.
Отговор в тема
Страница 10 от 22 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 543
    Град
    Хасково
    еми аз в петък я започнах.. и смятах да харам 1ви етап до четвъртък.. значи 1 седмица , но сега след като е така смятам да я продълца до събота.. явно съм я развалила

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Най-добре я започни от начало,за да си сигурна,че всичко ще протича както трябва.И я спазвай стриктно.И при мен е имало много случаи с пържоли сладкии и т.н ,нно хванал ли си се на хорото ще го караш докрай.Само позволените храни се ядат.Всичко друго пречи и забавя процеса на слабеене

Град
    Хасково
    еми така ще направя.. а и в 1ви етап дали мога да си слагам обикновено какао в млякото че си го пия така и утре тъй и тъй ще я започвам на ново, да го слагам ли и него?

п.п сис ще си покажеш ли снимка да те видя

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз от наденица, кървавица и овче сирене(това ми бяха протеините под ръка 1 ден) пак отслабнах...Е, с друга диета. Не стряскай така момичето. Защо да почва пак, като е била пак на протеини? До сега 3 дни, после още 4-5 и става 10-тина дни на протеини....после има да си търси бъбрека при някой роднина.
    То хубаво протеини, ама вие имате нужда и от мазнина. 20% от храната ви трябва да е мазнини!

Какао не е разрешено.Никъде в книгата не пише,че може да се използва какао,но ако си решиш...на твой "риск".Ако свинското е протеини аз съм мъж.Не я стряскам казвам това,което пише в книгата.Всеки сам си решава за себе си

Град
    Свищов
    Да вметна...позволявайте си леки слабости. Независимо каква диета спазвате. от 1 лъжичка какао няма да качи 1 кг. Като й е вкусно така.да го прави. Аз бих препоръчала малко еспресо с подсладител....страшно капучино ще стане.

За месец и половина не се лиших от нищо, което ми се преядеше. Включително както вече казах наденици, шоколади, пасти, торти, пържено...Просто хапвах по 1-2 хапчици и до там. Ядях сланина, домашна кървавица, пушени свински бузи и прочие. И пак отслабнах. Килограмите към вчера по обед бяха със 7 по-малко. Е, гаджето имаше вчера РД, а аз днес-имен и съм върнала 1 кило 100%.

Дребните сладости ти помагат да изтраеш до края на диетата или до планувания резултат. Иначе това какао/бонбон/месце ще го мислиш с месеци. Няма смисъл.
    А и малко калорична бомба даже е полезна. Организмът изживява лек стрес и се задейства. След ден с пита, баница, бонбон и паста(но по 1-2 хапки пак повтарям) съм отслабвала по-бързо после...

абе хора един въпрос
    маслини могат ли да се ядат и кога?
    питам защото една позната която има книгата ми каза че маслини могат да се ядат дори и на протеиновите дни..
    ay caramba

Аз никъде в книгата не видях,че първите два етапа могат да се ядат маслини.Аз не ям.При това почти всички маслини ако решиш да ги ядеш трябва доста време да ги изкисваш във вода,за да се обезсолят най-малкото.Но в книгата не пише,че могат да се ядат маслини.

Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    Аз никъде в книгата не видях,че първите два етапа могат да се ядат маслини.Аз не ям.При това почти всички маслини ако решиш да ги ядеш трябва доста време да ги изкисваш във вода,за да се обезсолят най-малкото.Но в книгата не пише,че могат да се ядат маслини.
    а ти сиска си супер вманиачена в тая простотия

Еми ако за тебе е простотия човек да отслабне и да се чувства добре,спазвайки всички правила както трябва си е твой личен проблем.Аз не съм вманиачена просто искам да изглеждам добре както другите слаби момичета

би трябвало да се харесваш такава каквато си, ще видиш, че скоро килограмите ще ти се върнат и на всичкото отгоре ще имаш допълнителни бонуси като здравословни проблеми.

