- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиер Дюкан
Най-добре я започни от начало,за да си сигурна,че всичко ще протича както трябва.И я спазвай стриктно.И при мен е имало много случаи с пържоли сладкии и т.н ,нно хванал ли си се на хорото ще го караш докрай.Само позволените храни се ядат.Всичко друго пречи и забавя процеса на слабеене
Аз от наденица, кървавица и овче сирене(това ми бяха протеините под ръка 1 ден) пак отслабнах...Е, с друга диета. Не стряскай така момичето. Защо да почва пак, като е била пак на протеини? До сега 3 дни, после още 4-5 и става 10-тина дни на протеини....после има да си търси бъбрека при някой роднина.
То хубаво протеини, ама вие имате нужда и от мазнина. 20% от храната ви трябва да е мазнини!
Какао не е разрешено.Никъде в книгата не пише,че може да се използва какао,но ако си решиш...на твой "риск".Ако свинското е протеини аз съм мъж.Не я стряскам казвам това,което пише в книгата.Всеки сам си решава за себе си
Да вметна...позволявайте си леки слабости. Независимо каква диета спазвате. от 1 лъжичка какао няма да качи 1 кг. Като й е вкусно така.да го прави. Аз бих препоръчала малко еспресо с подсладител....страшно капучино ще стане.
За месец и половина не се лиших от нищо, което ми се преядеше. Включително както вече казах наденици, шоколади, пасти, торти, пържено...Просто хапвах по 1-2 хапчици и до там. Ядях сланина, домашна кървавица, пушени свински бузи и прочие. И пак отслабнах. Килограмите към вчера по обед бяха със 7 по-малко. Е, гаджето имаше вчера РД, а аз днес-имен и съм върнала 1 кило 100%.
Дребните сладости ти помагат да изтраеш до края на диетата или до планувания резултат. Иначе това какао/бонбон/месце ще го мислиш с месеци. Няма смисъл.
А и малко калорична бомба даже е полезна. Организмът изживява лек стрес и се задейства. След ден с пита, баница, бонбон и паста(но по 1-2 хапки пак повтарям) съм отслабвала по-бързо после...
абе хора един въпрос
маслини могат ли да се ядат и кога?
питам защото една позната която има книгата ми каза че маслини могат да се ядат дори и на протеиновите дни..
ay caramba
Аз никъде в книгата не видях,че първите два етапа могат да се ядат маслини.Аз не ям.При това почти всички маслини ако решиш да ги ядеш трябва доста време да ги изкисваш във вода,за да се обезсолят най-малкото.Но в книгата не пише,че могат да се ядат маслини.
а ти сиска си супер вманиачена в тая простотияПървоначално написано от SiSsKkAa
Еми ако за тебе е простотия човек да отслабне и да се чувства добре,спазвайки всички правила както трябва си е твой личен проблем.Аз не съм вманиачена просто искам да изглеждам добре както другите слаби момичета
би трябвало да се харесваш такава каквато си, ще видиш, че скоро килограмите ще ти се върнат и на всичкото отгоре ще имаш допълнителни бонуси като здравословни проблеми.
Аз си се харесвам такава.И ако съм лоена топка пак ще имам здравословни проблеми не мислиш ли?Има много хора,които я спазват и са я спазвали тази книгата и на хората които стриктно спазват етапите качват съвсем малко отгоре,а не всичките си килограми.Естествено,че като я спра и се тъпча като прасе ще ги кача отново килограмите.Целта е винаги да имаш едно на ум.Ти явно нямаш проблем с килограмите,така че твоето мнение за мен не е важно.Аз си гледам резултатите и съм доволна.Консултирала съм се с лекар и някакво момиче във форум неможе да ми става лекар и съветник
това си е твоя работа, аз си изказах мнението, не съм решила да ти ставам лекар.
Мнението ти май не е много компетентно за тази диета.Изобщо запозната ли си с правилата и с книгата за тази диета?
Сиска, всъщност тя е права отчасти. Много си се вманиачила и много внимаваш. така рискуваш бързо да ти втръсне ли пък да ти се преяжа после всичко, от което си се лишила. Мога да ти кажа, че в събота и неделя имах по 1 нормално хранене. Имах поводи, натъпках се като свиня. От вчера на обед до сега съм изяла 200 грама КМ с малко мюсли...Нищо не ме блазни и не ми се дояжда, защото не съм се лишавала от него. Хубаво е да имаш мярка и ограничение в ума. това е разковничето на всяка диета. но ако не се отпускаш поне малко от време-на време...ще ти стане еднообразно, скучно, а след време ще се отвратиш. Не приемай нещата толкова присърце. Изяла си 3 маслини или ШБ...няма да станеш 100 кг от това. За да напълнееш с 1 кг трябва да поемеш 7000 калории! Ще си доставиш удоволствие на душата и ще ти бъде леко и утре, и след 2-3 дни, когато ще си стриктна.
t1n4e7o какъв ти е резултата до сега ако не е тайнаПървоначално написано от t1n4e7o
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Ами преди да я започна бях 68.4 кг, теглих се в четвъртък и в петък я започнах и първия етап ще го карам до четвъртък ( 7 дни дефакто ) и исках да се претегля накрая, но и утре може да се претегля, защото в нас нямам кантар (приятеля ми има електронен и там се тегля) . Утре ще се претегля и ще кажа какъв е резултата за 5 дни[/code]
тази седмица като свършат постите ще пробвам и аз с Дюкан, само това не съм опитвала![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
За съжаление както казва самия Дюкан тази диета не е за подрастващи или по точно тийнеиджъри, защото лишава организма от необходимите му витамини..Може да се появят проблеми с бъбреците и месечния цикъл ..:/
Първоначално написано от adkis
е нали в книгата пишело че било за всякви възрасти...
ако наистина не се препоръчва май ще трябва да спра, защото от години си имам проблеми с цикъла.
иначе съм минус още едно килоама с тва с цикъла...?
ay caramba
Виж във форума на бг мама какво пише..жени които са чели книгата и цитират Дюкан.. ;/Първоначално написано от cookie_power
мисля че диетата е страхотна
доверявам се на Д-р П.Дюкан![]()
http://www.book.store.bg/c/p-p/m-703...ari-uajyt.html
Ето тази книга е за тийнейджъри...![]()