.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Какво да направя?

zdraveite iskam da vi pomolq za syvet.Znachi eto go i problema ako moga taka da go nareka.

Predi 8-9 meseca se zapoznah s edno momche sypsem neochakvano...Beshe lqtoto i s edna moq priqtelka po skoro tq se zapozna s 1 negoov priqtel posle toi doide s oshte obshti priqteli na Joro (taaka se kazva momcheto s koeto moqta priqtelka se haresaha) az syshto mnogo haresyh Iordan.Ot samoto nachalo mi kaza che ima priqtelka ot 2-3 godini zabremenqvala e ot nego ne ne e bil podgotven da stane bashta i tq e napravila abort...kakto i da e....Toi pyrvi napravi stypka kym men i az ne se opylchih....sutrinta koqto se zapoznahme (po skoro noshta to si beshe 3 prez oshta) ta sutrinta kam 7 otidohme dda se razhojdame v 1 gradinka toi az i Milena (priqtelkata mi) togava toi si me gushna ...Posle otidohme na plaj i ne se pusnahme.....mnogo mi beshe hubavo s nego vypreki che znaeh za priqtelkata mu toi mi razkaza za neq che bila mnogo glupavo momiche no da de kakto i da e....Idiliqta ni prekysna imeno tq obadi mu se nie bqhme v edno ot kapanchetata i toi i kaza da doide tam iznesohme se mnogo na byrzo toi neiskashe da q vijda mnogo gadno q ubijdashe prase jivotno i na mene mi stana gadno za momicheto i mu napravih zabeeleshka i toi mMlykna...ne bqh v dyrjavata i predi mesec i polovina se vyrnah vyprosa e che iskam da se vidq s tova momche znam kade raboti i kade jivee no mi e typo da otida tam i kakvo da mu kaja zdraveiiiiiiiiiiiii kak si....s nego se vidqhme samo oshte 1 pyt i toi me pokani na diskoteka vecherta no az taka i ne otidoh....ottogava nito sme se chuvali nito vijdali i az zaminah.....Sega kogato otnovo sam si v bylgariq iskam da go namerq imam mu i gsm-a no kak da mu zvuna kakvo da mu kaja?!?!?! Iskam prosot da go vidq i da vidim kakvo shte stane.....Trqbva li da mi puka che toi ima priqtelka ot 3 godini pri tqh neshtata hich ne vyrvqt iska da se razdeli s neq no vremeto s neq e prekaleo mnogo (pone iskashe sega nz nz )...Kakvo da pravq blizo 2 godini predi da go vidq stradah za 1 momche ....i 2 godini nqmah bliski otnosheniq s momche....Do sex nesme stigali.....nz iskam da go vidq no kak da go napravq?!?!??! Pomognete mi mislq che izpitvam nostalgiq i silni chuvstva kym nego.....pomosht

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ами попринцип трябва да ти пука, че той има връзка, защото е много гадно така. Приятелката му може да е глупава и всякаква, но вземи се постави на нейно място - ако ти имаш дълга връзка с някого и разбереш, че ти кръшка няма да ти е много приятно нали...
    Това дали ще късат или не си е вече тяхна работа и там не трябва да се месиш - той сам трябва да прецени какво да направи... Пък и мацката ако има поне малко достойнство до сега трябваше да го е зарязала щото кво е тва отношение ?! Ше я обижда по тоя долен начин и тя ше го търпи...
    Аз ако бях нямаше да се занимава с него след като е обвързан ама то това се и до отделния човек След като толкова много искаш да го видиш му звънни и започни с някви общи приказки като "Здрасти, знаеш ли кой се обажда? Как си? Кво ново с тебе?" и после го попитай дали иска да излезете... Не е толкова сложно. И без притеснения!
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

a zabravih da kaja az dori nz dali oshte hodqt.........amii to poptincip mi puka de ne che symmm bila na neino mqsto noo prosto mnogo mi e gadno nqkoe momche da obijda momiche po kakyfto i da e povod......nz davaite saveti az sym reshila da mina sluchaino pokrai rabotata mu
    schranZa pravi tanca......;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си