.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Супер фен Аватара на gabi_94

Дали ми има нещо?

Абе хора от известно време забелявам че беззименият ми пръст изтръпва много често от нищо. Е такак както си ходя и изтръпва само той. Всичките ми пръсти са червени и въобще ръцете са ми много червени по принцип, а като ми изтръпне този пръст става жълт ама така яко личи на червените ми пръсти този желтия чак се стряскам Дали има някакъв проблем, доста често се случва, ако не всеки ден то поне през ден и не се оправя докато не почна да го разтривам, понякога съм си стояла с тоя жълт изтръпнал пръст около час. чудя се да отида ли на лекар щото звучи мн тъпо тая история с пръста, а не би да ми се изсмее лекарката Вие какво предлагате?
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    in your head
    Лошо оросяване на крайниците, предполагам стъпалата ти са студени? Не е болка за умиране, имаше някакви добавки, които се пиеха за това, ако много те притеснява, обърни се към лекар. Но в общия случай не би трябвало да е симптом на нещо сериозно.

Супер фен
    Купи си някакви витамини...И да,отиди на лекар.Отиди при личния си лекар,няма за какво да ти се изсмее.

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Е какво смешно има,че да ти се изсмее лекарката отивай на доктор и там ще ти кажат какво да правиш!
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си