Аз си се харесвам такава.И ако съм лоена топка пак ще имам здравословни проблеми не мислиш ли?Има много хора,които я спазват и са я спазвали тази книгата и на хората които стриктно спазват етапите качват съвсем малко отгоре,а не всичките си килограми.Естествено,че като я спра и се тъпча като прасе ще ги кача отново килограмите.Целта е винаги да имаш едно на ум.Ти явно нямаш проблем с килограмите,така че твоето мнение за мен не е важно.Аз си гледам резултатите и съм доволна.Консултирала съм се с лекар и някакво момиче във форум неможе да ми става лекар и съветник

това си е твоя работа, аз си изказах мнението, не съм решила да ти ставам лекар.

Мнението ти май не е много компетентно за тази диета.Изобщо запозната ли си с правилата и с книгата за тази диета?

Град
    Свищов
    Сиска, всъщност тя е права отчасти. Много си се вманиачила и много внимаваш. така рискуваш бързо да ти втръсне ли пък да ти се преяжа после всичко, от което си се лишила. Мога да ти кажа, че в събота и неделя имах по 1 нормално хранене. Имах поводи, натъпках се като свиня. От вчера на обед до сега съм изяла 200 грама КМ с малко мюсли...Нищо не ме блазни и не ми се дояжда, защото не съм се лишавала от него. Хубаво е да имаш мярка и ограничение в ума. това е разковничето на всяка диета. но ако не се отпускаш поне малко от време-на време...ще ти стане еднообразно, скучно, а след време ще се отвратиш. Не приемай нещата толкова присърце. Изяла си 3 маслини или ШБ...няма да станеш 100 кг от това. За да напълнееш с 1 кг трябва да поемеш 7000 калории! Ще си доставиш удоволствие на душата и ще ти бъде леко и утре, и след 2-3 дни, когато ще си стриктна.

Град
    Хасково
    Аз например единственото, което си позволявам е мляко с какао сутрин и вечер с по 2 хапченца от подсладителя Суитли.. Понякога и 1 чаша пия, зависи. Просто само мляко не мога да пия! Не мисля че това какао, тъй като е позволено, но възможно най- малко, ще ми спре топенето на мазнините..

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    Аз например единственото, което си позволявам е мляко с какао сутрин и вечер с по 2 хапченца от подсладителя Суитли.. Понякога и 1 чаша пия, зависи. Просто само мляко не мога да пия! Не мисля че това какао, тъй като е позволено, но възможно най- малко, ще ми спре топенето на мазнините..
    t1n4e7o какъв ти е резултата до сега ако не е тайна
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Хасково
    Ами преди да я започна бях 68.4 кг, теглих се в четвъртък и в петък я започнах и първия етап ще го карам до четвъртък ( 7 дни дефакто ) и исках да се претегля накрая, но и утре може да се претегля, защото в нас нямам кантар (приятеля ми има електронен и там се тегля) . Утре ще се претегля и ще кажа какъв е резултата за 5 дни [/code]

тази седмица като свършат постите ще пробвам и аз с Дюкан, само това не съм опитвала

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

За съжаление както казва самия Дюкан тази диета не е за подрастващи или по точно тийнеиджъри, защото лишава организма от необходимите му витамини..Може да се появят проблеми с бъбреците и месечния цикъл ..:/

Цитирай Първоначално написано от adkis
    За съжаление както казва самия Дюкан тази диета не е за подрастващи или по точно тийнеиджъри, защото лишава организма от необходимите му витамини..Може да се появят проблеми с бъбреците и месечния цикъл ..:/

е нали в книгата пишело че било за всякви възрасти...
    ако наистина не се препоръчва май ще трябва да спра, защото от години си имам проблеми с цикъла.
    иначе съм минус още едно кило ама с тва с цикъла...?
    ay caramba

Цитирай Първоначално написано от cookie_power

ако наистина не се препоръчва май ще трябва да спра, защото от години си имам проблеми с цикъла.
    Виж във форума на бг мама какво пише..жени които са чели книгата и цитират Дюкан.. ;/

мисля че диетата е страхотна
    доверявам се на Д-р П.Дюкан

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от cookie_power

Ако си си добре с бъбреците нищо няма да ти има. Стига да ядеш всеки ден от всички позволени продукти и да пиеш повече от литър и половина вода..

http://www.book.store.bg/c/p-p/m-703...ari-uajyt.html

Ето тази книга е за тийнейджъри...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си