.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам

Романтична вечеря

Нз дали е точно тук мястото, но искам да попитам как си преставяте една романтична вечеря?
    Какви ястия трябва да се поднесат, каква музика, атмосфера?
    Искам да изненадам родителите си, но не съм мн по романтиката....

Град
    В сърцата на хората.
    Раздел "у дома"

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    За ястията специално би трябвало да са някакви които никога не съм вкусвала.
    За другите не знам,особенно след като ще я устроиваш за родителите ти.

Град
    Инкогнито
    Мисля, че самият факт че ти ще сготвиш ще им хареса, според мен пилешко филе с гъби и сметана и бяло вино би било доста добра комбинация Музиката нежна, може да е класическа атмосферата свещички биха свършили работа, ама не от "онези", нещо като афродизиак би свършило добра работа

Голям фен
    Град
    Аз си падам по готвенето, но съм с малко фантазия...ако става въпрос -винаги готвя с рецептурника под ръка

Ммм да направиш изненада за родителите си.. баси якото Ами попитай ги така като на шега каква храна искат да опитат, а никога не са... Ммм не знам къде може да го организираш Може би да подготвиш у вас нещо или пък в някой ресторант Амм според мен ще е хубаво музиката да е бавна и нежна и да има място да танцуват Нещо такова.. ддз
    Можеш да си купиш с дълги крака,
    можеш да си купиш с руса коса.
    Всичките са твои - от Варна до Бургас,
    тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??

Голям фен
    Град
    За танци освен някоя бавна песен, че да са на "една книжка разстояние" др няма да им хареса
    За музиката мисля, че ще се справя, знам каква музика харесват и предпочитат за вечеря...

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ами за музиката си знаеш вече
    Задължително да има бяло вино или шампанско + свещи ама както казаха по-горе - афродизиак...
    За вечеря - нещо, което не е традиционно за вашето семейство, нещо ново, което не са опитвали до сега... Подпитай ги така уж на шега
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Велико Търново
    Ех и аз да си имах такова дете....

Подготви приятна атмосфера.
    Попитай ги какво обичат най-много и на масата сложи много запалени свещи (ще е яко ако всички са под формата на сърца),докато яденето се приготви,можеш да подготвиш и песните,например някоя на Celine Dion...или може да пуснеш някой готин романтичен филм.И последното ,което трябва да направиш е да се изпариш от там незабавно и да ги оставиш да се обичат на спокойствие.
    Руса кукличка

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Според мен пък трябва да сготвиш нещо което и двамата обичат но не ядат често защото ако направиш нещо което не са яли никога и вземе че не им хареса ще се провали всичко.
    Виното също. Най-добре вземи такова каквото си ги виждала по-често да пият.
    Също така мисля че ще е най-добре всичко да е готово ПРЕДИ да се приберат и като си дойдат им казваш "енджой" и ги оставяш насаме. Така изненадата ще е по-голяма и ще е по-въздейстащо.
    За свещи... хммм... гледай да не прекаляваш защото стават инциденти ако забравят да изгасят някоя преди да излязат от стаята.
    Нощни лампи в ъгъла и свещник на масата ще са достатъчни за да създадат атмосфера.
    Идеята за филма след вечеря също е хубава стига да си падат по такива. Можеш примерно да оставиш малки бележки на стратегически места от сорта на "Десерта е в хладилниа" или "Филма вече е в ДВД-плеъра" така че да моат да се оправят сами

Град
    Shumen
    Probvai da im prigotvish spageti .... Predpolagam bi se haresalo + tova mi izglejda mnogo mila i sladko ...
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си