- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиер Дюкан
Това е вярно между другото.По-хубаво яж по 5 пъти на ден,но по малко,отколкото 1 път на ден да се натъпчиш и да си мислиш,че ще отслабнешПървоначално написано от colymoly
аз си хапвам точно така по 4/5 пъти и по-много малко, не се тъпча изобщо, но и това за 5 кила храна![]()
![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Аз ви се чудя как се лишавате от плодове
Такива проблеми може да докара тази диета, че после ще си скубите косите
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
аз съм -12кг похвалете се как върви при вас и аз между другото не съм хапвала плодове в промишлени количества.рядко ми се прияждаха
ох,ами аз съм -6кг,н0 днес се изкуших и хапнах 2 0бикн0венни бисквити...![]()
...един б0клук не м0же да ме сдуха..н0 м0же да ми духа...
Чесно казано и аз си мислех,че като се изкуша ще наддам или ще остана в застой много време,но застоя ми беше само 2-3 дена така че не се притеснявай.Радвам се за теб.6кг не са малко
Е неможеш да съдиш хората,които не обичат всеки ден да се тъпчат с 2 кг плодове.Апък и в диетата се ограничаваш от плодовете около 3 месеца,което не мисля,че е "ужасно" фатално.Третия етап имаш на ден една порция плодова салата.не виждам нищо нередно
2/3 килограма храна каквато и да е тя за мен е страшно много, това го ям за повече от седмица, стомаха ми няма място за всичко това
Е ами аз откакто съм започнала Дюкан съм -3(вече 18 дни), но защото правя и някой прегрешения понякога, а и тук нещо дните обърках и мисля, че ям някакви непозволени хани - като например печени чушки от буркан и гъби от бъркан и какао..но общо откакто диетувам и спортувам съм -10 :P , искам още към 5 да сваля, но тях ги мога и без Дюкан, така че ще ги мина етапите по набързо
![]()
мисля че всички схванахме идеятаПървоначално написано от colymoly
май го повтори над 7 пъти![]()
ay caramba
мда така си е сориПървоначално написано от cookie_power
![]()
според мен 2-3 кг храна малко трудно ще ти стигнат за цяла седмица,но щом казваш....освен ако не ядеш по 1 път на ден,което мисля,че не е много полезно.t1n4e7o аз за тебе много се радвам.евала направо.ти и пинки сте най-точните,най-готините и най-важното най-разбраните специално по тая тема с вас мога да си общувам
А мен къде ме пропусна?Първоначално написано от SiSsKkAa
![]()
Сиска, виждам, че си -12. За колко време ги свали?
Аз съм вече -10. Обаче голям застой, голямо нещо. На моменти така се отчайвам. После пак ми идва музата. Страшна работа.
vanilia аз бях миличка 10 дена на ударен период и сега съм 37-ми ден на 2-ри етап значи се събират месец и нещо някъде.За застоя не се отчайвай аз бях доста време във такъв застой,сега също ги смъквам доста бавно и мъчително,но се смъкват.Точно в застоя трябва да си упорит и да не се отказваш.успех ти пожелавам и ти си доста напреднала.И трябва да ви кажа,че съм доволна поради факта,че си смъкнах паласките,които мислех,че най-трудно ще се премахнат
Само че се отчайвам за ръцете си,защото там не смъквам и седят като увиснали направо ужас.Според вас гирички ще свършат ли работа,за да ги постегна.vanilia а ти колко кг искаш да смъкнеш общо
20
за да може... ако има някакъв йо-йо ефект в рамките на 2-3 кг да не са ми проблем
т.е. трябва да смъкна 15, но искам да ги направя 20, за да не ме е яд после...
Схвана идеята.
А за ръцете - аз с бутилки вода. Като гирички ми вършат работа, защото иначе няма как да ги оформя. Не свалям в ръцете. И ми стават несъразмерно големи за тялото вече.![]()
Не мисля, че и на теб ще ти навредят гиричките.
и мен това с ръцете леко ме притеснява,но както казваш ти ако не успея да си взема гирички ще пробвам с шишета вода.за йо-йо ефекта те разбирам.и аз от това се притеснявам и исках да смъкна повече от 20кг,но няма как не е здравословно,апък и Дюкан казва колкото кг си си намислил в началото смъкнеш ли ги спирай с 2-рия етап.Аз съм си намислила да стана 65кг смъкна ли ги спирам дотам.Понеже съм доста висока и някакси съм по-едра натура 65кг ще са ми добре.Аз не искам да съм клечка,искам да има какво да ми се пипне![]()
![]()
здравийте момичета, и мен много ме притесняват ръцете ужассссс ограмни са![]()
дори ме е срам да нося потници..дайте съвет
а и 1 въпрос с гири се оформят нали?ами как да се намалят![]()
...един б0клук не м0же да ме сдуха..н0 м0же да ми духа...
И аз гледам смъквам задник, паласки корем.. Ама за ръцете не се бях замислила... Дайте да измислим нещо и за тях, защото с гиричките само се стягат...
И имам въпрос към тези, които имат книгата.. Мога ли да ям печени чушки от буркан и стерилизирани гъби и да ползвам за кекс 2 лъжички примерно мляко от 2%, защото много го ям и не мога да купувам по 10 млека и често се случва да привърши вечер, когато си правя закуската...![]()
за ръцете лицеви упори, това е решението
Така си мислиш. Пилешка пържола колкото дланта ти е 300 грама, шепа салата е 150...ядеш много повече, отколкото предполагаш като количество. Наяждам се с 5 супени лъжици храна, но това е минимум 200 грама. Гребни 5 пъти от кофичката с КМ и виж дали не е вече наполовина.Първоначално написано от colymoly
Сисе, не съдя хората, които не обичат плодове. Съдя подрастващите, които се лишават от фруктоза, фибри, витамини и аминокиселини в името на 1 диета.