- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя?
Ами попринцип трябва да ти пука, че той има връзка, защото е много гадно така. Приятелката му може да е глупава и всякаква, но вземи се постави на нейно място - ако ти имаш дълга връзка с някого и разбереш, че ти кръшка няма да ти е много приятно нали...
Това дали ще късат или не си е вече тяхна работа и там не трябва да се месиш - той сам трябва да прецени какво да направи... Пък и мацката ако има поне малко достойнство до сега трябваше да го е зарязала щото кво е тва отношение ?! Ше я обижда по тоя долен начин и тя ше го търпи...
Аз ако бях нямаше да се занимава с него след като е обвързан ама то това се и до отделния човекСлед като толкова много искаш да го видиш му звънни и започни с някви общи приказки като "Здрасти, знаеш ли кой се обажда? Как си? Кво ново с тебе?" и после го попитай дали иска да излезете... Не е толкова сложно. И без притеснения!
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..