- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Романтична вечеря
За ястията специално би трябвало да са някакви които никога не съм вкусвала.
За другите не знам,особенно след като ще я устроиваш за родителите ти.
Мисля, че самият факт че ти ще сготвиш ще им хареса, според мен пилешко филе с гъби и сметана и бяло вино би било доста добра комбинацияМузиката нежна, може да е класическа
атмосферата свещички биха свършили работа, ама не от "онези", нещо като афродизиак би свършило добра работа
![]()
Ммм да направиш изненада за родителите си.. баси якотоАми попитай ги така като на шега каква храна искат да опитат, а никога не са... Ммм не знам къде може да го организираш
Може би да подготвиш у вас нещо или пък в някой ресторант
Амм според мен ще е хубаво музиката да е бавна и нежна и да има място да танцуват
![]()
Нещо такова.. ддз
![]()
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
Ами за музиката си знаеш вече
Задължително да има бяло вино или шампанско + свещи ама както казаха по-горе - афродизиак...
За вечеря - нещо, което не е традиционно за вашето семейство, нещо ново, което не са опитвали до сега... Подпитай ги така уж на шега![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Ех и аз да си имах такова дете....![]()
Подготви приятна атмосфера.
Попитай ги какво обичат най-много и на масата сложи много запалени свещи (ще е яко ако всички са под формата на сърца),докато яденето се приготви,можеш да подготвиш и песните,например някоя на Celine Dion...или може да пуснеш някой готин романтичен филм.И последното ,което трябва да направиш е да се изпариш от там незабавно и да ги оставиш да се обичат на спокойствие.![]()
Руса кукличка
Според мен пък трябва да сготвиш нещо което и двамата обичат но не ядат често защото ако направиш нещо което не са яли никога и вземе че не им хареса ще се провали всичко.
Виното също. Най-добре вземи такова каквото си ги виждала по-често да пият.
Също така мисля че ще е най-добре всичко да е готово ПРЕДИ да се приберат и като си дойдат им казваш "енджой" и ги оставяш насаме. Така изненадата ще е по-голяма и ще е по-въздейстащо.![]()
За свещи... хммм... гледай да не прекаляваш защото стават инциденти ако забравят да изгасят някоя преди да излязат от стаята.
Нощни лампи в ъгъла и свещник на масата ще са достатъчни за да създадат атмосфера.
Идеята за филма след вечеря също е хубава стига да си падат по такива. Можеш примерно да оставиш малки бележки на стратегически места от сорта на "Десерта е в хладилниа" или "Филма вече е в ДВД-плеъра" така че да моат да се оправят сами![]()
Probvai da im prigotvish spageti ....Predpolagam bi se haresalo + tova mi izglejda mnogo mila i sladko
![]()
![]()
...
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/