи форумна ще правим?Първоначално написано от Jesus
![]()
само че проблема е че нз къде се намира това чудозатова предлагам да се събрем другаде
Като гледам колко стува входа предполагам че пиенето ще е по скъпо
![]()
Да! Стига да намеря с кой да дойда ?!Първоначално написано от Pliok0019
епа с форума ще доидеш, ама оръжието няма да може да си го вземеш![]()
Е аз не мога по-рано.
Ще съм там с приятели.
http://bgmaps.com/map.aspx?sid=98b25...1&initsearch=1
Аз оръжието винаги си го нося ...Първоначално написано от Jesus
![]()
Ми за непълнолетни е до 21.30, затова...
След това май партито продължава.
Ех ако сте с придружител не може ли до по-късно ?
Взе ми думите от клавиатурата!Първоначално написано от Jesus
![]()
Да, но трябва някаква декларация от родителите, която е нотариално заверена...
Иначе афтъра ще го измислим.
Абе или пишете на български или пишете английската дума на английскиче така не можем да се разберем
Абе никаква декларация не искат само показвам личната карта и готово
пп: дайте да се усамотим в мирк или скайп![]()
Не се вкарвайте в никви филми ... това е България ... все ще се намери начин да се пие!!!
е докато има келепир в продажбата и няма опасност да го хванат ще продава и на непълнолетни![]()
гаден е, да!
хайде сега ходи да спиш, на сутринта със сигурност ще ти е по-добре.
а този разговор може и другаде да продължи.
лека вечер![]()